LAJMI I FUNDIT:

Ekonomia e Shqipërisë

38 Artikuj

BERZH lë pa ndryshuar parashikimin për PBB-në e Shqipërisë: Ekonomia rritet 2.5 për qind këtë vit

BERZH lë pa ndryshuar parashikimin për PBB-në e Shqipërisë: Ekonomia rritet 2.5 për qind këtë vit

Shqipëri
Bie besimi në ekonominë shqiptare në korrik për herë të parë në tetë muaj

Bie besimi në ekonominë shqiptare në korrik për herë të parë në tetë muaj

Shqipëri
Ibrahimaj: Rritja ekonomike e Shqipërisë në mesataren e rajonit por mbi mesataren e vendeve të BE-së

Ibrahimaj: Rritja ekonomike e Shqipërisë në mesataren e rajonit por mbi mesataren e vendeve të BE-së

Shqipëri
FMN: Ekonomia shqiptare e qëndrueshme, rritja mbështetet nga kërkesa konsumatore, turizmi dhe ndërtimi

FMN: Ekonomia shqiptare e qëndrueshme, rritja mbështetet nga kërkesa konsumatore, turizmi dhe ndërtimi

Shqipëri
BERZH lë të pandryshuar parashikimet për ekonominë e Shqipërisë, rritje 2.5 për qind në 2023

BERZH lë të pandryshuar parashikimet për ekonominë e Shqipërisë, rritje 2.5 për qind në 2023

Shqipëri
KE: Ekonomia e Shqipërisë do të rritet me 2.9 për qind këtë vit

KE: Ekonomia e Shqipërisë do të rritet me 2.9 për qind këtë vit

Shqipëri
Personat e papunë që kërkuan ndihmë ekonomike në Shqipëri u rriten me 25 për qind në 2022

Personat e papunë që kërkuan ndihmë ekonomike në Shqipëri u rriten me 25 për qind në 2022

Shqipëri
Prodhimi vendas në Shqipëri në rrezik nga rritja e kostove

Prodhimi vendas në Shqipëri në rrezik nga rritja e kostove

Shqipëri
Çmimet e larta dhe emigracioni ulin konsumin në Shqipëri

Çmimet e larta dhe emigracioni ulin konsumin në Shqipëri

Shqipëri
FMN ul parashikimin për rritjen ekonomike të Shqipërisë në 2023, inflacioni do të vijojë të mbetet i lartë

FMN ul parashikimin për rritjen ekonomike të Shqipërisë në 2023, inflacioni do të vijojë të mbetet i lartë

Shqipëri
Banka Botërore: Ekonomia e Shqipërisë rrezikohet nga PPP-të dhe rënia e popullsisë

Banka Botërore: Ekonomia e Shqipërisë rrezikohet nga PPP-të dhe rënia e popullsisë

Shqipëri
Rritja ekonomike në Shqipëri për vitin 2022, më e larta në rajon

Rritja ekonomike në Shqipëri për vitin 2022, më e larta në rajon

Shqipëri
Shqipëria me rritje ekonomike 4.84 për qind në 2022, kryeson ndërtimi, bujqësia me rënie

Shqipëria me rritje ekonomike 4.84 për qind në 2022, kryeson ndërtimi, bujqësia me rënie

Shqipëri
S&P: Rritja reale ekonomike në Shqipëri pritet të ngadalësohet në 2.4 për qind në 2023, perspektiva mbetet e qëndrueshme

S&P: Rritja reale ekonomike në Shqipëri pritet të ngadalësohet në 2.4 për qind në 2023, perspektiva mbetet e qëndrueshme

Shqipëri
BERZH ul parashikimin për rritjen ekonomike të Shqipërisë

BERZH ul parashikimin për rritjen ekonomike të Shqipërisë

Shqipëri
Mungesa e fuqisë punëtore pengon zgjerimin e turizmit në Shqipëri, 75 për qind e hoteleve nuk përmbushin nevojat për staf

Mungesa e fuqisë punëtore pengon zgjerimin e turizmit në Shqipëri, 75 për qind e hoteleve nuk përmbushin nevojat për staf

Shqipëri
Pesha e sektorit të ndërtimit në ekonominë shqiptare, sa dyfishi i rajonit

Pesha e sektorit të ndërtimit në ekonominë shqiptare, sa dyfishi i rajonit

Shqipëri
Ibrahimaj: Shqipëria ka rritjen ekonomike më të lartë në rajon

Ibrahimaj: Shqipëria ka rritjen ekonomike më të lartë në rajon

Shqipëri
Përshpejtohet rritja ekonomike në Shqipëri, kontributi kryesor vjen nga turizmi dhe ndërtimi

Përshpejtohet rritja ekonomike në Shqipëri, kontributi kryesor vjen nga turizmi dhe ndërtimi

Klaudjo Jonuzaj
Rikthehet besimi në ekonominë shqiptare pas katër muajsh rënie

Rikthehet besimi në ekonominë shqiptare pas katër muajsh rënie

Shqipëri
Qeveria shqiptare miraton projektbuxhetin e vitit 2023, parashikon rritje ekonomike prej 2.6 për qind

Qeveria shqiptare miraton projektbuxhetin e vitit 2023, parashikon rritje ekonomike prej 2.6 për qind

Shqipëri
78 milionë euro të hyra në ekonominë shqiptare nga parajsat fiskale në tremujorin e parë

78 milionë euro të hyra në ekonominë shqiptare nga parajsat fiskale në tremujorin e parë

Shqipëri
Shqipëri, fuqia punëtore në largim, shqetësim për ekonominë

Shqipëri, fuqia punëtore në largim, shqetësim për ekonominë

Shqipëri
Banka Botërore ul parashikimin për ekonominë e Shqipërisë në 3.2 për qind në 2022

Banka Botërore ul parashikimin për ekonominë e Shqipërisë në 3.2 për qind në 2022

Shqipëri