LAJMI I FUNDIT:

ZRRE

393 Artikuj

Kush përfiton nga ulja e çmimit të energjisë elektrike?

Kush përfiton nga ulja e çmimit të energjisë elektrike?

Energjetika
Kreu i Bordit të ZRRE-së: Elektroseveri po i zbaton ligjet e Kosovës

Kreu i Bordit të ZRRE-së: Elektroseveri po i zbaton ligjet e Kosovës

Energjetika
Bajrami: Gjatë mandatit të Kurtit, çmimi i rrymës është ngritur dy herë – kjo ulje prej vetëm 8% nuk do të ndihet nga konsumatorët

Bajrami: Gjatë mandatit të Kurtit, çmimi i rrymës është ngritur dy herë – kjo ulje prej vetëm 8% nuk do të ndihet nga konsumatorët

Ekonomi
Lirohet për 8 për qind çmimi i rrymës për ata që shpenzojnë mbi 800 kilovatë   

Lirohet për 8 për qind çmimi i rrymës për ata që shpenzojnë mbi 800 kilovatë   

Energjetika
Shtrenjtimi i rrymës, ZRRE tregon nëse do të ketë rritje të çmimeve

Shtrenjtimi i rrymës, ZRRE tregon nëse do të ketë rritje të çmimeve

Të Tjera
Rizavnolli: ZRrE të jep sqarime mbi implementimin e vendimit për kompensimin e energjisë

Rizavnolli: ZRrE të jep sqarime mbi implementimin e vendimit për kompensimin e energjisë

Energjetika
Kush do t’i kompensojë qytetarët që paguan rrymën për veriun?

Kush do t’i kompensojë qytetarët që paguan rrymën për veriun?

Energjetika
Vendimi i Kushtetuese për 40 milionë euro, KMDLNj: Të hetohet urgjentisht ZRRE-ja, kompensimi i qytetarëve të bëhet brenda tre muajve

Vendimi i Kushtetuese për 40 milionë euro, KMDLNj: Të hetohet urgjentisht ZRRE-ja, kompensimi i qytetarëve të bëhet brenda tre muajve

Financa
Kryesuesi i Bordit të ZRRE-së thotë se ende nuk e kanë pranuar vendimin e Kushtetueses

Kryesuesi i Bordit të ZRRE-së thotë se ende nuk e kanë pranuar vendimin e Kushtetueses

Kosovë
Faturat e mistershme, kush po e paguan rrymën në veri?

Faturat e mistershme, kush po e paguan rrymën në veri?

Energjetika
Kur pritet faturimi për shpenzimin e energjisë elektrike në komunat në veri? Flet kryetari i Bordit të ZRRE-së

Kur pritet faturimi për shpenzimin e energjisë elektrike në komunat në veri? Flet kryetari i Bordit të ZRRE-së

Elfije Boletini
KMDLNJ: Keqpërdorime të mëdha me faturat e rrymës, askush nuk ndjehet përgjegjës

KMDLNJ: Keqpërdorime të mëdha me faturat e rrymës, askush nuk ndjehet përgjegjës

Kosovë
Faturat e larta, KMDLNj: Paditeni KESCO-n, ZRrE-në dhe KEDS-in – kërkoni kompensim

Faturat e larta, KMDLNj: Paditeni KESCO-n, ZRrE-në dhe KEDS-in – kërkoni kompensim

Kosovë
Kurti: S’ka shtrenjtim të energjisë elektrike – nëse ka fatura të fryra, KESCO e ZRRE janë adresa

Kurti: S’ka shtrenjtim të energjisë elektrike – nëse ka fatura të fryra, KESCO e ZRRE janë adresa

Energjetika
Ankandi solar, ZRRE vendos çmim maksimal në nivelin prej 75 €/MWh

Ankandi solar, ZRRE vendos çmim maksimal në nivelin prej 75 €/MWh

Energjetika
Ismaili nga PDK: Qeveria dhe ZRRE të nisin urgjentisht procesin e uljes së çmimit të energjisë elektrike

Ismaili nga PDK: Qeveria dhe ZRRE të nisin urgjentisht procesin e uljes së çmimit të energjisë elektrike

Kosovë
Faturat e larta të energjisë elektrike, Abdixhiku kritikon Qeverinë Kurti: Paaftësia kushton

Faturat e larta të energjisë elektrike, Abdixhiku kritikon Qeverinë Kurti: Paaftësia kushton

Energjetika
KESCO: Tarifat e energjisë elektrike nuk janë rritur, shumë konsumatorë po ngrohen me rrymë

KESCO: Tarifat e energjisë elektrike nuk janë rritur, shumë konsumatorë po ngrohen me rrymë

Energjetika
Faturat e larta, Tahiri: Kryeministri babadimër shpërndan me një dorë, e grabitë me dy duar

Faturat e larta, Tahiri: Kryeministri babadimër shpërndan me një dorë, e grabitë me dy duar

Ekonomi
ZRrE ende s’ka pranuar zyrtarisht marrëveshjen e arritur mes KEDS-it dhe Elektrosever

ZRrE ende s’ka pranuar zyrtarisht marrëveshjen e arritur mes KEDS-it dhe Elektrosever

Energjetika
Edhe Hetemi i Leposaviqit i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në këtë komunë

Edhe Hetemi i Leposaviqit i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në këtë komunë

Energjetika
Atiq i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në Mitrovicën e Veriut

Atiq i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në Mitrovicën e Veriut

Energjetika
ZRRE-ja tregon tri arsyet për gjobitjen e KEK-ut dhe KOSTT-it

ZRRE-ja tregon tri arsyet për gjobitjen e KEK-ut dhe KOSTT-it

Energjetika
Rizvanolli: Nuk kam informata zyrtare për gjobat e ZRRE-së ndaj KEK-ut dhe KOSTT-it

Rizvanolli: Nuk kam informata zyrtare për gjobat e ZRRE-së ndaj KEK-ut dhe KOSTT-it

Energjetika