LAJMI I FUNDIT:

Demokracia në Veprim

32 Artikuj

Demokracia në Veprim: Rrethanat aktuale nuk mundësojnë zgjedhje të lira dhe të drejta në veri

Demokracia në Veprim: Rrethanat aktuale nuk mundësojnë zgjedhje të lira dhe të drejta në veri

Kosovë
DnV do të ketë 90 vëzhgues nesër, Cakolli: Gjatë fushatës zgjedhore nuk u respektuan masat antiCOVID

DnV do të ketë 90 vëzhgues nesër, Cakolli: Gjatë fushatës zgjedhore nuk u respektuan masat antiCOVID

Kosovë
DnV: Zgjedhjet lokale duhet të mbahen, duke respektuar masat dhe protokollet në fuqi

DnV: Zgjedhjet lokale duhet të mbahen, duke respektuar masat dhe protokollet në fuqi

Politikë
DnV: Subjektet politike nuk arrijnë të promovojnë demokraci dhe barazi gjinore

DnV: Subjektet politike nuk arrijnë të promovojnë demokraci dhe barazi gjinore

Kosovë
DnV: Zgjedhjet lokale të karakterizohen nga koalicione programore dhe me më shumë gra në lista

DnV: Zgjedhjet lokale të karakterizohen nga koalicione programore dhe me më shumë gra në lista

Kosovë
DnV me raport përfundimtar: Zgjedhjet e 14 shkurtit në përputhje me standardet demokratike

DnV me raport përfundimtar: Zgjedhjet e 14 shkurtit në përputhje me standardet demokratike

Kosovë
DnV: Të hetohen dyshimet për falsifikim me vota të kandidatëve për deputetë

DnV: Të hetohen dyshimet për falsifikim me vota të kandidatëve për deputetë

Kosovë
DnV: QNR të rrisë kapacitetet njerëzore që procesi paszgjedhor të përmbyllet sa më shpejtë

DnV: QNR të rrisë kapacitetet njerëzore që procesi paszgjedhor të përmbyllet sa më shpejtë

Kosovë
DnV: Zgjedhjet pa ndonjë parregullsi serioze, puna dhe pavarësia e KQZ-së janë cenuar nga ndërhyrjet e jashtme

DnV: Zgjedhjet pa ndonjë parregullsi serioze, puna dhe pavarësia e KQZ-së janë cenuar nga ndërhyrjet e jashtme

Kosovë
DnV publikon rezultatet preliminare: LVV 48.95%, PDK 16.95%, LDK 13.34% dhe AAK 7.45%

DnV publikon rezultatet preliminare: LVV 48.95%, PDK 16.95%, LDK 13.34% dhe AAK 7.45%

Kosovë
DnV: Gjatë fushatës nuk mungoi as gjuha e urrejtjes

DnV: Gjatë fushatës nuk mungoi as gjuha e urrejtjes

Kosovë
Demokracia në Veprim evidenton një sërë shkeljesh në fushatën e partive politike

Demokracia në Veprim evidenton një sërë shkeljesh në fushatën e partive politike

Elfije Boletini
DnV: Fushata zgjedhore dinamike, por pa përfillje të masave mbrojtëse kundër COVID-19

DnV: Fushata zgjedhore dinamike, por pa përfillje të masave mbrojtëse kundër COVID-19

Kosovë
DnV tregon opsionet që mund të merr KQZ nëse votohen edhe numrat e kandidatëve të pacertifikuar

DnV tregon opsionet që mund të merr KQZ nëse votohen edhe numrat e kandidatëve të pacertifikuar

Kosovë
Përfaqësues të “Demokracia në Veprim” dhe kryetarja e KQZ-së, Daka flasin për procesin zgjedhor

Përfaqësues të “Demokracia në Veprim” dhe kryetarja e KQZ-së, Daka flasin për procesin zgjedhor

Kosovë
DnV: Osmani të përmbahet nga deklaratat dhe veprimet të cilat mund të cenojnë pavarësinë e punës së KQZ-së

DnV: Osmani të përmbahet nga deklaratat dhe veprimet të cilat mund të cenojnë pavarësinë e punës së KQZ-së

Kosovë
DnV dënon gjuhën e përdorur dhe linçimet publike ndaj Valdete Dakës

DnV dënon gjuhën e përdorur dhe linçimet publike ndaj Valdete Dakës

Kosovë
DnV: Mbajtja e zgjedhjeve në Podujevë në këtë situatë është e pakuptimtë, Presidenti të rishqyrtoj vendimin

DnV: Mbajtja e zgjedhjeve në Podujevë në këtë situatë është e pakuptimtë, Presidenti të rishqyrtoj vendimin

Jehona Hulaj
Demokracia në Veprim kërkon të rishqyrtohet vendimi për mbajtjen e zgjedhjeve në Podujevë  

Demokracia në Veprim kërkon të rishqyrtohet vendimi për mbajtjen e zgjedhjeve në Podujevë  

Kosovë
DnV publikon gjetjet nga monitorimi i fushatës dhe zgjedhjeve të parakohshme

DnV publikon gjetjet nga monitorimi i fushatës dhe zgjedhjeve të parakohshme

Kosovë
DnV tregon për numrin e votuesve deri në orën 13:00

DnV tregon për numrin e votuesve deri në orën 13:00

Zgjedhjet 2019
DnV: “Mos prito, dil dhe voto!”

DnV: “Mos prito, dil dhe voto!”

Zgjedhjet 2019
DnV: Atmosferë e qetë drejt përmbylljes së fushatës zgjedhore, financimi i fushatës jotransparent

DnV: Atmosferë e qetë drejt përmbylljes së fushatës zgjedhore, financimi i fushatës jotransparent

Zgjedhjet 2019
DnV: Në tre ditët e fundit, 80 mijë qytetarë marrin pjesë në aktivitete zgjedhore

DnV: Në tre ditët e fundit, 80 mijë qytetarë marrin pjesë në aktivitete zgjedhore

Zgjedhjet 2019