LAJMI I FUNDIT:

Elektrosever

29 Artikuj

Qytetarët në veri pranojnë faturat e rrymës ‘paushall’

Qytetarët në veri pranojnë faturat e rrymës ‘paushall’

Energjetika
Kështu duken faturat e rrymës që kanë nisur të shpërndahen në veri

Kështu duken faturat e rrymës që kanë nisur të shpërndahen në veri

Energjetika
“Elektrosever” njofton se ka nisur faturimi i energjisë elektrike në veri

“Elektrosever” njofton se ka nisur faturimi i energjisë elektrike në veri

Energjetika
Në mars pritet të fillojë faturimi i energjisë elektrike në veri

Në mars pritet të fillojë faturimi i energjisë elektrike në veri

Energjetika
​Serbët e veriut të painformuar rreth marrëveshjes për energjinë, pajtohen ta paguajnë rrymën

​Serbët e veriut të painformuar rreth marrëveshjes për energjinë, pajtohen ta paguajnë rrymën

Energjetika
“Dikush të na shpjegojë se çfarë do të thotë kontrata”: Veriu në dilemë se a do ta paguajnë rrymën

“Dikush të na shpjegojë se çfarë do të thotë kontrata”: Veriu në dilemë se a do ta paguajnë rrymën

Energjetika
ZRrE ende s’ka pranuar zyrtarisht marrëveshjen e arritur mes KEDS-it dhe Elektrosever

ZRrE ende s’ka pranuar zyrtarisht marrëveshjen e arritur mes KEDS-it dhe Elektrosever

Energjetika
Bislimi pas marrëveshjes KEDS – Elektrosever: Tash duhet edhe hapa tjerë për t’i dhënë fund ilegalitetit në mospagesë të rrymës në veri

Bislimi pas marrëveshjes KEDS – Elektrosever: Tash duhet edhe hapa tjerë për t’i dhënë fund ilegalitetit në mospagesë të rrymës në veri

Ekonomi
Ambasadorët e huaj mirëpresin arritjen e marrëveshjes mes KEDS dhe Elektrosever për energjinë në veri

Ambasadorët e huaj mirëpresin arritjen e marrëveshjes mes KEDS dhe Elektrosever për energjinë në veri

Energjetika
Vuçiq: Jam i kënaqur me arritjen e marrëveshjes mes KEDS dhe Elektrosever

Vuçiq: Jam i kënaqur me arritjen e marrëveshjes mes KEDS dhe Elektrosever

Energjetika
Udhërrëfyesi për Energji, Lajçak: E mirëpres nënshkrimin e kontratës ndërmjet KEDS-it dhe Elektroseverit

Udhërrëfyesi për Energji, Lajçak: E mirëpres nënshkrimin e kontratës ndërmjet KEDS-it dhe Elektroseverit

Energjetika
Faturimi i rrymës për komunat në veri, Rizvanolli: Elektroseverit i është dërguar kërkesa e fundit për nënshkrim – presim të ndodh brenda ditësh

Faturimi i rrymës për komunat në veri, Rizvanolli: Elektroseverit i është dërguar kërkesa e fundit për nënshkrim – presim të ndodh brenda ditësh

Energjetika
ZRRE: Marrëveshja me ‘Elektrosever’ ka ngecur te kontrata me KEDS-in

ZRRE: Marrëveshja me ‘Elektrosever’ ka ngecur te kontrata me KEDS-in

Energjetika
​PDK kritikon pushtetin për ngecje në zbatimin e Udhërrëfyesit për energji

​PDK kritikon pushtetin për ngecje në zbatimin e Udhërrëfyesit për energji

Energjetika
Gati katër muaj të shkuar huq për “Elektrosever”, a do t’i tërhiqet licenca kompanisë serbe?

Gati katër muaj të shkuar huq për “Elektrosever”, a do t’i tërhiqet licenca kompanisë serbe?

Energjetika
Mospërmbushja e detyrimeve, Lajçak thotë se ka rrezik që t’i tërhiqet licenca Elektroserverit

Mospërmbushja e detyrimeve, Lajçak thotë se ka rrezik që t’i tërhiqet licenca Elektroserverit

Energjetika
Mospërmbushja e detyrimeve nga Elektroseveri serb, ZRRE: Po e vlerësojmë procesin, do t’i zbatojmë obligimet që rrjedhin nga Udhërrëfyesi për Energjinë

Mospërmbushja e detyrimeve nga Elektroseveri serb, ZRRE: Po e vlerësojmë procesin, do t’i zbatojmë obligimet që rrjedhin nga Udhërrëfyesi për Energjinë

Albert Spahiu
ZRRE: Elektrosever s’ka përmbushur asnjë kriter të Marrëveshjes për Energji

ZRRE: Elektrosever s’ka përmbushur asnjë kriter të Marrëveshjes për Energji

Energjetika
Milionat e Serbisë për kompanitë energjetike në Kosovë

Milionat e Serbisë për kompanitë energjetike në Kosovë

Energjetika
Mos zbatimi i Udhërrëfyesit për Energjinë, ministrja Rizvanolli ia lë fajin shtetit serb

Mos zbatimi i Udhërrëfyesit për Energjinë, ministrja Rizvanolli ia lë fajin shtetit serb

Energjetika
BE-ja pranon se ka vonesa në zbatimin e udhërrëfyesit për energjinë mes Kosovës dhe Serbisë

BE-ja pranon se ka vonesa në zbatimin e udhërrëfyesit për energjinë mes Kosovës dhe Serbisë

Energjetika
Elektrosever shkel afatet e përcaktuara me marrëveshje

Elektrosever shkel afatet e përcaktuara me marrëveshje

Kosovë
Marrëveshja për energjinë në veri, Fejzullahu: Implementimi nuk do të jetë i lehtë, qytetarët në veri do të kenë mundësi ta zgjedhin furnizuesin

Marrëveshja për energjinë në veri, Fejzullahu: Implementimi nuk do të jetë i lehtë, qytetarët në veri do të kenë mundësi ta zgjedhin furnizuesin

Energjetika
Pas licencimit të “Elektroseverit” nga ZRRE, Abbott: Pres zbatimin e shpejtë dhe përparim në dialogun Kosovë-Serbi

Pas licencimit të “Elektroseverit” nga ZRRE, Abbott: Pres zbatimin e shpejtë dhe përparim në dialogun Kosovë-Serbi

Kosovë