LAJMI I FUNDIT:

Izet Mexhiti

195 Artikuj

Mexhiti nga VLEN: Qeveria do të kompletohet deri më 22 korrik

Mexhiti nga VLEN: Qeveria do të kompletohet deri më 22 korrik

Maqedonia e Veriut
Fari Hiseni nga LD: BDI në foltore e paraqet veten si shqiponjë, ndërsa në negociata bëhet një kanarinë

Fari Hiseni nga LD: BDI në foltore e paraqet veten si shqiponjë, ndërsa në negociata bëhet një kanarinë

Maqedonia e Veriut
Mexhiti: Falënderojë Frontin Europian që ka filluar të përkrah programin e VLEN-it

Mexhiti: Falënderojë Frontin Europian që ka filluar të përkrah programin e VLEN-it

Politikë
Mexhiti: Edhe pse funksioni nuk është i rregulluar me ligj, unë jam zëvendëskryeministër i parë

Mexhiti: Edhe pse funksioni nuk është i rregulluar me ligj, unë jam zëvendëskryeministër i parë

Politikë
Mexhiti për Samitin e NATO-s: Dy delegacionet të udhëhequra nga Gashi dhe Mickoski kanë agjenda të ndara, BDI të mësohet me realitetin e ri

Mexhiti për Samitin e NATO-s: Dy delegacionet të udhëhequra nga Gashi dhe Mickoski kanë agjenda të ndara, BDI të mësohet me realitetin e ri

Politikë
Mexhiti-Geer: Integrimi i RMV-së në BE është caku përfundimtar politik

Mexhiti-Geer: Integrimi i RMV-së në BE është caku përfundimtar politik

Politikë
Mexhiti dhe Kasami në koordinim, premtojnë se do të zgjidhin problemin me ujësjellësin dhe kanalizimin në Tetovë

Mexhiti dhe Kasami në koordinim, premtojnë se do të zgjidhin problemin me ujësjellësin dhe kanalizimin në Tetovë

Maqedonia e Veriut
Mexhiti: Pranoni realitetin, silluni si opozitë konstruktive

Mexhiti: Pranoni realitetin, silluni si opozitë konstruktive

Politikë
Mexhiti: Në fokus do të kemi perspektivën evropiane të vendit dhe luftën kundër korrupsionit

Mexhiti: Në fokus do të kemi perspektivën evropiane të vendit dhe luftën kundër korrupsionit

Politikë
Mexhiti – Aggeler: Çështja e legjitimitetit të qeverisë së re është e mbyllur

Mexhiti – Aggeler: Çështja e legjitimitetit të qeverisë së re është e mbyllur

Politikë
Mickoski: Kemi marrëveshje xhentëlmene që Mexhiti të jetë zv. kryeministër i parë

Mickoski: Kemi marrëveshje xhentëlmene që Mexhiti të jetë zv. kryeministër i parë

Politikë
Mexhiti: Fronti Europian po qëndronte te dera me kërkesa shumë të ulëta, vetëm për t’u bërë pjesë e Qeverisë

Mexhiti: Fronti Europian po qëndronte te dera me kërkesa shumë të ulëta, vetëm për t’u bërë pjesë e Qeverisë

Politikë
Mexhiti: Balancuesi do të zëvendësohet me ligj për përfaqësim të drejtë

Mexhiti: Balancuesi do të zëvendësohet me ligj për përfaqësim të drejtë

Maqedonia e Veriut
Mexhiti: Qeveria e re pas festës së Bajramit

Mexhiti: Qeveria e re pas festës së Bajramit

Politikë
Mexhiti: Sonte do të shtrëngojmë duart me Mickoskin për koalicion të ri qeveritar

Mexhiti: Sonte do të shtrëngojmë duart me Mickoskin për koalicion të ri qeveritar

Politikë
Mexhiti: Deputetë të Frontit Evropian do t’i bashkohen shumicës

Mexhiti: Deputetë të Frontit Evropian do t’i bashkohen shumicës

Politikë
Mexhiti: Unë dhe Taravari besoj që do të jemi në ekzekutiv, liderët kësaj radhe nuk do të rrinë në seli

Mexhiti: Unë dhe Taravari besoj që do të jemi në ekzekutiv, liderët kësaj radhe nuk do të rrinë në seli

Politikë
Deputeti i 8 i VLEN-it në Njësinë e Gjashtë Zgjedhore, Mexhiti: E konfirmon legjitimitetin tonë tek shqiptarët

Deputeti i 8 i VLEN-it në Njësinë e Gjashtë Zgjedhore, Mexhiti: E konfirmon legjitimitetin tonë tek shqiptarët

Politikë
Mexhiti: VLEN është fitues absolut në kampin shqiptar, BDI doli në konceptin multietnik

Mexhiti: VLEN është fitues absolut në kampin shqiptar, BDI doli në konceptin multietnik

Maqedonia e Veriut
Mexhiti: Për qeverinë e re të RMV-së janë duke negociuar fituesi me fituesin

Mexhiti: Për qeverinë e re të RMV-së janë duke negociuar fituesi me fituesin

Maqedonia e Veriut
Mexhiti: Anëtarët e Këshillit Themelues më autorizuan të vazhdojmë me bisedimet për Qeverinë e re

Mexhiti: Anëtarët e Këshillit Themelues më autorizuan të vazhdojmë me bisedimet për Qeverinë e re

Politikë
Mexhiti: Negociojmë me deputetë të “Frontit Evropian”, pas formimit të qeverisë numri i tyre do të përgjysmohet

Mexhiti: Negociojmë me deputetë të “Frontit Evropian”, pas formimit të qeverisë numri i tyre do të përgjysmohet

Politikë
Mexhiti: Ndryshimet kushtetuese mbeten prioritet, por do të punojmë me komunitetin ndërkombëtar për të marrë garanci të reja

Mexhiti: Ndryshimet kushtetuese mbeten prioritet, por do të punojmë me komunitetin ndërkombëtar për të marrë garanci të reja

Politikë
Mexhiti: Nuk pretendojmë të jemi në qeveri me çdo kusht

Mexhiti: Nuk pretendojmë të jemi në qeveri me çdo kusht

Politikë


mob5