LAJMI I FUNDIT:

Antibiotikët

78 Artikuj

Ky është antibiotiku më i fuqishëm natyror, mund ta bëni vetë

Ky është antibiotiku më i fuqishëm natyror, mund ta bëni vetë

Mjekësi alternative
Të dhëna shqetësuese për njerëzit që pinë shpesh antibiotikë

Të dhëna shqetësuese për njerëzit që pinë shpesh antibiotikë

Shëndetësi Lajme
A e dini përse tabletat kanë dy ngjyra të ndryshme? Nuk ekziston vetëm një përgjigje

A e dini përse tabletat kanë dy ngjyra të ndryshme? Nuk ekziston vetëm një përgjigje

Të tjera
Antibiotikët tek dentisti, shumë të përshkruara dhe shpesh keq të përdorura

Antibiotikët tek dentisti, shumë të përshkruara dhe shpesh keq të përdorura

Shëndetësi Lajme
Të gjithë e bëjmë këtë kur jemi të ftohur dhe nuk e dimë se po bëjmë një gabim të madh!

Të gjithë e bëjmë këtë kur jemi të ftohur dhe nuk e dimë se po bëjmë një gabim të madh!

Këshilla mjekësore
Streptokokët në hundën e fëmijëve transmetohen lehtësisht: Tri simptoma i zbulojnë dhe trajtohen me antibiotikë

Streptokokët në hundën e fëmijëve transmetohen lehtësisht: Tri simptoma i zbulojnë dhe trajtohen me antibiotikë

Këshilla mjekësore
Përdorimi i drejtë i barnave: analgjetikët, antipiretikët dhe antireumatikët

Përdorimi i drejtë i barnave: analgjetikët, antipiretikët dhe antireumatikët

Këshilla mjekësore
Kosova prin për përdorimin e “Ceftriaxone” – antibiotikët dhe blerja pa recetë e tyre sfidë për shëndetësinë

Kosova prin për përdorimin e “Ceftriaxone” – antibiotikët dhe blerja pa recetë e tyre sfidë për shëndetësinë

Shëndetësi
Antibiotikët dhe ndikimi i tyre në një sistem tretës të shëndetshëm

Antibiotikët dhe ndikimi i tyre në një sistem tretës të shëndetshëm

Këshilla mjekësore
Katër gjëra të cilat assesi nuk duhet t’i bëni nëse jeni duke marrë antibiotikë

Katër gjëra të cilat assesi nuk duhet t’i bëni nëse jeni duke marrë antibiotikë

Këshilla mjekësore
Shkencëtarët zbulojnë molekulën që shkatërron 300 baktere rezistuese ndaj antibiotikëve

Shkencëtarët zbulojnë molekulën që shkatërron 300 baktere rezistuese ndaj antibiotikëve

Shëndetësi Lajme
Pse antibiotiku ndonjëherë funksionon ngadalë, kështu që ju duhet të pini për një kohë më të gjatë?

Pse antibiotiku ndonjëherë funksionon ngadalë, kështu që ju duhet të pini për një kohë më të gjatë?

Shëndetësi Lajme
Sa më shumë që i pimë antibiotikët, aq më pak na ndihmojnë

Sa më shumë që i pimë antibiotikët, aq më pak na ndihmojnë

Këshilla mjekësore
Vitamina B3 në vend të antibiotikëve

Vitamina B3 në vend të antibiotikëve

Shëndetësi Lajme
Shikoni me kujdes: Nëse gjuha ju duket kështu, ndoshta do të pësoni sulm në zemër apo do të keni kancer!

Shikoni me kujdes: Nëse gjuha ju duket kështu, ndoshta do të pësoni sulm në zemër apo do të keni kancer!

Këshilla mjekësore
Efektet anësore nga përdorimi i shpeshtë i antibiotikëve

Efektet anësore nga përdorimi i shpeshtë i antibiotikëve

Shëndetësi Lajme
A mund të pini alkool teksa përdorni antibiotikë?

A mund të pini alkool teksa përdorni antibiotikë?

Shëndetësi Lajme
Të dhëna tronditëse nga një hulumtim: Antibiotikët mund të jenë një shkaktarë për kancerin e zorrës së trashë

Të dhëna tronditëse nga një hulumtim: Antibiotikët mund të jenë një shkaktarë për kancerin e zorrës së trashë

Shëndetësi Lajme
Lul Raka sqaron edhe një herë deklaratën e tij për COVID-19 dhe antibiotikët

Lul Raka sqaron edhe një herë deklaratën e tij për COVID-19 dhe antibiotikët

Kosovë
Shkencëtarët: Duhet të zvogëlojmë seriozisht përdorimin e antibiotikëve

Shkencëtarët: Duhet të zvogëlojmë seriozisht përdorimin e antibiotikëve

Shëndetësi Lajme
Doza më të larta të antibiotikëve mund të forcojnë disa baktere

Doza më të larta të antibiotikëve mund të forcojnë disa baktere

Shëndetësi Lajme
Për ata që e adhurojnë mishin, aq më parë mishin e pulës! Nëse duket kështu, do të thotë që është plot antibiotikë dhe hormone!

Për ata që e adhurojnë mishin, aq më parë mishin e pulës! Nëse duket kështu, do të thotë që është plot antibiotikë dhe hormone!

Të njohim produktet
Asnjëherë mos merrni antibiotikë me këto pije

Asnjëherë mos merrni antibiotikë me këto pije

Të njohim produktet
Nëse jeni në terapi me antibiotikë, këtë ushqim assesi nuk duhet ta konsumoni: Do t’ju krijojë problem edhe më të madh

Nëse jeni në terapi me antibiotikë, këtë ushqim assesi nuk duhet ta konsumoni: Do t’ju krijojë problem edhe më të madh

Këshilla mjekësore