LAJMI I FUNDIT:

Arsim - Faqja 3

Prilep, për gjashtë muja rreth 300 nxënës janë çregjistruar për shkak të emigrimit jashtë vendit

Prilep, për gjashtë muja rreth 300 nxënës janë çregjistruar për shkak të emigrimit jashtë vendit

Arsim
Filloi afati i parë i regjistrimit të studentëve të rinj në Universitetin e Tetovës

Filloi afati i parë i regjistrimit të studentëve të rinj në Universitetin e Tetovës

Arsim
“Nuk respektohet marrëveshja kolektive”, ekziston mundësia që viti shkollorë në RMV të fillojë me grevë

“Nuk respektohet marrëveshja kolektive”, ekziston mundësia që viti shkollorë në RMV të fillojë me grevë

Arsim
MASH-Maqedoni: Subjektet politike të kontribuojnë në përmirësimin e cilësisë së sistemit arsimor

MASH-Maqedoni: Subjektet politike të kontribuojnë në përmirësimin e cilësisë së sistemit arsimor

Arsim
Janevska: Nxënësit edhe këtë vit do të nisin pa tekste shkollore

Janevska: Nxënësit edhe këtë vit do të nisin pa tekste shkollore

Arsim
Ministria e Arsimit dhe Kulturës ende nuk i ka analizuar drejtorët e paligjshëm në shkollat ​e Strugës

Ministria e Arsimit dhe Kulturës ende nuk i ka analizuar drejtorët e paligjshëm në shkollat ​e Strugës

Arsim
Publikohet Lista e Shangait, edhe këtë vit asnjë universitet nga Maqedonia nuk është pjesë e saj

Publikohet Lista e Shangait, edhe këtë vit asnjë universitet nga Maqedonia nuk është pjesë e saj

Arsim
MASH Maqedoni shpall konkurs për ndarjen e bursave për studentë shtetas të huaj të cilët janë në interes të shtetit

MASH Maqedoni shpall konkurs për ndarjen e bursave për studentë shtetas të huaj të cilët janë në interes të shtetit

Arsim
MASH Maqedoni: Filloi aplikimi për subvencionimin e racionit për student për vitin akademik 2023-2024

MASH Maqedoni: Filloi aplikimi për subvencionimin e racionit për student për vitin akademik 2023-2024

Arsim
Merko dy herë ka emëruar drejtoreshë të shkollës pa arsim të lartë, KSHPK kërkon ndjekje penale

Merko dy herë ka emëruar drejtoreshë të shkollës pa arsim të lartë, KSHPK kërkon ndjekje penale

Arsim
Profesoresha Arta Selmani – Bakiu flet për promovimin e monografisë postmortem të mikes së saj Emine Zendeli

Profesoresha Arta Selmani – Bakiu flet për promovimin e monografisë postmortem të mikes së saj Emine Zendeli

Arsim
Pagat e ulëta, shkaktar të mungesës së kuadrit mësimor në Maqedoni

Pagat e ulëta, shkaktar të mungesës së kuadrit mësimor në Maqedoni

Arsim
MASH Maqedoni shpall thirrjen publike për realizimin e të drejtës për Subvencionimin e Racionit për Studentë për vitin akademik 2023/2024

MASH Maqedoni shpall thirrjen publike për realizimin e të drejtës për Subvencionimin e Racionit për Studentë për vitin akademik 2023/2024

Arsim
Qeveria e Maqedonisë ndan bursa për studentë të huaj me prejardhje nga Maqedonia

Qeveria e Maqedonisë ndan bursa për studentë të huaj me prejardhje nga Maqedonia

Arsim
Shaqiri: I ndihmojmë studentët për të siguruar subvencionimin e racionit

Shaqiri: I ndihmojmë studentët për të siguruar subvencionimin e racionit

Arsim
Pushimi pranveror, mësimdhënësit dhe prindërit mirëpresin vendimin e qeverisë së RMV-së

Pushimi pranveror, mësimdhënësit dhe prindërit mirëpresin vendimin e qeverisë së RMV-së

Arsim
Nxënësit nga viti i ardhshëm shkollor do të kenë pushim pranveror në Maqedoni

Nxënësit nga viti i ardhshëm shkollor do të kenë pushim pranveror në Maqedoni

Arsim
Janë pranuar 268 ankesa të nxënësve rreth provimit të maturës shtetërore në Maqedoni

Janë pranuar 268 ankesa të nxënësve rreth provimit të maturës shtetërore në Maqedoni

Arsim
Maqedoni, më 10 korrik skadon afati për regjistrimin e nxënësve në konvikte për vitin akademik 2023/2024

Maqedoni, më 10 korrik skadon afati për regjistrimin e nxënësve në konvikte për vitin akademik 2023/2024

Arsim
Për 13 vjet, 24 mijë nxënës më pak në Maqedoninë e Veriut

Për 13 vjet, 24 mijë nxënës më pak në Maqedoninë e Veriut

Arsim
Shaqiri: Në dhjetë ditët e ardhshme do të konfirmohet data e fillimit të vitit shkollor në RMV

Shaqiri: Në dhjetë ditët e ardhshme do të konfirmohet data e fillimit të vitit shkollor në RMV

Arsim
Maqedoni, në dy afatet e para në shkollat e mesme janë regjistruar 15.481 nxënës

Maqedoni, në dy afatet e para në shkollat e mesme janë regjistruar 15.481 nxënës

Arsim
Ende shqyrtohet fillimi i vitit të ri shkollor në RMV, mësimdhënësit me vlerësime pozitive për nismën

Ende shqyrtohet fillimi i vitit të ri shkollor në RMV, mësimdhënësit me vlerësime pozitive për nismën

Arsim
Prej 53.821 studentëve në Maqedoni, 9.356 studiojnë mjekësi, më shumë në Universitetin e Tetovës

Prej 53.821 studentëve në Maqedoni, 9.356 studiojnë mjekësi, më shumë në Universitetin e Tetovës

Arsim