LAJMI I FUNDIT:

AKP

336 Artikuj

Agjencia Kosovare e Privatizimit shpall shitjen e 65 të aseteve

Agjencia Kosovare e Privatizimit shpall shitjen e 65 të aseteve

Marketing
​Muja thotë se Lahi Brahimaj nuk paguan qira për 25 hektarë tokë që i shfrytëzon nga AKP-ja, i reagon Tahiri

​Muja thotë se Lahi Brahimaj nuk paguan qira për 25 hektarë tokë që i shfrytëzon nga AKP-ja, i reagon Tahiri

Kosovë
Njoftim për ish-punëtorët e NSH ‘DES Bratstvo’, ‘Studençani’, ‘Obuça’, ‘Treska’ dhe ‘Prekovci’

Njoftim për ish-punëtorët e NSH ‘DES Bratstvo’, ‘Studençani’, ‘Obuça’, ‘Treska’ dhe ‘Prekovci’

Marketing
Njoftim për pronat e ndërmarrjeve të OP ‘Nacional’ Beograd dhe ‘Vojvodina’ Novi Sad nga AKP

Njoftim për pronat e ndërmarrjeve të OP ‘Nacional’ Beograd dhe ‘Vojvodina’ Novi Sad nga AKP

Marketing
Kompleksi në Banjskë të Zveçanit i është dhënë me qira MPB-së

Kompleksi në Banjskë të Zveçanit i është dhënë me qira MPB-së

Kosovë
AKP shpall datat për publikimin e listave të ish-punëtorëve të ndërmarrjeve shoqërore

AKP shpall datat për publikimin e listave të ish-punëtorëve të ndërmarrjeve shoqërore

Financa
AKP thotë se ka fituar rastin gjyqësor në Mal të Zi, kthen 8 asete të “KBI Kosova Export” – Industria e Mishit Fushë Kosovë në emër të ndërmarrjes

AKP thotë se ka fituar rastin gjyqësor në Mal të Zi, kthen 8 asete të “KBI Kosova Export” – Industria e Mishit Fushë Kosovë në emër të ndërmarrjes

Të Tjera
Njoftim për aplikim për ish punëtorët e NSH-ve,  Jugoplastika, Turist Kosova, KB Morava, Stacioni i Veterinës, Gjilan, Ekonomia e Pyjeve, Prizren, Jugopetroll, Borovo, Bagat dhe Mofast, Pejë

Njoftim për aplikim për ish punëtorët e NSH-ve, Jugoplastika, Turist Kosova, KB Morava, Stacioni i Veterinës, Gjilan, Ekonomia e Pyjeve, Prizren, Jugopetroll, Borovo, Bagat dhe Mofast, Pejë

Marketing
Ceremonia e Dorëzimit dhe Hapjes së Ofertave – Shitja e Aseteve – 63 (Drejtpërdrejtë)

Ceremonia e Dorëzimit dhe Hapjes së Ofertave – Shitja e Aseteve – 63 (Drejtpërdrejtë)

Financa
AKP sot mban shitjen e 37 aseteve të ndërmarrjeve shoqërore

AKP sot mban shitjen e 37 aseteve të ndërmarrjeve shoqërore

Financa
AKP shpall Shitjen e Aseteve në Likuidim SHAL 63

AKP shpall Shitjen e Aseteve në Likuidim SHAL 63

Financa
Njoftim lidhur me statusin juridik te aseteve të Ndërmarrjes Gazetare Botuese “BORBA” Beograd, dega në Prishtinë dhe Ndërmarrjes Stacioni i Veterinës Prishtinë

Njoftim lidhur me statusin juridik te aseteve të Ndërmarrjes Gazetare Botuese “BORBA” Beograd, dega në Prishtinë dhe Ndërmarrjes Stacioni i Veterinës Prishtinë

Marketing
Rasti “Toka 2”, dy zyrtarët e AKP-së thonë se kur kishin kuptuar për aktgjykimin, ishin jashtë afatit ligjor për parashtrim të ankesës

Rasti “Toka 2”, dy zyrtarët e AKP-së thonë se kur kishin kuptuar për aktgjykimin, ishin jashtë afatit ligjor për parashtrim të ankesës

Drejtësi
AKP shpall qiradhënie të objekteve dhe tokave në të gjitha rajonet e Kosovës

AKP shpall qiradhënie të objekteve dhe tokave në të gjitha rajonet e Kosovës

Financa
Privatizimi tkurr sipërfaqet bujqësore, sa kushton një ar tokë në Kosovë?

Privatizimi tkurr sipërfaqet bujqësore, sa kushton një ar tokë në Kosovë?

Bujqësi
​AKP miraton marrëveshjen për pagesën e shpronësimit të pronave “Përparimi”

​AKP miraton marrëveshjen për pagesën e shpronësimit të pronave “Përparimi”

Financa
A mund të ringjallen Telekomi dhe Trepça nga Fondi Sovran?

A mund të ringjallen Telekomi dhe Trepça nga Fondi Sovran?

Ekonomi
Pasuria e Kosovës në duart e Fondit Sovran, çka thonë ekspertët

Pasuria e Kosovës në duart e Fondit Sovran, çka thonë ekspertët

Financa
​Hoti: Mashtrimet e Kurtit po dalin në shesh çdo ditë

​Hoti: Mashtrimet e Kurtit po dalin në shesh çdo ditë

Financa
Projektligji për Fondin Sovran shtohet në Programin Legjislativ të këtij viti

Projektligji për Fondin Sovran shtohet në Programin Legjislativ të këtij viti

Ekonomi
Kurti: Menaxherët e ri të Kosovës të gjejnë frymëzim te Nazmi Mikullovci

Kurti: Menaxherët e ri të Kosovës të gjejnë frymëzim te Nazmi Mikullovci

Kosovë
Deputetja e LDK-së: Skandal në AKP, janë ekzekutuar 3.5 milionë euro me urdhër të një gjykate që nuk është kompetente

Deputetja e LDK-së: Skandal në AKP, janë ekzekutuar 3.5 milionë euro me urdhër të një gjykate që nuk është kompetente

Financa
Auditorja e Përgjithshme rekomandon marrjen e masave për të përmirësuar procesin e menaxhimit të pronave shoqërore

Auditorja e Përgjithshme rekomandon marrjen e masave për të përmirësuar procesin e menaxhimit të pronave shoqërore

Ekonomi
Shala i PDK-së akuzon Muratin se në heshtje i ndau mbi 757 mijë euro për AKP-në

Shala i PDK-së akuzon Muratin se në heshtje i ndau mbi 757 mijë euro për AKP-në

Të Tjera