LAJMI I FUNDIT:

Vitamina D

161 Artikuj

Përdorimi jo i duhur i vitaminave apo suplementeve tek fëmijët, sipas Klinikës Zhan Mitrev

Përdorimi jo i duhur i vitaminave apo suplementeve tek fëmijët, sipas Klinikës Zhan Mitrev

Shëndetësi
A e shkakton dhimbjen kronike mungesa e vitaminës D

A e shkakton dhimbjen kronike mungesa e vitaminës D

Shëndetësi Lajme
I konsumojmë shumë shpesh: Ushqimet që nuk i shërbejnë dendësisë së eshtrave

I konsumojmë shumë shpesh: Ushqimet që nuk i shërbejnë dendësisë së eshtrave

Të njohim produktet
Gjërat që nuk i bëni e që jua dëmtojnë sistemin imunitar

Gjërat që nuk i bëni e që jua dëmtojnë sistemin imunitar

Këshilla mjekësore
Nga lodhja te depresioni: Shenjat që tregojnë se ju mungon vitamina D

Nga lodhja te depresioni: Shenjat që tregojnë se ju mungon vitamina D

Shëndetësi Lajme
‘Ndaleni kohën’ – dermatologia thotë se merr pesë suplemente të lira për ta sfiduar plakjen

‘Ndaleni kohën’ – dermatologia thotë se merr pesë suplemente të lira për ta sfiduar plakjen

Bukuri dhe Kujdes
Rikuperoni muskujt pas një aktiviteti të rëndë fizik përmes këtyre shtatë ushqimeve

Rikuperoni muskujt pas një aktiviteti të rëndë fizik përmes këtyre shtatë ushqimeve

Sport / Fitnes
Ndikimi i kohës dimërore në shëndet

Ndikimi i kohës dimërore në shëndet

Lifestyle
Ka nisur sezoni i sëmundjes që prek miliona njerëz

Ka nisur sezoni i sëmundjes që prek miliona njerëz

Këshilla mjekësore
Suplementet e vitaminës D nuk janë aq të dobishme sa kemi menduar

Suplementet e vitaminës D nuk janë aq të dobishme sa kemi menduar

Shëndetësi Lajme
Harrojeni Viagren, kjo vitaminë është çelësi për seks të mirë!

Harrojeni Viagren, kjo vitaminë është çelësi për seks të mirë!

Intimitet dhe Pasion
Mos e teproni me vitamina: Gjendja juaj shëndetësore mund të komplikohet seriozisht

Mos e teproni me vitamina: Gjendja juaj shëndetësore mund të komplikohet seriozisht

Këshilla mjekësore
Kjo vitaminë gjatë shtatzënisë ndikon në zhvillimin e trurit të fetusit dhe në inteligjencën e foshnjës

Kjo vitaminë gjatë shtatzënisë ndikon në zhvillimin e trurit të fetusit dhe në inteligjencën e foshnjës

Shtatzëna
Si ta dini se keni mungesë vitaminash

Si ta dini se keni mungesë vitaminash

Të tjera
Qëndrimi në diell zvogëlon rrezikun për kancer të gjirit

Qëndrimi në diell zvogëlon rrezikun për kancer të gjirit

Shëndetësi Lajme
Cilat vitamina ju mungojnë nëse vuani nga era e gojës, zbokthi apo plasaritjet në buzë?!

Cilat vitamina ju mungojnë nëse vuani nga era e gojës, zbokthi apo plasaritjet në buzë?!

Këshilla mjekësore
Koha e duhur dhe mbrojtja e nevojshme ndaj ekspozimit në diell

Koha e duhur dhe mbrojtja e nevojshme ndaj ekspozimit në diell

Këshilla mjekësore
Vitaminat dhe mineralet që nuk duhet t’i merrni së bashku

Vitaminat dhe mineralet që nuk duhet t’i merrni së bashku

Këshilla mjekësore
Vitaminat dhe mineralet e nevojshme për sistemin e shëndetshëm imunitar

Vitaminat dhe mineralet e nevojshme për sistemin e shëndetshëm imunitar

Ushqimi dhe Dieta
Suplementet e domosdoshme për organizmin tuaj do t’ju ndihmojnë edhe të humbni peshë

Suplementet e domosdoshme për organizmin tuaj do t’ju ndihmojnë edhe të humbni peshë

Ushqimi dhe Dieta
Mungesa e vitaminës D – kërpudhat janë burim i mahnitshëm i vitaminës së diellit

Mungesa e vitaminës D – kërpudhat janë burim i mahnitshëm i vitaminës së diellit

Nutricion
Ushtrimet kardio janë më të vështira gjatë muajve të dimrit

Ushtrimet kardio janë më të vështira gjatë muajve të dimrit

Kardio ushtrime
Si të kompensohet mungesa e vitaminës D gjatë dimrit me ndihmën e tri ushqimeve të lira

Si të kompensohet mungesa e vitaminës D gjatë dimrit me ndihmën e tri ushqimeve të lira

Këshilla mjekësore
Nevoja për vitaminën D gjatë dimrit

Nevoja për vitaminën D gjatë dimrit

Këshilla mjekësore