LAJMI I FUNDIT:

Avokati i Popullit Maqedoni

219 Artikuj

Ziberi: Është e palejueshme të mos zbatohet Ligji për Detyrimet, i cili ka pothuajse një vit në fuqi

Ziberi: Është e palejueshme të mos zbatohet Ligji për Detyrimet, i cili ka pothuajse një vit në fuqi

Maqedonia e Veriut
Avokati i Popullit: 30 persona na kanë telefonuar, u është shkelur e drejta e votës

Avokati i Popullit: 30 persona na kanë telefonuar, u është shkelur e drejta e votës

Politikë
Qytetarët mund t’i paraqesin parregullsitë zgjedhore në linjën telefonike pa pagesë të Avokatit të Popullit

Qytetarët mund t’i paraqesin parregullsitë zgjedhore në linjën telefonike pa pagesë të Avokatit të Popullit

Maqedonia e Veriut
Avokati i Popullit me linjë telefonike falas për raportimin e shkeljeve të të drejtave të votës

Avokati i Popullit me linjë telefonike falas për raportimin e shkeljeve të të drejtave të votës

Maqedonia e Veriut
Avokati i Popullit-Maqedoni: Qytetarët të paraqesin shkeljet e të drejtës zgjedhore për zgjedhjet presidenciale

Avokati i Popullit-Maqedoni: Qytetarët të paraqesin shkeljet e të drejtës zgjedhore për zgjedhjet presidenciale

Politikë
Avokati i Popullit: Është në rënie numri i ankesave të qytetarëve për punën e prokurorive publike

Avokati i Popullit: Është në rënie numri i ankesave të qytetarëve për punën e prokurorive publike

Maqedonia e Veriut
Përmbaruesit nuk i respektojnë ndryshimet ligjore për vjetërsimin e lëndëve ndaj debitorëve

Përmbaruesit nuk i respektojnë ndryshimet ligjore për vjetërsimin e lëndëve ndaj debitorëve

Maqedonia e Veriut
Avokati i Popullit do të paraqesë ndryshime ligjore ndërkohë që në Fond vazhdon procedura e ankimimit për Leonidin

Avokati i Popullit do të paraqesë ndryshime ligjore ndërkohë që në Fond vazhdon procedura e ankimimit për Leonidin

Maqedonia e Veriut
Avokati i Popullit: MPB ka mungesë të formularëve për pasaporta, nuk respektohet as orari i lëshimit

Avokati i Popullit: MPB ka mungesë të formularëve për pasaporta, nuk respektohet as orari i lëshimit

Maqedonia e Veriut
Ziberi: Viti 2023 i vështirë për të drejtat e fëmijëve, përfundoi me marrjen e jetës së Vanja Gjorçevskës

Ziberi: Viti 2023 i vështirë për të drejtat e fëmijëve, përfundoi me marrjen e jetës së Vanja Gjorçevskës

Maqedonia e Veriut
Xhaferi: Ombudsmani është  institucion për mbrojtjen e qytetarëve dhe të drejtave të tyre

Xhaferi: Ombudsmani është  institucion për mbrojtjen e qytetarëve dhe të drejtave të tyre

Maqedonia e Veriut
Zyberi me rastin e 10 dhjetorit: Secili ka të drejtë të jetojë një jetë normale

Zyberi me rastin e 10 dhjetorit: Secili ka të drejtë të jetojë një jetë normale

Maqedonia e Veriut
Zyra e Avokatit të Popullit: Studentët me nevoja të veçanta përballen me vështirësi në fakultete

Zyra e Avokatit të Popullit: Studentët me nevoja të veçanta përballen me vështirësi në fakultete

Maqedonia e Veriut
Zyberi: Nuk është mirë që në tre muajt e fundit të braktis funksionin e Avokatit të Popullit për tu bërë kryeministër

Zyberi: Nuk është mirë që në tre muajt e fundit të braktis funksionin e Avokatit të Popullit për tu bërë kryeministër

Politikë
Protestë e të punësuarve te Avokati i Popullit, Ponjaviç: Paguhemi pak për punën që e bëjmë

Protestë e të punësuarve te Avokati i Popullit, Ponjaviç: Paguhemi pak për punën që e bëjmë

Politikë
Avokati i Popullit-RMV: Shkollimi në gjuhën amëtare, e drejtë kushtetuese

Avokati i Popullit-RMV: Shkollimi në gjuhën amëtare, e drejtë kushtetuese

Maqedonia e Veriut
Pendarovski: Avokati i Popullit si mbrojtës i të drejtave dhe lirive të qytetarëve mund të kontribuojë në reformat e shërbimeve të sigurisë

Pendarovski: Avokati i Popullit si mbrojtës i të drejtave dhe lirive të qytetarëve mund të kontribuojë në reformat e shërbimeve të sigurisë

Maqedonia e Veriut
Ziberi për incidentin me të burgosurit në “Idrizovë”: Ka shumë çështje të hapura

Ziberi për incidentin me të burgosurit në “Idrizovë”: Ka shumë çështje të hapura

Maqedonia e Veriut
Ziberi: BDI ka vepruar mirë kur ka ofruar dorëheqje nga qeveria në këmbim të ndryshimeve kushtetuese

Ziberi: BDI ka vepruar mirë kur ka ofruar dorëheqje nga qeveria në këmbim të ndryshimeve kushtetuese

Politikë
Avokati i Popullit reagon për bojkotin në shkollën ”Njegosh” të Idrizovës

Avokati i Popullit reagon për bojkotin në shkollën ”Njegosh” të Idrizovës

Maqedonia e Veriut
Naser Ziberi: Burgjet janë të mbipopulluara, me kushte çnjerëzore

Naser Ziberi: Burgjet janë të mbipopulluara, me kushte çnjerëzore

Maqedonia e Veriut
Avokati i Popullit do të ngrit procedurë për Spitalin Psikiatrik në Demir Hisar

Avokati i Popullit do të ngrit procedurë për Spitalin Psikiatrik në Demir Hisar

Maqedonia e Veriut
Një fëmijë 17 vjeçar me autizëm i lidhur me zinxhir në spitalin psikiatrik në Demir Hisar

Një fëmijë 17 vjeçar me autizëm i lidhur me zinxhir në spitalin psikiatrik në Demir Hisar

Maqedonia e Veriut
Ziberi: Amnistia është vetëm një nga mënyrat për të ulur mbipopullimin në burgje

Ziberi: Amnistia është vetëm një nga mënyrat për të ulur mbipopullimin në burgje

Politikë