LAJMI I FUNDIT:

Gjakderdhja

17 Artikuj

Ngjyra e menstruacioneve zbulon ndryshime të rrezikshme në trupin e femrës!

Ngjyra e menstruacioneve zbulon ndryshime të rrezikshme në trupin e femrës!

Këshilla mjekësore
Gjakrrjedhja pas lindjes ose lohijet

Gjakrrjedhja pas lindjes ose lohijet

Këshilla dhe arsye
Cili lloj i gjakrrjedhjes është i rrezikshëm dhe cila dhimbje tregon një abort

Cili lloj i gjakrrjedhjes është i rrezikshëm dhe cila dhimbje tregon një abort

Shtatzëna
Çfarë duhet të bëni kur ju del gjak nga hundët? A e dini cili është pozicioni i duhur?

Çfarë duhet të bëni kur ju del gjak nga hundët? A e dini cili është pozicioni i duhur?

Këshilla mjekësore
Dhimbje të gjinjve, fshikëz të dobët, gjakrrjedhje të madhe: Situatat më të zakonshme që ju shkaktojnë problem pas lindjes

Dhimbje të gjinjve, fshikëz të dobët, gjakrrjedhje të madhe: Situatat më të zakonshme që ju shkaktojnë problem pas lindjes

Për nënat
Dy ilaçe që ‘rrisin gjasat’ e gjakderdhjes së brendshme me 75 për qind kur kombinohen

Dy ilaçe që ‘rrisin gjasat’ e gjakderdhjes së brendshme me 75 për qind kur kombinohen

Shëndetësi Lajme
Mos i injoro: Këto shenja mund të zbulojnë që në trupin tuaj zhvillohet kanceri!

Mos i injoro: Këto shenja mund të zbulojnë që në trupin tuaj zhvillohet kanceri!

Këshilla mjekësore
Ndalja dhe trajtimi urgjent i gjakderdhjes në kushte paraspitalore

Ndalja dhe trajtimi urgjent i gjakderdhjes në kushte paraspitalore

Temat Javore
Gjakderdhja nga hunda

Gjakderdhja nga hunda

Këshilla mjekësore
Gjakderdhja nga mishi i dhëmbëve mund të jetë një shenjë e mungesës së vitaminës C

Gjakderdhja nga mishi i dhëmbëve mund të jetë një shenjë e mungesës së vitaminës C

Shëndetësi Lajme
Nga infeksionet te kanceri: Çfarë e shkakton gjakderdhjen pas seksit?

Nga infeksionet te kanceri: Çfarë e shkakton gjakderdhjen pas seksit?

Këshilla mjekësore
Gjakderdhje e papritur pas përfundimit të periodave, mësoni arsyet

Gjakderdhje e papritur pas përfundimit të periodave, mësoni arsyet

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Gjakderdhjet gjatë shtatzënisë, shkaktarët dhe rreziqet

Gjakderdhjet gjatë shtatzënisë, shkaktarët dhe rreziqet

Shtatzëna
Si ta ndalni gjakderdhjen brenda 10 sekondave

Si ta ndalni gjakderdhjen brenda 10 sekondave

Këshilla mjekësore
Gjakderdhja gjatë seksit mund të jetë simptomë e disa sëmundjeve

Gjakderdhja gjatë seksit mund të jetë simptomë e disa sëmundjeve

Këshilla dhe arsye
NUK BËN TA INJORONI! Simptomat e hershme, të cilat do të zbulojnë që keni probleme me zemrën

NUK BËN TA INJORONI! Simptomat e hershme, të cilat do të zbulojnë që keni probleme me zemrën

Këshilla mjekësore
Si ta ndalni GJAKDERDHJEN në HUNDË brenda pak SEKONDAVE?

Si ta ndalni GJAKDERDHJEN në HUNDË brenda pak SEKONDAVE?

Këshilla mjekësore