LAJMI I FUNDIT:

Bimët

61 Artikuj

Nëse i keni ujitur bimët gjatë ditës, në mot të nxehtë, keni gabuar ‘rëndë’ – paralajmëron eksperti

Nëse i keni ujitur bimët gjatë ditës, në mot të nxehtë, keni gabuar ‘rëndë’ – paralajmëron eksperti

Interesante
Nuk është vonë për të mbjellë lule!

Nuk është vonë për të mbjellë lule!

Kopshtaria
Kjo bimë e dhomës do të parandalojë formimin e kondensimit në shtëpinë tuaj

Kjo bimë e dhomës do të parandalojë formimin e kondensimit në shtëpinë tuaj

Lule
Si sillen drunjtë gjatë dimrit dhe çfarë “mekanizmi” përdorin për t’u mbijetuar temperaturave të ulëta?

Si sillen drunjtë gjatë dimrit dhe çfarë “mekanizmi” përdorin për t’u mbijetuar temperaturave të ulëta?

Kopshtaria
Mbroni bimët gjatë dimrit: Gjithçka që ju nevojitet për t’i bërë ato të lulëzojnë si në pranverë është një përbërës

Mbroni bimët gjatë dimrit: Gjithçka që ju nevojitet për t’i bërë ato të lulëzojnë si në pranverë është një përbërës

Lule
Ushqimi më i mirë natyral për bimët që kanë filluar të thahen – do t’i kthejë në jetë

Ushqimi më i mirë natyral për bimët që kanë filluar të thahen – do t’i kthejë në jetë

Lule
Duke përdorur këta përbërës natyralë, bimët në shtëpinë tuaj do të rriten më shpejt

Duke përdorur këta përbërës natyralë, bimët në shtëpinë tuaj do të rriten më shpejt

Lule
Nuk keni fat, nuk keni para, nuk ju ec në punë? Lulen që duhet ta largoni menjëherë nga shtëpia

Nuk keni fat, nuk keni para, nuk ju ec në punë? Lulen që duhet ta largoni menjëherë nga shtëpia

Këshilla dhe ide
Hidhini jashtë që tani: Këto pesë bimë tërheqin pikëllim dhe ndjenja vetmie në shtëpi

Hidhini jashtë që tani: Këto pesë bimë tërheqin pikëllim dhe ndjenja vetmie në shtëpi

Lule
Bimët që bëjnë mrekulli për shëndetin dhe mirëqenien

Bimët që bëjnë mrekulli për shëndetin dhe mirëqenien

Lule
Tri bimë që janë ideale për apartament për ata që nuk kanë shumë kohë të kujdesen për to

Tri bimë që janë ideale për apartament për ata që nuk kanë shumë kohë të kujdesen për to

Lule
Pse nuk duhet ta përdorni dheun e kopshtit për bimët në vazo

Pse nuk duhet ta përdorni dheun e kopshtit për bimët në vazo

Lule
Kërkojnë pak, japin shumë: Këto dy bimë shumëvjeçare do t’ju mbijetojnë, me pak kujdes jetojnë rreth 50 vjet

Kërkojnë pak, japin shumë: Këto dy bimë shumëvjeçare do t’ju mbijetojnë, me pak kujdes jetojnë rreth 50 vjet

Lule
Pse është e rëndësishme t’ua pastroni rregullisht pluhurin bimëve të shtëpisë tuaj?

Pse është e rëndësishme t’ua pastroni rregullisht pluhurin bimëve të shtëpisë tuaj?

Lule
Solucioni i fuqishëm bën mrekulli: Bimët e dhomës dhe të kopshtit lulëzojnë me vrull pas aplikimit të tij

Solucioni i fuqishëm bën mrekulli: Bimët e dhomës dhe të kopshtit lulëzojnë me vrull pas aplikimit të tij

Lule
Hiqni qafe barërat e këqija të kopshtit me uthull të bardhë

Hiqni qafe barërat e këqija të kopshtit me uthull të bardhë

Kopshtaria
‘Pylli vertikal’ në Utrecht të Holandës do të jetë shtëpia e 10,000 bimëve dhe pemëve – dhe përfitimet e banorëve do të jenë të mëdha

‘Pylli vertikal’ në Utrecht të Holandës do të jetë shtëpia e 10,000 bimëve dhe pemëve – dhe përfitimet e banorëve do të jenë të mëdha

Nga Bota
Duke i rritur këto bimë, do të shpëtoni nga mushkonjat në mënyrë natyrale

Duke i rritur këto bimë, do të shpëtoni nga mushkonjat në mënyrë natyrale

Lule