LAJMI I FUNDIT:

ChatGPT

242 Artikuj

Arsyet se pse ChatGPT-ja nuk duhet të jetë pjesë e “xhepave” tanë

Arsyet se pse ChatGPT-ja nuk duhet të jetë pjesë e “xhepave” tanë

Cult+
Tani mund të flisni me ChatGPT-në ndërsa përdorni aplikacione të tjera

Tani mund të flisni me ChatGPT-në ndërsa përdorni aplikacione të tjera

Lajme Teknologji
ChatGPT jashtë shërbimit, deklarohen nga OpenAI

ChatGPT jashtë shërbimit, deklarohen nga OpenAI

Lajme Teknologji
Scarlett Johansson përball OpenAI-së

Scarlett Johansson përball OpenAI-së

Cult+
“Askush nga ne nuk do të ketë punë shkaku i AI”, Musk tregon se cili skenar duhet të realizohet për të ndodhur

“Askush nga ne nuk do të ketë punë shkaku i AI”, Musk tregon se cili skenar duhet të realizohet për të ndodhur

Lajme Teknologji
Qesh, bisedo dhe këndo me GPT-4o!

Qesh, bisedo dhe këndo me GPT-4o!

Cult+
Vjen GPT-4o – çfarë thotë për këtë risi Mira Murati

Vjen GPT-4o – çfarë thotë për këtë risi Mira Murati

Lajme Teknologji
Apple dhe OpenAl afër marrëveshjes që do ta integrojë ChatGPT-në në iPhone

Apple dhe OpenAl afër marrëveshjes që do ta integrojë ChatGPT-në në iPhone

Lajme Teknologji
Rivali i ChatGPT, Claude, po sjell chatbot-in me Al në iPhone

Rivali i ChatGPT, Claude, po sjell chatbot-in me Al në iPhone

Lajme Teknologji
AI-ja nuk po ecën mbarë: Çfarë nëse nuk mund të rregullohet?

AI-ja nuk po ecën mbarë: Çfarë nëse nuk mund të rregullohet?

Analiza
Grok i Elon Musk lë në hije ChatGPT-4

Grok i Elon Musk lë në hije ChatGPT-4

Lajme Teknologji
CEO i OpenAI, Altman ka një super lajm për lojtarët e video-lojërave

CEO i OpenAI, Altman ka një super lajm për lojtarët e video-lojërave

Lojëra
ChatGPT mund të përdoret gjithashtu pa një llogari

ChatGPT mund të përdoret gjithashtu pa një llogari

Lajme Teknologji
Apple zbulon modelin e ri të AI që mund të mposht ChatGPT – Siri do të bëhet më e mençur dhe më e shpejtë

Apple zbulon modelin e ri të AI që mund të mposht ChatGPT – Siri do të bëhet më e mençur dhe më e shpejtë

Lajme Teknologji
Kujdes nga euforia e AI-së

Kujdes nga euforia e AI-së

Rana Foroohar
Apple është në bisedime me Google për të integruar veçoritë e Geminit në sistemin e ri operativ

Apple është në bisedime me Google për të integruar veçoritë e Geminit në sistemin e ri operativ

Lajme Teknologji
Elon Musk vs OpenAI: Gjigantët e teknologjisë po e nxisin frikën ekzistenciale për t’iu shmangur hetimit

Elon Musk vs OpenAI: Gjigantët e teknologjisë po e nxisin frikën ekzistenciale për t’iu shmangur hetimit

Cult+
Elon Musk në shenjë “hakmarrjeje” ndaj OpenAl prezanton chatbotin “Grok” me burim të hapur

Elon Musk në shenjë “hakmarrjeje” ndaj OpenAl prezanton chatbotin “Grok” me burim të hapur

Lajme Teknologji
Elon Musku mund të kërkojë llogari nga OpenAI-ja – ndryshe nga bordi i saj

Elon Musku mund të kërkojë llogari nga OpenAI-ja – ndryshe nga bordi i saj

John Thornhill
Elon Musk padit krijuesin e ChatGPT mbi lidhjet e Microsoft

Elon Musk padit krijuesin e ChatGPT mbi lidhjet e Microsoft

Lajme Teknologji
Njeriu më i pasur i Azisë po ndërton versionin personal të ChatGPT

Njeriu më i pasur i Azisë po ndërton versionin personal të ChatGPT

Lajme Teknologji
Google ndalon gjeneratorin e imazheve Gemini, Inteligjenca Artificiale krijoi fotografi të pasakta historike

Google ndalon gjeneratorin e imazheve Gemini, Inteligjenca Artificiale krijoi fotografi të pasakta historike

Lajme Teknologji
Biznismeni amerikan mburret se ka fituar 100 vakte falas nga McDonald’s duke përdorur ChatGPT-në

Biznismeni amerikan mburret se ka fituar 100 vakte falas nga McDonald’s duke përdorur ChatGPT-në

Interesante
ChatGPT me një aftësi të re

ChatGPT me një aftësi të re

Lajme Teknologji