LAJMI I FUNDIT:
LD

Lutfi Dervishi

20 Artikuj

Dhjetë arsye pse nuk duhen ftuar palaçot në televizion

Dhjetë arsye pse nuk duhen ftuar palaçot në televizion

Lutfi Dervishi
Ka edhe më keq …

Ka edhe më keq …

Lutfi Dervishi
Largimi i Kiarës nga “Big Brother VIP”, shenjë e kiametit

Largimi i Kiarës nga “Big Brother VIP”, shenjë e kiametit

Lutfi Dervishi
Po sikur të mos jetonim në demokraci?!

Po sikur të mos jetonim në demokraci?!

Lutfi Dervishi
Kiko kërkon të punësohet si pastrues

Kiko kërkon të punësohet si pastrues

Lutfi Dervishi
Kur budallallëku vërshon jashtë çantës

Kur budallallëku vërshon jashtë çantës

Lutfi Dervishi
Mos politizoni!

Mos politizoni!

Lutfi Dervishi
Çfarë do të thotë të japësh pagën me vonesë në ditët e sotme?

Çfarë do të thotë të japësh pagën me vonesë në ditët e sotme?

Lutfi Dervishi
Rënia e lirë e medias së “lirë” në Shqipëri

Rënia e lirë e medias së “lirë” në Shqipëri

Lutfi Dervishi
Spektakël … moti

Spektakël … moti

Lutfi Dervishi
Kosova dhe Shqipëria të mësojnë nga njëra-tjetra!

Kosova dhe Shqipëria të mësojnë nga njëra-tjetra!

Lutfi Dervishi
Lajmet trishtuese në Facebook

Lajmet trishtuese në Facebook

Lutfi Dervishi
Cila media është skandaloze?

Cila media është skandaloze?

Lutfi Dervishi
Gënjeshtrat që shqiptarët i besojnë dhe i trashëgojnë brez pas brezi!

Gënjeshtrat që shqiptarët i besojnë dhe i trashëgojnë brez pas brezi!

Lutfi Dervishi
Tërmeti dhe dëshirat!

Tërmeti dhe dëshirat!

Lutfi Dervishi
Nëse…

Nëse…

Lutfi Dervishi
Krimi(neli) si model suksesi

Krimi(neli) si model suksesi

Lutfi Dervishi
Në BE, për 40 vjet në ëndërr!

Në BE, për 40 vjet në ëndërr!

Lutfi Dervishi
Beteja mes “familjes” dhe “trumpistëve”

Beteja mes “familjes” dhe “trumpistëve”

Lutfi Dervishi
Dosja e fundit e ‘Wikileakes’ për Shqipërinë

Dosja e fundit e ‘Wikileakes’ për Shqipërinë

Lutfi Dervishi