LAJMI I FUNDIT:

Angelo Michele Ristuccia

36 Artikuj

Turqia udhëheq komandën e KFOR-it, gjenerali Ulutas merr detyrën

Turqia udhëheq komandën e KFOR-it, gjenerali Ulutas merr detyrën

Kosovë
Komandanti i KFOR-it: Situata është e paqëndrueshme, mund të përshkallëzohet lehtë

Komandanti i KFOR-it: Situata është e paqëndrueshme, mund të përshkallëzohet lehtë

Siguri
Komandanti i KFOR-it dhe ai i EUFOR-it flasin për sigurinë në Kosovë dhe Bosnje

Komandanti i KFOR-it dhe ai i EUFOR-it flasin për sigurinë në Kosovë dhe Bosnje

Kosovë
Osmani mirëpret vendimin e NATO-s për të shtuar numrin e ushtarëve në kuadër të KFOR-it

Osmani mirëpret vendimin e NATO-s për të shtuar numrin e ushtarëve në kuadër të KFOR-it

Kosovë
Ristuccia: Gjithçka që lidhet me sigurinë në Kosovë, duhet koordinuar me KFOR-in

Ristuccia: Gjithçka që lidhet me sigurinë në Kosovë, duhet koordinuar me KFOR-in

Siguri
KFOR-i zotohet se do të krijojë kushtet që dialogu Kosovë-Serbi të ecë përpara

KFOR-i zotohet se do të krijojë kushtet që dialogu Kosovë-Serbi të ecë përpara

Kosovë
Komandanti i KFOR-it: Për situatën në veri nuk ka zgjidhje ushtarake, por vetëm politike

Komandanti i KFOR-it: Për situatën në veri nuk ka zgjidhje ushtarake, por vetëm politike

Kosovë
Ministri Maqedonci dhe komandanti Ristuccia diskutojnë për situatën e sigurisë në vend

Ministri Maqedonci dhe komandanti Ristuccia diskutojnë për situatën e sigurisë në vend

Siguri
KFOR-i nuk i referohet Artane Rizvanollit si ministre, ‘vërshojnë’ komentet në Twitter

KFOR-i nuk i referohet Artane Rizvanollit si ministre, ‘vërshojnë’ komentet në Twitter

Kosovë
Situata në veri dhe çështjet e sigurisë – drejtori i policisë takoi komandantin e KFOR-it dhe shefin e EULEX-it

Situata në veri dhe çështjet e sigurisë – drejtori i policisë takoi komandantin e KFOR-it dhe shefin e EULEX-it

Kosovë
Siguria në veri të Kosovës, Kurti takohet me ndihmës sekretarin e NATO-s

Siguria në veri të Kosovës, Kurti takohet me ndihmës sekretarin e NATO-s

Kosovë
KFOR-i ripërtërinë bashkëpunimin me FSK-në

KFOR-i ripërtërinë bashkëpunimin me FSK-në

Siguri
Gjenerali Ristuccia: Në Kosovë trupat e KFOR-it shmangën një masakër, shpëtuam 15 policë të bllokuar në turmë

Gjenerali Ristuccia: Në Kosovë trupat e KFOR-it shmangën një masakër, shpëtuam 15 policë të bllokuar në turmë

Kosovë
Komandanti i KFOR-it: Situata në veri s’mund të zgjidhet ushtarakisht, por politikisht

Komandanti i KFOR-it: Situata në veri s’mund të zgjidhet ushtarakisht, por politikisht

Siguri
Komandanti i KFOR-it: Mjaft me veprime të njëanshme, veriu i Kosovës pa ne mund të ishte “vatër lufte”

Komandanti i KFOR-it: Mjaft me veprime të njëanshme, veriu i Kosovës pa ne mund të ishte “vatër lufte”

Kosovë
Komandanti i KFOR-it vizitoi ushtarët italianë të plagosur në veri: Krenar që jam komandanti juaj

Komandanti i KFOR-it vizitoi ushtarët italianë të plagosur në veri: Krenar që jam komandanti juaj

Kosovë
Komandanti i KFOR-it: Në Zveçan kishte njerëz profesionist të cilët me qëllim e kanë nxitur turmën e banorëve serbë

Komandanti i KFOR-it: Në Zveçan kishte njerëz profesionist të cilët me qëllim e kanë nxitur turmën e banorëve serbë

Kosovë
Komandanti i KFOR-it, gjenerali Ristuccia: Po të mos ndërhynim në veri, tani do të mbanim zi për të vdekurit

Komandanti i KFOR-it, gjenerali Ristuccia: Po të mos ndërhynim në veri, tani do të mbanim zi për të vdekurit

Kosovë
Komandanti i KFOR-it takohet me rektorin e universitetit paralel të Prishtinës në Mitrovicë

Komandanti i KFOR-it takohet me rektorin e universitetit paralel të Prishtinës në Mitrovicë

Kosovë
Komandanti i KFOR-it shkon në Shqipëri, diskuton me zyrtarët e mbrojtjes për situatën e sigurisë në Kosovë

Komandanti i KFOR-it shkon në Shqipëri, diskuton me zyrtarët e mbrojtjes për situatën e sigurisë në Kosovë

Siguri
Komandanti i KFOR-it priti në takim një delegacion të Senatit të Francës

Komandanti i KFOR-it priti në takim një delegacion të Senatit të Francës

Kosovë
Komandanti i KFOR-it vizitoi ushtarët në Zveçan

Komandanti i KFOR-it vizitoi ushtarët në Zveçan

Siguri
Komandanti i KFOR-it takohet me krerët fetarë: Fetë janë pjesë e zgjidhjes për një bashkëjetesë më harmonike

Komandanti i KFOR-it takohet me krerët fetarë: Fetë janë pjesë e zgjidhjes për një bashkëjetesë më harmonike

Kosovë
KFOR: Situata në Kosovë e paqëndrueshme dhe e paparashikueshme

KFOR: Situata në Kosovë e paqëndrueshme dhe e paparashikueshme

Siguri