LAJMI I FUNDIT:

Zhdukje

180 Artikuj

Zhduket një person në Gjakovë

Zhduket një person në Gjakovë

Kronika e Zezë
Zhduket një person në Mamushë

Zhduket një person në Mamushë

Kronika e Zezë
Zhduket një vajzë në Suharekë

Zhduket një vajzë në Suharekë

Kronika e Zezë
Zhduket një person në Gjilan

Zhduket një person në Gjilan

Kronika e Zezë
Mbi një javë i zhdukur, Policia e Ferizajt në kërkim të një personi

Mbi një javë i zhdukur, Policia e Ferizajt në kërkim të një personi

Kronika e Zezë
Zhduket një e mitur në Ferizaj

Zhduket një e mitur në Ferizaj

Kronika e Zezë
Zhduket një femër në Istog

Zhduket një femër në Istog

Kronika e Zezë
Zhduket një femër në Pejë

Zhduket një femër në Pejë

Kronika e Zezë
Zhduket një femër në Han të Elezit

Zhduket një femër në Han të Elezit

Kronika e Zezë
Zhduket një person në Suharekë

Zhduket një person në Suharekë

Kronika e Zezë
Dy muaj nga zhdukja e një femre në Viti, rasti vazhdon të hetohet

Dy muaj nga zhdukja e një femre në Viti, rasti vazhdon të hetohet

Kronika e Zezë
Zhduket një person në Gjakovë

Zhduket një person në Gjakovë

Kronika e Zezë
Zveçan, gruaja e raportuar e zhdukur, gjendet e vdekur në lumin Ibër

Zveçan, gruaja e raportuar e zhdukur, gjendet e vdekur në lumin Ibër

Kronika e Zezë
Zhduket një grua në Zveçan

Zhduket një grua në Zveçan

Kronika e Zezë
Zhduket një person në Prishtinë

Zhduket një person në Prishtinë

Kronika e Zezë
Nëna raporton për vajzën e zhdukur në Plementin të Obiliqit

Nëna raporton për vajzën e zhdukur në Plementin të Obiliqit

Kronika e Zezë
Zhduket një person në Deçan

Zhduket një person në Deçan

Kronika e Zezë
Zhduken dy fëmijë në Ferizaj, policia po heton rastin

Zhduken dy fëmijë në Ferizaj, policia po heton rastin

Kronika e Zezë
Zhduket një femër në Prizren

Zhduket një femër në Prizren

Kronika e Zezë
Zhduken tri vajza për 24 orë, në Prishtinë, Istog dhe Gjakovë

Zhduken tri vajza për 24 orë, në Prishtinë, Istog dhe Gjakovë

Kronika e Zezë
Zhdukja e 4-vjeçarit në Vushtrri, kërkimet pritet të rifillojnë sot

Zhdukja e 4-vjeçarit në Vushtrri, kërkimet pritet të rifillojnë sot

Kronika e Zezë
Dy persona zhduken në Prishtinë, rastet po hetohen

Dy persona zhduken në Prishtinë, rastet po hetohen

Kronika e Zezë
Një person dyshohet se ka rënë në kanalin e Ibrit në Zubin Potok, zhytësit dhe policia në kërkim

Një person dyshohet se ka rënë në kanalin e Ibrit në Zubin Potok, zhytësit dhe policia në kërkim

Kronika e Zezë
Zhduket një person në Lipjan

Zhduket një person në Lipjan

Kronika e Zezë