LAJMI I FUNDIT:

Eurostat

196 Artikuj

Kosova me përqindje të lartë të makinave mbi 20-vjeçare në qarkullim, si qëndrojnë vendet e tjera në rajon?

Kosova me përqindje të lartë të makinave mbi 20-vjeçare në qarkullim, si qëndrojnë vendet e tjera në rajon?

Auto Lajme
Qytetarët e Kosovës me veturat më të reja në raport me vendet e Ballkanit

Qytetarët e Kosovës me veturat më të reja në raport me vendet e Ballkanit

Kosovë
Shqipëria, rekord për përdorimin e energjisë së rinovueshme

Shqipëria, rekord për përdorimin e energjisë së rinovueshme

Shqipëri
Kënaqësia e shqiptarëve me jetën është ndër më të ulëtat në Evropë, sipas Eurostat

Kënaqësia e shqiptarëve me jetën është ndër më të ulëtat në Evropë, sipas Eurostat

Shqipëri
Shqipëria mbetet me të ardhurat dhe fuqinë blerëse më të ulët në Evropë

Shqipëria mbetet me të ardhurat dhe fuqinë blerëse më të ulët në Evropë

Shqipëri
Veriu i Shqipërisë, një ndër rajonet me aksidentet më të larta me vdekje në Evropë, sipas Eurostat

Veriu i Shqipërisë, një ndër rajonet me aksidentet më të larta me vdekje në Evropë, sipas Eurostat

Shqipëri
Arsimimi i të rinjve, EUROSTAT e rendit Shqipërinë në fund

Arsimimi i të rinjve, EUROSTAT e rendit Shqipërinë në fund

Shqipëri
Eurostat: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut kanë energjinë më të shtrenjtë në rajon, më e lira në Kosovë

Eurostat: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut kanë energjinë më të shtrenjtë në rajon, më e lira në Kosovë

Shqipëri
Prodhimi industrial i Eurozonës bie më shpejt se parashikimet

Prodhimi industrial i Eurozonës bie më shpejt se parashikimet

Botë
Eurostat: Argëtimi dhe ushqimet mbajnë inflacionin e lartë në Shqipëri

Eurostat: Argëtimi dhe ushqimet mbajnë inflacionin e lartë në Shqipëri

Shqipëri
Eurostat: Shqipëria me varfërinë dhe pabarazinë më të lartë qytet-fshat në Evropë

Eurostat: Shqipëria me varfërinë dhe pabarazinë më të lartë qytet-fshat në Evropë

Shqipëri
Eurostat: 67.9 për qind e familjeve shqiptare nuk mund të hanë një vakt të plotë

Eurostat: 67.9 për qind e familjeve shqiptare nuk mund të hanë një vakt të plotë

Shqipëri
Qeveritë evropiane u bëjnë apel bizneseve për ulje të çmimeve: Fitimet e tyre janë shumë të larta

Qeveritë evropiane u bëjnë apel bizneseve për ulje të çmimeve: Fitimet e tyre janë shumë të larta

Botë
Eurostat: Shqipëria ndër vendet me sezonalitetin më të lartë turistik në Evropë

Eurostat: Shqipëria ndër vendet me sezonalitetin më të lartë turistik në Evropë

Shqipëri
Eurostat: Shqipëria ndër vendet me numrin më të lartë të të burgosurve në Europë, në raport me popullsinë

Eurostat: Shqipëria ndër vendet me numrin më të lartë të të burgosurve në Europë, në raport me popullsinë

Shqipëri
Eurostat: Shqipëria ndër vendet me numrin më të lartë të të burgosurve në Evropë

Eurostat: Shqipëria ndër vendet me numrin më të lartë të të burgosurve në Evropë

Shqipëri
Shqipëria dhe Kosova kanë përqindjen më të lartë të familjeve me internet në rajon

Shqipëria dhe Kosova kanë përqindjen më të lartë të familjeve me internet në rajon

Shqipëri
Shqiptarët kryesuan listën e të kthyerve nga BE-ja në vitin 2022

Shqiptarët kryesuan listën e të kthyerve nga BE-ja në vitin 2022

Shqipëri
Rritet në 7 për qind inflacioni në Eurozonë

Rritet në 7 për qind inflacioni në Eurozonë

Botë
Eurozona regjistron suficitin e parë tregtar në 17 muaj

Eurozona regjistron suficitin e parë tregtar në 17 muaj

Botë
Bizneset e reja: Shqiptarët largohen nga kafenetë

Bizneset e reja: Shqiptarët largohen nga kafenetë

Shqipëri
Eurostat: Të rinjtë shqiptarë kanë privimin material dhe social më të lartë në Evropë

Eurostat: Të rinjtë shqiptarë kanë privimin material dhe social më të lartë në Evropë

Shqipëri
The diaspora has sent 325 million euros from the EU to North Macedonia

The diaspora has sent 325 million euros from the EU to North Macedonia

English
Diaspora ka dërguar 325 milionë euro nga BE-ja drejt Maqedonisë së Veriut

Diaspora ka dërguar 325 milionë euro nga BE-ja drejt Maqedonisë së Veriut

Politikë