LAJMI I FUNDIT:

Besëtytnitë

25 Artikuj

Historia e gjatë e martesave me fantazmat në Kinë: Si të gjenden bashkëshortët për të ndjerët?

Historia e gjatë e martesave me fantazmat në Kinë: Si të gjenden bashkëshortët për të ndjerët?

Lifestyle
Ilustrim

Historia e sakrificës së Shën Valentinit të shndërruar në festë komerciale

Cult+
Bota e malësive shqiptare: Orët e Dukagjinit

Bota e malësive shqiptare: Orët e Dukagjinit

Fakte
Shkatërrimi i “shpirtit” të statujës!

Shkatërrimi i “shpirtit” të statujës!

Cult+
Besëtytnitë shqiptare, për miqtë dhe miqësitë

Besëtytnitë shqiptare, për miqtë dhe miqësitë

Fakte
Besimi i vjetër zbulon: Çfarë rrobash vishni, të tillë do ta keni fatin!

Besimi i vjetër zbulon: Çfarë rrobash vishni, të tillë do ta keni fatin!

Lifestyle
Të vërteta apo jo? Këto janë gjashtë prej mallkimeve më të njohura në histori

Të vërteta apo jo? Këto janë gjashtë prej mallkimeve më të njohura në histori

Trend
Ndjellin mjerim dhe fatkeqësi: Këto gjëra kurrë mos i ruani nën krevat! Patjetër gjeni ndonjë vend tjetër në të cilin do t’i vendosni

Ndjellin mjerim dhe fatkeqësi: Këto gjëra kurrë mos i ruani nën krevat! Patjetër gjeni ndonjë vend tjetër në të cilin do t’i vendosni

Lifestyle
Kanuni dhe pesha e gurit

Kanuni dhe pesha e gurit

Fakte
Besëtytni shqiptare

Besëtytni shqiptare

Fakte
Pse shqiptarët e krahasojnë dhëndrin me qiparisin?

Pse shqiptarët e krahasojnë dhëndrin me qiparisin?

Fakte
Besëtytni shqiptare: Pse besimtarët myslimanë i “tmerronte” tabuti para shtëpisë?

Besëtytni shqiptare: Pse besimtarët myslimanë i “tmerronte” tabuti para shtëpisë?

Fakte
Pesë besëtytnitë e çuditshme që vazhdojnë t’i besojnë gratë shtatzëna

Pesë besëtytnitë e çuditshme që vazhdojnë t’i besojnë gratë shtatzëna

Shtatzëna
Besëtytni shqiptare: Pse i vdekuri “shqetësohej”, kur rimartohej bashkëshortja që e la të ve?

Besëtytni shqiptare: Pse i vdekuri “shqetësohej”, kur rimartohej bashkëshortja që e la të ve?

Fakte
Legjenda e anijes fantazmë: “Holandezi Fluturues”!

Legjenda e anijes fantazmë: “Holandezi Fluturues”!

Histori
Shkenca e supersticionit: Pse njerëzit besojnë të pabesueshmen?

Shkenca e supersticionit: Pse njerëzit besojnë të pabesueshmen?

Analiza
E “premtja e mallkuar”, data 13. Çfarë duhet të dini për ditën më të zezë të vitit?

E “premtja e mallkuar”, data 13. Çfarë duhet të dini për ditën më të zezë të vitit?

Lifestyle
Ilirët, shqiptarët dhe gjarpri i shtëpisë

Ilirët, shqiptarët dhe gjarpri i shtëpisë

Fakte
Verorja – simboli i ardhjes së pranverës tashmë pjesë e UNESCO-s

Verorja – simboli i ardhjes së pranverës tashmë pjesë e UNESCO-s

Fakte
Fuqia e çuditshme e “syrit të keq”

Fuqia e çuditshme e “syrit të keq”

Fakte
Nga macja e zezë tek pasqyra e thyer: 10 besëtytnitë që i besojnë ende shqiptarët!

Nga macja e zezë tek pasqyra e thyer: 10 besëtytnitë që i besojnë ende shqiptarët!

Interesante
Besëtytnitë më të zakonshme që njerëzit i besojnë

Besëtytnitë më të zakonshme që njerëzit i besojnë

Interesante
Dhoma e besëtytnive: E vërteta për macet e zeza!

Dhoma e besëtytnive: E vërteta për macet e zeza!

Interesante
A i dinit besëtytnitë më të çuditshme të futbollistëve të këtij Evropiani?

A i dinit besëtytnitë më të çuditshme të futbollistëve të këtij Evropiani?

Trend