LAJMI I FUNDIT:
Albert Spahiu

Albert Spahiu

534 Artikuj

Gabimet e ekspertëve, vonesat në vendimmarrje dhe mungesa e transparencës – problemet kryesore të OSHP-së sipas D+

Gabimet e ekspertëve, vonesat në vendimmarrje dhe mungesa e transparencës – problemet kryesore të OSHP-së sipas D+

Albert Spahiu
Rizaj nga StarLabs: Platforma ‘AveHR’ në shërbim të të gjitha kompanive, veçanërisht për ato start-up

Rizaj nga StarLabs: Platforma ‘AveHR’ në shërbim të të gjitha kompanive, veçanërisht për ato start-up

Albert Spahiu
Eksperti Xërxa: Bizneset duhet të merren më seriozisht në aftësimin e punëtorëve për sigurinë dhe shëndetin në punë

Eksperti Xërxa: Bizneset duhet të merren më seriozisht në aftësimin e punëtorëve për sigurinë dhe shëndetin në punë

Albert Spahiu
Kushtetuesja pezulloi nenin që parasheh faljen e 100 eurove – reagimet e Asociacionit të Komunave, Ministrisë së Financave dhe opozitës për Ligjin e Tatimit në Pronë

Kushtetuesja pezulloi nenin që parasheh faljen e 100 eurove – reagimet e Asociacionit të Komunave, Ministrisë së Financave dhe opozitës për Ligjin e Tatimit në Pronë

Albert Spahiu
Qytetarët e Kosovës rrisin kërkesat për kredi për blerjen e shtëpive dhe për konsum

Qytetarët e Kosovës rrisin kërkesat për kredi për blerjen e shtëpive dhe për konsum

Albert Spahiu
Mërgata vazhdon me rekordin e remitencave, për shtatë muaj u sollën mbi 80 milionë euro më shumë në Kosovë

Mërgata vazhdon me rekordin e remitencave, për shtatë muaj u sollën mbi 80 milionë euro më shumë në Kosovë

Albert Spahiu
Rregullorja e re e BQK-së tregon se si qytetarët mund ta kthejnë xhirollogarinë aktuale në llogari pagese me shërbime bazike

Rregullorja e re e BQK-së tregon se si qytetarët mund ta kthejnë xhirollogarinë aktuale në llogari pagese me shërbime bazike

Albert Spahiu
Themelimi i Odës Ekonomike Kosovaro-Japoneze, Yamanaka: Presim rritje të zhvillimit të biznesit mes dy vendeve tona

Themelimi i Odës Ekonomike Kosovaro-Japoneze, Yamanaka: Presim rritje të zhvillimit të biznesit mes dy vendeve tona

Albert Spahiu
Linja prodhuese më e madhe në Ballkan, Palushi: Fabrika e re pritet t’i përmbush kërkesat në rritje të pijes energjike Golden Eagle

Linja prodhuese më e madhe në Ballkan, Palushi: Fabrika e re pritet t’i përmbush kërkesat në rritje të pijes energjike Golden Eagle

Albert Spahiu
Mehmeti kërkon nga Presidenca që të mos dekretohet guvernatori i ri i BQK-së: Procesi për këtë pozitë ka pasur parregullsi

Mehmeti kërkon nga Presidenca që të mos dekretohet guvernatori i ri i BQK-së: Procesi për këtë pozitë ka pasur parregullsi

Albert Spahiu
Rreth 60 për qind e familjeve në Kosovë nuk mund t’i përballojnë shpenzimet për pushime

Rreth 60 për qind e familjeve në Kosovë nuk mund t’i përballojnë shpenzimet për pushime

Albert Spahiu
BQK, Trusti dhe ATK – disa nga institucionet që vazhdojnë të drejtohen me ushtrues detyre

BQK, Trusti dhe ATK – disa nga institucionet që vazhdojnë të drejtohen me ushtrues detyre

Albert Spahiu
Kryeauditorja Spanca: Auditimi i katër komunave veriore do të bëhet në momentin më të mirë të mundshëm, ka përmirësim në cilësinë e raportimit financiar

Kryeauditorja Spanca: Auditimi i katër komunave veriore do të bëhet në momentin më të mirë të mundshëm, ka përmirësim në cilësinë e raportimit financiar

Albert Spahiu
Mbi 1.5 milion mërgimtarë erdhën në Kosovë, brenda gjashtë muajve u realizuan 10 mijë fluturime

Mbi 1.5 milion mërgimtarë erdhën në Kosovë, brenda gjashtë muajve u realizuan 10 mijë fluturime

Albert Spahiu
Para të shumta false në Kosovë, disa nga ndërmarrjet nuk po i pranojnë monedhat 2-euroshe për pagesa

Para të shumta false në Kosovë, disa nga ndërmarrjet nuk po i pranojnë monedhat 2-euroshe për pagesa

Albert Spahiu
Prodhuesit vendorë të qumështit: Produktet tona janë cilësore dhe me çmime më të lira se ato nga importi

Prodhuesit vendorë të qumështit: Produktet tona janë cilësore dhe me çmime më të lira se ato nga importi

Albert Spahiu
Sinerma nga Shoqata Finlandeze e Realitetit Virtual: Industria e lojërave në Kosovë po rritet

Sinerma nga Shoqata Finlandeze e Realitetit Virtual: Industria e lojërave në Kosovë po rritet

Albert Spahiu
Seppälä flet për mundësinë e bashkëpunimit mes start-upeve nga Finlanda dhe Kosova

Seppälä flet për mundësinë e bashkëpunimit mes start-upeve nga Finlanda dhe Kosova

Albert Spahiu
BERZH: Rritja ekonomike e Kosovës për sivjet më e larta në Ballkan

BERZH: Rritja ekonomike e Kosovës për sivjet më e larta në Ballkan

Albert Spahiu
Nuk ka rënie të çmimeve të produkteve bazike në Kosovë, Skënderi: Bizneset të mos manipulojnë e Qeveria të shoh se nga po vjen kjo rritje

Nuk ka rënie të çmimeve të produkteve bazike në Kosovë, Skënderi: Bizneset të mos manipulojnë e Qeveria të shoh se nga po vjen kjo rritje

Albert Spahiu
Prishtina, Prizreni dhe Ferizaj – qytetet me qarkullim vjetor mbi 5 miliardë euro

Prishtina, Prizreni dhe Ferizaj – qytetet me qarkullim vjetor mbi 5 miliardë euro

Albert Spahiu
15 minuta ecje në qytetin e mençur – modeli i UBT-së që përfshinë të gjitha funksionet e jetës për studentët dhe qytetarët

15 minuta ecje në qytetin e mençur – modeli i UBT-së që përfshinë të gjitha funksionet e jetës për studentët dhe qytetarët

Albert Spahiu
Mospagesa e tatimit në pronë, Ibrahimi: Qytetarët do të gjobitën me kamata dhe ndëshkime nga Ministria e Financave

Mospagesa e tatimit në pronë, Ibrahimi: Qytetarët do të gjobitën me kamata dhe ndëshkime nga Ministria e Financave

Albert Spahiu
Protesta dhe aksion simbolik për 1 Maj, Azemi: Punëtorët e sektorit privat nuk kanë asnjë shpresë në Kosovë

Protesta dhe aksion simbolik për 1 Maj, Azemi: Punëtorët e sektorit privat nuk kanë asnjë shpresë në Kosovë

Albert Spahiu