LAJMI I FUNDIT:

Autoriteti i Konkurrencës

19 Artikuj

Autoriteti i Konkurrencës pa drejtor, institucionet heshtin

Autoriteti i Konkurrencës pa drejtor, institucionet heshtin

Ekonomi
Rritja e çmimit të patentës në Shqipëri, Autoriteti i Konkurrencës nis hetimet

Rritja e çmimit të patentës në Shqipëri, Autoriteti i Konkurrencës nis hetimet

Shqipëri
Ish kryetari i AKK-së: Është e ndaluar që ndërmarrjet të lidhin marrëveshje për ngritje të çmimeve

Ish kryetari i AKK-së: Është e ndaluar që ndërmarrjet të lidhin marrëveshje për ngritje të çmimeve

Kosovë
Prestreshi: Për 2-3 ditë nga shitja e vajit 3.49 euro, bizneset fituan rreth 2 milionë euro

Prestreshi: Për 2-3 ditë nga shitja e vajit 3.49 euro, bizneset fituan rreth 2 milionë euro

Financa
Rritja e çmimit të naftës në Shqipëri, Autoriteti i Konkurrencës nis hetimet

Rritja e çmimit të naftës në Shqipëri, Autoriteti i Konkurrencës nis hetimet

Shqipëri
LDK akuzon Qeverinë për kapje të institucioneve të pavarura – kërkon funksionalizimin e OSHP-së, AKK-së dhe KPM-së

LDK akuzon Qeverinë për kapje të institucioneve të pavarura – kërkon funksionalizimin e OSHP-së, AKK-së dhe KPM-së

Të Tjera
Kuvendi sot shqyrton raportin vjetor të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës

Kuvendi sot shqyrton raportin vjetor të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës

Financa
Kërkohen sqarime për çmimin e Remdesivirit, Prestreshi: Ka qenë bujë mediatike, nuk ka çrregullime në treg

Kërkohen sqarime për çmimin e Remdesivirit, Prestreshi: Ka qenë bujë mediatike, nuk ka çrregullime në treg

Kosovë
AKK nuk gjen parregullsi në laboratorët privat që kryejnë testimet serologjike

AKK nuk gjen parregullsi në laboratorët privat që kryejnë testimet serologjike

Kosovë
Prestreshi: Çmimet e testeve për COVID-19 në laboratorët privatë, në nivelin e konkurrencës së lirë

Prestreshi: Çmimet e testeve për COVID-19 në laboratorët privatë, në nivelin e konkurrencës së lirë

Kosovë
OEK dhe OEAK: Gjykata të trajtojë me prioritet paditë e kompanive të naftës lidhur me vendimin e AKK-së

OEK dhe OEAK: Gjykata të trajtojë me prioritet paditë e kompanive të naftës lidhur me vendimin e AKK-së

Të Tjera
Autoriteti i Konkurrencës dhe Policia nënshkruajnë memorandum për kontrolle të paparalajmëruara

Autoriteti i Konkurrencës dhe Policia nënshkruajnë memorandum për kontrolle të paparalajmëruara

Të Tjera
Rukiqi: Autoriteti i Konkurrencës mos të dëmtojë reputacionin e ekonomive

Rukiqi: Autoriteti i Konkurrencës mos të dëmtojë reputacionin e ekonomive

Biznes
Ulja e çmimit në botë nuk ka ndikuar në Kosovë, kërkohet formimi i rregullatorit të çmimeve të naftës

Ulja e çmimit në botë nuk ka ndikuar në Kosovë, kërkohet formimi i rregullatorit të çmimeve të naftës

Financa
Italia dënon Facebookun, shkak përdorimi i të dhënave për qëllime komerciale

Italia dënon Facebookun, shkak përdorimi i të dhënave për qëllime komerciale

Të Tjera
Punëtorët e Postës me peticion kërkojnë shkarkimin e Bordit të Autoritetit të Konkurrencës

Punëtorët e Postës me peticion kërkojnë shkarkimin e Bordit të Autoritetit të Konkurrencës

Të Tjera
Pas pesë vjetësh kompletohet Autoriteti i Konkurrencës

Pas pesë vjetësh kompletohet Autoriteti i Konkurrencës

Biznes
Emrat për Autoritetin e Konkurrencës pa përvojë

Emrat për Autoritetin e Konkurrencës pa përvojë

Të Tjera
Veseli lë në rrugë Autoritetin e Konkurrencës

Veseli lë në rrugë Autoritetin e Konkurrencës

Kosovë