Ed Sheeran

Ed Sheeran

Edward Christopher Sheeran (i lindur më 17 shkurt 1991) dhe i njohur me emrin artistik Ed Sheeran, është një kantautor dhe këngëtar i famshëm britanik.

Ai u lind në Halifax, West Yorkshire dhe u rrit në Framlingham, Suffolk dhe ka filluar të shkruajë këngë rreth moshës njëmbëdhjetë vjeçare.

Ed Sheeran është një prej artistëve më vlerësuar britanikë, i cili përgjatë karrierës ka fituar çmimet e rëndësishme si: Grammy, Brits, MTV EMA, NRJ Music Awars, Billboard, MTV VMA e të tjera.

171 Artikuj