LAJMI I FUNDIT:

iPhone SE

18 Artikuj

Apple thuhet se ka anuluar planet për lansimin e iPhone SE në vitin 2024

Apple thuhet se ka anuluar planet për lansimin e iPhone SE në vitin 2024

Lajme Teknologji
Lajm i keq për ata që presin një iPhone SE më të madh

Lajm i keq për ata që presin një iPhone SE më të madh

Mobile
Apple thuhet se do të zbulojë një iPhone SE me 5G këtë pranverë

Apple thuhet se do të zbulojë një iPhone SE me 5G këtë pranverë

Mobile
Së shpejti vjen një iPhone SE i ri, më i lirë

Së shpejti vjen një iPhone SE i ri, më i lirë

Mobile
iPhone SE 3 është telefoni më i lirë 5G që Apple ka prodhuar ndonjëherë

iPhone SE 3 është telefoni më i lirë 5G që Apple ka prodhuar ndonjëherë

Mobile
iPhone SE i lirë mund të ketë një vrimë në ekran

iPhone SE i lirë mund të ketë një vrimë në ekran

Mobile
Apple u kthehet modeleve të vjetra, për të mbuluar kërkesën e madhe për iPhone 12 5G

Apple u kthehet modeleve të vjetra, për të mbuluar kërkesën e madhe për iPhone 12 5G

Mobile
Apple iPhone 12 duket se do të jetë më i vogël se iPhone SE

Apple iPhone 12 duket se do të jetë më i vogël se iPhone SE

Mobile
Të dhëna shtesë lidhur me iPhone SE, mësohet kapaciteti i RAM dhe i baterisë

Të dhëna shtesë lidhur me iPhone SE, mësohet kapaciteti i RAM dhe i baterisë

Mobile
Menjëherë pas prezantimit të iPhone SE, Apple e largoi nga shitja iPhone 8

Menjëherë pas prezantimit të iPhone SE, Apple e largoi nga shitja iPhone 8

Mobile
Apple prezanton modelin e ri, iPhone SE

Apple prezanton modelin e ri, iPhone SE

Mobile
iPhone SE i ri i Apple do të nisë shitjet sot

iPhone SE i ri i Apple do të nisë shitjet sot

Mobile
iPhone 9 i lirë duhet të vijë në ditët e ardhshme

iPhone 9 i lirë duhet të vijë në ditët e ardhshme

Mobile
Telefoni me kosto të ultë i Apple, iPhone SE, do të rikthehet vitin e ardhshëm

Telefoni me kosto të ultë i Apple, iPhone SE, do të rikthehet vitin e ardhshëm

Lajme Teknologji
Mënyra e shkarkimit dhe instalimit të iOS 13 beta për iPhone (Foto)

Mënyra e shkarkimit dhe instalimit të iOS 13 beta për iPhone (Foto)

Këshilla Teknologjike
Rrjedhjet e Apple detajojnë një iPhone shumë të vogël nga Apple

Rrjedhjet e Apple detajojnë një iPhone shumë të vogël nga Apple

Lajme Teknologji
iPhone SE vjen së shpejti!

iPhone SE vjen së shpejti!

Mobile
iPhone SE vjen me trup prej xhami dhe mbushësin pa tela?

iPhone SE vjen me trup prej xhami dhe mbushësin pa tela?

Mobile