Hapësira e bollshme dhe moderne është ideale për t’u marrë me qira për nevojat tuaja të biznesit.

Kati i tretë dhe i katërt i këtij objekti që ndodhet në Lubrizhd, në kilometrin e parë në rrugën Prizren – Suharekë, është lëshuar me qira.

Këto kate janë aktualisht të disponueshme me qira dhe ofrojnë një sërë veçorish dhe lehtësish që do ta bëjnë përvojën tuaj të rehatshme dhe të këndshme.

Kati i tretë i objektit ka një sipërfaqe prej 300 m2 dhe përmban pesë dhoma, secila prej të cilave ka banjën e saj. Ky plan urbanistik ofron hapësirë ​​të bollshme për nevoja të ndryshme biznesi, duke përfshirë hapësirën e zyrës, sallat e konferencave apo edhe një hapësirë ​​për bashkëpunim.

Çdo dhomë është e pajisur me një banjo private për komoditetin dhe privatësinë tuaj. Për më tepër, dyshemeja është projektuar me sisteme ajrimi për të siguruar një atmosferë të shëndetshme dhe të këndshme, dhe një ashensor për ta bërë të lehtë lëvizjen nëpër dysheme.

Ndërsa kati i katërt i objektit posedon sipërfaqe 1200m2. Ky kat përmban një hapësirë ​​të pandarë, e cila mund të personalizohet për t’iu përshtatur nevojave tuaja. Hapësira është e pajisur me gjashtë banjo, duke siguruar që të ketë gjithmonë një banjo në dispozicion kur ju nevojitet.

Kati i katërt ka gjithashtu ajrim dhe ashensor, duke e bërë të lehtë lëvizjen dhe shijimin e hapësirës.

Një nga karakteristikat më të mira të objektit është parkimi për 20 makina. Kjo është veçanërisht e dobishme për bizneset që kanë nevojë për të akomoduar klientët dhe punonjësit që vijnë me makinë. Me një parking të kësaj madhësie, nuk do të duhet të shqetësoheni për klientët tuaj që përpiqen të gjejnë vende parkimi ose përballen me shqetësime kur ju vizitojnë.

Qiraja është 2,000 euro.

Pra, mos hezitoni dhe kontaktoni sot për të planifikuar një vizitë dhe për të parë vetë hapësirën!

OBJEKTI ME QIRA ( KATI 3 DHE 4 )

Sipërfaqja totale 1.500m2

Sipërfaqja e katit 3 është 300m2

Sipërfaqja e katit 4 është 1.200m2

Lokacioni : Lubizhd, km i parë Prizren-Suharekë

Kati 3  ka pesë dhoma dhe secila ka banjo

Kati 4  është hapsirë pa ndarje dhe ka 6 banjo

Ventilim

Ashensor me sistem të avancuar

Parking për 20 vetura

Qiraja 2,000 euro

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90