Toka është njëra ndër investimet më të rëndëssishme dhe më fitim-prurëse që do të mund të bëni ndonjëherë.

Ka akoma më shumë vlerë nëse pozicionimi dhe lokacioni i saj është i leverdisshëm për zhvillimin e ndonjë biznesi.

Gjithçka që duhet të dini rreth tokës në shitje

Kjo tokë me 1.55 hektar, gjendet në Mazgit të Obiliqit dhe posedon leje ndërtimi.

Toka është shumë e përshtatshme për zhvillimin e çfarëdo lloj biznesi dhe ka të gjitha kushtet e nevojshme duke filluar nga: ndriçimi, uji, kanalizimi si dhe rrjeti elektrik.

Çmimi për ari kushton 4.000 euro dhe prej tokës bëhet qasje e lehtë në autostradë.

TOKA NË SHITJE

Mazgit, Obiliq

1.55 Hektar

Ndriçim

Ujë

Kanalizim

Rrjet elektrik

Leje ndërtimi

Video e tokës në shitje

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90