Njerëzit preferojnë të jetojnë në penthouse, pasi ua jep ndjenjën e privatësisë dhe luksit, e ndjehen sikur e kanë prekur majen e botës.

Ndër të tjera, ka sipërfaqen më të madhe se sa një banesë e zakonshme, gati sa një shtëpi e mbi të gjitha kanë edhe terasën tejet të madhe me pamje piktorese, në të cilën mund të shijoni kafen e mëngjesit.

Gjithçka që duhet të dini rreth penthouse-it në shitje

Ky penthouse gjendet në Veternik, më saktësisht afër qendrës tregtare Albi Mall. Me sipërfaqe 227.25m2, ka: pjesën për qëndrim ditor, tryezarinë, kuzhinën, katër dhoma gjumi, dy banjo, një WC, koridori, terasa.

Është shumë e përshtatshme për familje të mëdha, sepse ka hapësirën e duhur dhe plotëson të gjitha kushtet.

PENTHOUSE NË SHITJE:

Sipërfaqja 227.25m2

Pjesa për qëndrim ditor

Tryezaria

Kuzhina

4 Dhoma gjumi

2 Banjo

1 WC

Koridori

Terasa

Video e penthouse-it në shitje

 

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Nr.tel: 048 90 90 90

E-mail: realestate@telegrafi.com