LAJMI I FUNDIT:

Xhevdet Bajraj

85 Artikuj

NJË LETËR PËR XHEVDET BAJRAJN

NJË LETËR PËR XHEVDET BAJRAJN

Poezi
Kur Xhevdeti fliste me Agronin

Kur Xhevdeti fliste me Agronin

Cult+
Teatri jeton i vdekur, poezia vdesë duke jetuar

Teatri jeton i vdekur, poezia vdesë duke jetuar

Cult+
VEPRAT E POETIT

VEPRAT E POETIT

Poezi
Kurti mori pjesë në ‘’Hardh Orën Poetike’’: Zëri unik i Xhevdet Bajrajt është mirë që të studiohet e lëvrohet në universitetet tona

Kurti mori pjesë në ‘’Hardh Orën Poetike’’: Zëri unik i Xhevdet Bajrajt është mirë që të studiohet e lëvrohet në universitetet tona

Kosovë
TRIMA ME TASTIERË

TRIMA ME TASTIERË

Poezi
Këngët e pakënduara të Xhevdet Bajrajt

Këngët e pakënduara të Xhevdet Bajrajt

Libri
Nga të huajt i nderuar dhe nga të huajt i vajtuar

Nga të huajt i nderuar dhe nga të huajt i vajtuar

Analiza
Simfoni metaforash të trishta

Simfoni metaforash të trishta

Libri
Publikohet instrumentali “Ai”, një vlerë e re në gjininë e etno-rokut

Publikohet instrumentali “Ai”, një vlerë e re në gjininë e etno-rokut

Muzika
Xhevdet Bajraj: Kisha një dëshirë, të deshifroja errësirën që ma kafshonte shpirtin

Xhevdet Bajraj: Kisha një dëshirë, të deshifroja errësirën që ma kafshonte shpirtin

Fjala+
PROVIM

PROVIM

Poezi
LETËR NGA BOTA TJETËR

LETËR NGA BOTA TJETËR

Poezi
GËRMADHAT E SHPIRTIT

GËRMADHAT E SHPIRTIT

Poezi
SONTE PI PËR TË VDEKURIT

SONTE PI PËR TË VDEKURIT

Poezi
SHTËPIA E RE

SHTËPIA E RE

Poezi
Homazh poetik për Xhevdet Bajrajn

Homazh poetik për Xhevdet Bajrajn

Cult+
REBELIM

REBELIM

Poezi
KUJDES …

KUJDES …

Poezi
I FSHIVA SYTË ME VARGJET E TUA

I FSHIVA SYTË ME VARGJET E TUA

Poezi
KUJDES

KUJDES

Poezi
“Unaza e Saturnit”, testamenti poetik i Xhevdet Bajrajt

“Unaza e Saturnit”, testamenti poetik i Xhevdet Bajrajt

Cult+
KUR NJË DITË

KUR NJË DITË

Poezi
I jepet lamtumira e fundit ​Xhevdet Bajrajt, Kurti: Poet e njeri i papërsëritshëm

I jepet lamtumira e fundit ​Xhevdet Bajrajt, Kurti: Poet e njeri i papërsëritshëm

Kosovë