LAJMI I FUNDIT:

Dokumente

15 Artikuj

MPB është në pritje të furnizimit me material bazik për dokumentet personale

MPB është në pritje të furnizimit me material bazik për dokumentet personale

Kosovë
Hoti: Të gjitha dokumentet e dialogut Kosovë-Serbi i janë dorëzuar kryeministrit aktual

Hoti: Të gjitha dokumentet e dialogut Kosovë-Serbi i janë dorëzuar kryeministrit aktual

Politikë
Mbi 130 mijë fotografi dhe mbi 12 mijë tituj me qasje online

Mbi 130 mijë fotografi dhe mbi 12 mijë tituj me qasje online

Cult+
Koleksionet e veçanta të BKK-së

Koleksionet e veçanta të BKK-së

Cult+
Dokumente të rralla të Lidhjes së Prizrenit prezantohen në Kalanë e Tiranës

Dokumente të rralla të Lidhjes së Prizrenit prezantohen në Kalanë e Tiranës

Cult+
Shqiptarët e Rumanisë përmes fotografive dhe materialeve arkivore

Shqiptarët e Rumanisë përmes fotografive dhe materialeve arkivore

Cult+
Grabitja e Rinasit, gjendet një tjetër makinë e djegur, armë e dokumente greke

Grabitja e Rinasit, gjendet një tjetër makinë e djegur, armë e dokumente greke

Shqipëri
Për Arbërinë e Skënderbeun, 35,000 faqe në Dubrovnik

Për Arbërinë e Skënderbeun, 35,000 faqe në Dubrovnik

Cult+
Çastet e ngrira të jetës…

Çastet e ngrira të jetës…

Fakte
Aplikuan përmes internetit për pasaporta të reja, gabimisht i shkuan në shtëpi 31 pasaporta të huaja (Foto)

Aplikuan përmes internetit për pasaporta të reja, gabimisht i shkuan në shtëpi 31 pasaporta të huaja (Foto)

Dështime
“Zyra Doganore e Tivarit 1928” (Video)

“Zyra Doganore e Tivarit 1928” (Video)

Cult+
Kodikët dhe shkrimet tjera të vjetra fetare në Shqipëri (Video)

Kodikët dhe shkrimet tjera të vjetra fetare në Shqipëri (Video)

Cult+
Provoi të hidhej nga anija, të marrte telefonin që i kishte rënë në liqenin e thellë (Video)

Provoi të hidhej nga anija, të marrte telefonin që i kishte rënë në liqenin e thellë (Video)

Dështime
Honda mund të lansojë vitin që vjen, modelin e ri Civic Type R (Foto)

Honda mund të lansojë vitin që vjen, modelin e ri Civic Type R (Foto)

Modelet e Reja
Punonjësi i ngathtë i qendrës së regjistrimit të automjeteve, rrëzon dy rafte përplot dokumente (Video)

Punonjësi i ngathtë i qendrës së regjistrimit të automjeteve, rrëzon dy rafte përplot dokumente (Video)

Dështime