LAJMI I FUNDIT:

Instituti i Mjekësisë Ligjore

44 Artikuj

Kryhet autopsia e trupave të pajetë të sulmuesve në Banjskë të Zveçanit, por ende nuk është bërë identifikimi i tyre

Kryhet autopsia e trupave të pajetë të sulmuesve në Banjskë të Zveçanit, por ende nuk është bërë identifikimi i tyre

Kosovë
Laboratori i Toksikologjisë në IML, DAK: Pas aplikimit kanë tërhequr kërkesën për akreditim

Laboratori i Toksikologjisë në IML, DAK: Pas aplikimit kanë tërhequr kërkesën për akreditim

Elfije Boletini
Laboratori i toksikologjisë në IML që 17 vjet pa akreditim, Haliti: Jemi në përgatitje të procesit për të vazhduar në qershor

Laboratori i toksikologjisë në IML që 17 vjet pa akreditim, Haliti: Jemi në përgatitje të procesit për të vazhduar në qershor

Elfije Boletini
Zhdukja e mostrave të Astrit Deharit dhe problemet në IML, Haxhiu: Një nga sfidat më të mëdha nën ombrellën e MD-së

Zhdukja e mostrave të Astrit Deharit dhe problemet në IML, Haxhiu: Një nga sfidat më të mëdha nën ombrellën e MD-së

Elfije Boletini
Tre laboratorë të Institutit të Mjekësisë Ligjore pa akreditim, palët kontestojnë rezultatet

Tre laboratorë të Institutit të Mjekësisë Ligjore pa akreditim, palët kontestojnë rezultatet

Shëndetësi
Auditimi i IML-së, konstatohen 670 autopsi të papërfunduara

Auditimi i IML-së, konstatohen 670 autopsi të papërfunduara

Drejtësi
Avokati i familjes Dehari thotë se nuk e di që janë gjetur mostrat e Astritit

Avokati i familjes Dehari thotë se nuk e di që janë gjetur mostrat e Astritit

Kosovë
Humbja e mostrave të gjakut në IML, nëna e Astrit Deharit: Për mua ka qenë vdekje e dytë e djalit

Humbja e mostrave të gjakut në IML, nëna e Astrit Deharit: Për mua ka qenë vdekje e dytë e djalit

Drejtësi
Gashi: Nuk është njerëzore të injorohem pa kurrfarë shpjegimi nga Prokuroria

Gashi: Nuk është njerëzore të injorohem pa kurrfarë shpjegimi nga Prokuroria

Drejtësi
Zhvillimet në IML, Shoqata Sindikale: Marrëdhëniet kolegiale në institut nuk janë as më të mira e as më të këqija se në institucionet tjera shtetërore

Zhvillimet në IML, Shoqata Sindikale: Marrëdhëniet kolegiale në institut nuk janë as më të mira e as më të këqija se në institucionet tjera shtetërore

Kosovë
Sallahu hedh dyshime: Mostrat e Astrit Deharit mund të jenë zhdukur më herët se që është raportuar

Sallahu hedh dyshime: Mostrat e Astrit Deharit mund të jenë zhdukur më herët se që është raportuar

Drejtësi
Zv.ministri i Drejtësisë: Mostrat e humbura të gjakut janë përdorur nga IML dhe instituti zviceran, në raport thuhet se një person i tretë e ka vra Astrit Deharin

Zv.ministri i Drejtësisë: Mostrat e humbura të gjakut janë përdorur nga IML dhe instituti zviceran, në raport thuhet se një person i tretë e ka vra Astrit Deharin

Drejtësi
Zhdukja e mostrave të Deharit, zv.drejtori i IML-së: Vetëm policia për momentin ka qasje në videot e laboratorëve

Zhdukja e mostrave të Deharit, zv.drejtori i IML-së: Vetëm policia për momentin ka qasje në videot e laboratorëve

Drejtësi
Brenda laboratorit të IML-së, vendi ku u zhdukën mostrat e Astrit Deharit

Brenda laboratorit të IML-së, vendi ku u zhdukën mostrat e Astrit Deharit

Elfije Boletini
Zhdukja e mostrave të Deharit, Kryeprokurori Isufaj: Të hënën do ta intervistojmë Abazin për pretendimet e tij

Zhdukja e mostrave të Deharit, Kryeprokurori Isufaj: Të hënën do ta intervistojmë Abazin për pretendimet e tij

Donjeta Zeqiraj
Zhdukja e mostrave të Astrit Deharit, Abazi kërkon që prokuroria të intervistojë Kurtin e Haxhiun

Zhdukja e mostrave të Astrit Deharit, Abazi kërkon që prokuroria të intervistojë Kurtin e Haxhiun

Kosovë
Zhdukja e mostrave të Astrit Deharit në IML, Prokuroria Speciale interviston disa persona

Zhdukja e mostrave të Astrit Deharit në IML, Prokuroria Speciale interviston disa persona

Elfije Boletini
Që nga zhdukja e mostrave të Astrit Deharit, laboratori i toksikologjisë pothuajse jashtë funksionit

Që nga zhdukja e mostrave të Astrit Deharit, laboratori i toksikologjisë pothuajse jashtë funksionit

Kosovë
Gjendet një person pa shenja jete në shtëpinë e tij në Gjakovë

Gjendet një person pa shenja jete në shtëpinë e tij në Gjakovë

Kronika e Zezë
Jep dorëheqje zv.drejtori i Institutit të Mjekësisë Ligjore, Naim Uka

Jep dorëheqje zv.drejtori i Institutit të Mjekësisë Ligjore, Naim Uka

Kosovë
Avokati i familjes Dehari: Vjedhja e provave në IML vërteton se prapa vrasjes së Astritit qëndrojnë grupe të organizuara kriminale

Avokati i familjes Dehari: Vjedhja e provave në IML vërteton se prapa vrasjes së Astritit qëndrojnë grupe të organizuara kriminale

Kosovë
“U vërejt se po mungonin gjatë bartjes në frigoriferët e rinj”, Haxhiu tregon se si u zhdukën mostrat e Deharit

“U vërejt se po mungonin gjatë bartjes në frigoriferët e rinj”, Haxhiu tregon se si u zhdukën mostrat e Deharit

Kosovë
Haxhiu: Mbrëmë jam njoftuar se janë zhdukur mostrat e Astrit Deharit nga laboratori i IML-së

Haxhiu: Mbrëmë jam njoftuar se janë zhdukur mostrat e Astrit Deharit nga laboratori i IML-së

Kosovë
Vendi ku kryhen ekzaminimet e rasteve të dhunës seksuale në Kosovë, flet ekzaminierja në Institutin e Mjekësisë Ligjore

Vendi ku kryhen ekzaminimet e rasteve të dhunës seksuale në Kosovë, flet ekzaminierja në Institutin e Mjekësisë Ligjore

Elfije Boletini