LAJMI I FUNDIT:
Bitcoin

Bitcoin

712 Artikuj

Info

Bitcoin është kriptovaluta e parë dhe sistem global i pagesave. Është monedha e parë virtuale e decentralizuar, pasi që sistemi i saj funksionon pa ndonjë bankë qendrore apo administrator të vetëm. Bitcoin u mundëson përdoruesve të kryejnë transaksione pa ndonjë ndërmjetësues, ndërsa transaksionet verifikohen nga nyjat e rrjetit përmes përdorimit të kriptografisë, dhe pastaj regjistrohen në një sistem publik të quajtur Blockchain. Bitcoin është krijuar nga Satoshi Nakamoto – identiteti i të cilit ende nuk dihet!

Bitcoin arrin në mbi 50,000 dollarë – për herë të parë në më shumë se dy vjet

Bitcoin arrin në mbi 50,000 dollarë – për herë të parë në më shumë se dy vjet

Botë
Po mendoni të investoni në kriptovaluta – sa shumë mund të rritet vlera e Bitcoin në vitin 2024?

Po mendoni të investoni në kriptovaluta – sa shumë mund të rritet vlera e Bitcoin në vitin 2024?

Botë
Pse po i humb vlera Bitcoin dhe tani kushton 39 mijë dollarë

Pse po i humb vlera Bitcoin dhe tani kushton 39 mijë dollarë

Botë
Shefi i JPMorgan, Dimon: Krijuesi i Bitcoinit mund të kthehet dhe ta zhduk kriptovalutën

Shefi i JPMorgan, Dimon: Krijuesi i Bitcoinit mund të kthehet dhe ta zhduk kriptovalutën

Botë
SHBA thotë se është i ligjshëm produkti i Bitcoin – çfarë do të thotë kjo për investuesit në kriptovaluta

SHBA thotë se është i ligjshëm produkti i Bitcoin – çfarë do të thotë kjo për investuesit në kriptovaluta

Botë
Vendim historik për botën e kriptovalutave – SHBA miraton ETF-të e Bitcoinit

Vendim historik për botën e kriptovalutave – SHBA miraton ETF-të e Bitcoinit

Botë
Sot është dita më e madhe për kriptovalutat – ETF i Bitcoinit mund të legalizohet në SHBA

Sot është dita më e madhe për kriptovalutat – ETF i Bitcoinit mund të legalizohet në SHBA

Botë
Vlera e Bitcoin mund të rritet deri në 500,000 dollarë në 5 vitet e ardhshme – thotë Tom Lee i Fundstrat

Vlera e Bitcoin mund të rritet deri në 500,000 dollarë në 5 vitet e ardhshme – thotë Tom Lee i Fundstrat

Botë
Raketa e NASA-s pritet të niset për në Hënë

Raketa e NASA-s pritet të niset për në Hënë

Shkencë
Kreu i bankës më të madhe të Amerikës: Qeveria duhet të shkatërrojë kriptovalutat

Kreu i bankës më të madhe të Amerikës: Qeveria duhet të shkatërrojë kriptovalutat

Botë
Vlera e Bitcoin shkon në mbi 40 mijë dollarë, duke arritur çmimin më të lartë që prej 19 muajsh

Vlera e Bitcoin shkon në mbi 40 mijë dollarë, duke arritur çmimin më të lartë që prej 19 muajsh

Botë
Djali i presidentes së Bankës Qendrore Evropiane humbi paratë e investuara në kriptovaluta

Djali i presidentes së Bankës Qendrore Evropiane humbi paratë e investuara në kriptovaluta

Evropa
Bitcoin është rritur 120 për qind këtë vit, Forbes tregon se çfarë të bëni me kriptovalutat e tjera

Bitcoin është rritur 120 për qind këtë vit, Forbes tregon se çfarë të bëni me kriptovalutat e tjera

Botë
Të dhënat e fundit: Bitcoin po i rritet vlera

Të dhënat e fundit: Bitcoin po i rritet vlera

Botë
Ferrari pranon pagesa me kriptovaluta në SHBA, në Evropë pritet ta bëjë të njëjtën gjë nga viti i ardhshëm

Ferrari pranon pagesa me kriptovaluta në SHBA, në Evropë pritet ta bëjë të njëjtën gjë nga viti i ardhshëm

Auto Lajme
Ferrari do të pranojë kriptomonedha si pagesë për veturat e saj në SHBA

Ferrari do të pranojë kriptomonedha si pagesë për veturat e saj në SHBA

Auto Lajme
G20-ta vendos masa të rrepta për bursat e kriptovalutave

G20-ta vendos masa të rrepta për bursat e kriptovalutave

Botë
Rregullatorët paralajmërojnë mashtrime nga bursat e kriptovalutave, a po u vjen fundi tyre?

Rregullatorët paralajmërojnë mashtrime nga bursat e kriptovalutave, a po u vjen fundi tyre?

Botë
Vlera e Bitcoinit rritet me 12 për qind brenda muajit, pothuajse askush nuk po e tregton atë

Vlera e Bitcoinit rritet me 12 për qind brenda muajit, pothuajse askush nuk po e tregton atë

Botë
Bitcoin arrin vlerën e mbi 30 mijë dollarëve – si mund të rritet edhe më shumë

Bitcoin arrin vlerën e mbi 30 mijë dollarëve – si mund të rritet edhe më shumë

Botë
Stabilizohet tregu i valutave, investitorët presin takimin e Bankës së Anglisë

Stabilizohet tregu i valutave, investitorët presin takimin e Bankës së Anglisë

Botë
Paralajmërohet se vlera e Bitconit mund të dyfishohet

Paralajmërohet se vlera e Bitconit mund të dyfishohet

Botë
Çmimi i Bitcoin shkon në mbi 30 mijë dollarë për herë të parë që nga qershori i vitit 2022

Çmimi i Bitcoin shkon në mbi 30 mijë dollarë për herë të parë që nga qershori i vitit 2022

Botë
Pse pritet të rritet edhe më shumë vlera e Bitcoin?

Pse pritet të rritet edhe më shumë vlera e Bitcoin?

Botë