LAJMI I FUNDIT:

Gjumi

799 Artikuj

Ekspozimi ndaj rrezeve të diellit është kura më e thjeshtë për rregullimin e gjumit

Ekspozimi ndaj rrezeve të diellit është kura më e thjeshtë për rregullimin e gjumit

Shëndetësi Lajme
Zgjoheni një apo më shumë herë gjatë natës – kërkoni ndihmën e mjekut

Zgjoheni një apo më shumë herë gjatë natës – kërkoni ndihmën e mjekut

Këshilla mjekësore
Gjumi i pasdites ndihmon në mirëqenien e trurit

Gjumi i pasdites ndihmon në mirëqenien e trurit

Psikologji
Luftimi i pagjumësisë

Luftimi i pagjumësisë

Këshilla mjekësore
Për të humbur peshë, duhet të flini më shumë! Këto janë mënyra të papritura për të humbur peshë

Për të humbur peshë, duhet të flini më shumë! Këto janë mënyra të papritura për të humbur peshë

Këshilla mjekësore
Pyetja e shpeshtë: Fjetja pa jastëk është e mirë apo e keqe?

Pyetja e shpeshtë: Fjetja pa jastëk është e mirë apo e keqe?

Këshilla mjekësore
Mënyrat për të djegur kalori derisa jeni duke fjetur

Mënyrat për të djegur kalori derisa jeni duke fjetur

Këshilla Lifestyle
Mund të ndikojë negativisht në gjumin: Ekspertët besojnë se çarçafi i bardhë nuk është një zgjedhje e mirë

Mund të ndikojë negativisht në gjumin: Ekspertët besojnë se çarçafi i bardhë nuk është një zgjedhje e mirë

Të tjera
Përse ndiheni të lodhur edhe pas tetë orëve gjumë?

Përse ndiheni të lodhur edhe pas tetë orëve gjumë?

Këshilla mjekësore
Mënyrat për të trajtuar pagjumësinë

Mënyrat për të trajtuar pagjumësinë

Këshilla mjekësore
Çfarë ndodh me shtypjen e gjakut kur jeni duke fjetur gjatë natës

Çfarë ndodh me shtypjen e gjakut kur jeni duke fjetur gjatë natës

Shëndetësi Lajme
Presioni juaj i gjakut mund të ngrihet edhe gjatë natës! Kur kjo ndodh – një gjë është armiku më i madh i zemrës

Presioni juaj i gjakut mund të ngrihet edhe gjatë natës! Kur kjo ndodh – një gjë është armiku më i madh i zemrës

Shëndetësi Lajme
A ndiheni sikur po bini kur ju zë gjumi? Ekspertët shpjegojnë përse ndodhë kështu

A ndiheni sikur po bini kur ju zë gjumi? Ekspertët shpjegojnë përse ndodhë kështu

Shëndetësi Lajme
A duhet të ushtroni nëse vuani nga mungesa kronike e gjumit

A duhet të ushtroni nëse vuani nga mungesa kronike e gjumit

Aktivitete sportive
Kur duhet të ushtroni për të humbur peshë, kur për gjumë më të mirë e kur për të pasur më shumë energji

Kur duhet të ushtroni për të humbur peshë, kur për gjumë më të mirë e kur për të pasur më shumë energji

Aktivitete sportive
Mënyra interesante për ta përmirësuar kujtesën

Mënyra interesante për ta përmirësuar kujtesën

Psikologji
Si të mësoni gjëra gjatë kohës kur jeni duke fjetur?

Si të mësoni gjëra gjatë kohës kur jeni duke fjetur?

Të tjera
Pavarësisht gërhitjes, fjetja me partnerin qetëson dhe ruan zemrën

Pavarësisht gërhitjes, fjetja me partnerin qetëson dhe ruan zemrën

Shëndetësi Lajme
Mënyra më e lehtë për të zgjidhur problemin e ushqyerjes me gji gjatë natës të bebeve që qajnë

Mënyra më e lehtë për të zgjidhur problemin e ushqyerjes me gji gjatë natës të bebeve që qajnë

Për nënat
Janë intervistuar 800.000 njerëz: Çfarë do të ndodhë nëse filloni të zgjoheni një orë më herët?

Janë intervistuar 800.000 njerëz: Çfarë do të ndodhë nëse filloni të zgjoheni një orë më herët?

Shëndetësi Lajme
A mund të shtojë gjumi i mirë dëshirën seksuale?

A mund të shtojë gjumi i mirë dëshirën seksuale?

Shëndetësi Lajme
Katër gjërat që i keni trashëguar nga nëna

Katër gjërat që i keni trashëguar nga nëna

Këshilla dhe arsye
Pesë gjëra që mund të ndihmojnë kundër gërhitjes

Pesë gjëra që mund të ndihmojnë kundër gërhitjes

Këshilla mjekësore
Kohëzgjatja e gjumit sipas moshës

Kohëzgjatja e gjumit sipas moshës

Lifestyle