LAJMI I FUNDIT:

Vetura

579 Artikuj

Hajnat në Alabama kryejnë vjedhje në një autosallon – marrin vetura në vlerë prej 1.2 milion dollarë

Hajnat në Alabama kryejnë vjedhje në një autosallon – marrin vetura në vlerë prej 1.2 milion dollarë

Auto Lajme
Publikon videon e veturës nën të cilën u vendos mjeti shpërthyes në Leposaviq, Sveçla: Vendosjes së eksplozivit i ka kaluar koha

Publikon videon e veturës nën të cilën u vendos mjeti shpërthyes në Leposaviq, Sveçla: Vendosjes së eksplozivit i ka kaluar koha

Siguri
Si ta mbani veturën të freskët gjatë ditëve të nxehta?

Si ta mbani veturën të freskët gjatë ditëve të nxehta?

Auto Lajme
Me ndihmën e këtij truku do të kurseni mjaft para në karburant, ndërkaq vetura juaj do të lëvizë më shpejt se deri tani

Me ndihmën e këtij truku do të kurseni mjaft para në karburant, ndërkaq vetura juaj do të lëvizë më shpejt se deri tani

Lifestyle
Qentë ia demolojnë veturën gruas nga Florida, po ndiqnin macen e fqinjës së saj – dëmi kap vlerën e 3 mijë dollarëve

Qentë ia demolojnë veturën gruas nga Florida, po ndiqnin macen e fqinjës së saj – dëmi kap vlerën e 3 mijë dollarëve

Interesante
Deshi ta di se çfarë ndodhë me gomën gjatë vozitjes, futi kamerën brenda saj për ta parë procesin

Deshi ta di se çfarë ndodhë me gomën gjatë vozitjes, futi kamerën brenda saj për ta parë procesin

Auto Lajme
Parkimi më nuk do të jetë problem në hapësira të vogla, njihuni me veturën e parë palosëse në botë – do të kushtojë 17.400 dollarë

Parkimi më nuk do të jetë problem në hapësira të vogla, njihuni me veturën e parë palosëse në botë – do të kushtojë 17.400 dollarë

Auto Lajme
Publikohen pamjet: Momenti kur adoleshentët hyjnë në një autosallon në Wisconsin dhe vjedhin 9 makina me vlerë mbi 500,000 dollarë

Publikohen pamjet: Momenti kur adoleshentët hyjnë në një autosallon në Wisconsin dhe vjedhin 9 makina me vlerë mbi 500,000 dollarë

Amerika
Harrojini furçat, kjo makinë mund ta largojë borën nga vetja, duke “u dridhur si një qen”

Harrojini furçat, kjo makinë mund ta largojë borën nga vetja, duke “u dridhur si një qen”

Auto Fun
A e dini se për çfarë shërben tapa e derës së veturës, e cila është shumë e rëndësishme?

A e dini se për çfarë shërben tapa e derës së veturës, e cila është shumë e rëndësishme?

Auto Lajme
Me sa kilometra është e vështirë të shitet një veturë?

Me sa kilometra është e vështirë të shitet një veturë?

Auto Lajme
Si ta largoni erën e keqe të qumështit brenda veturës tuaj

Si ta largoni erën e keqe të qumështit brenda veturës tuaj

Auto Fun
A keni të drejtë të përshpejtoni kur dikush tenton t’ju parakalojë në trafik?

A keni të drejtë të përshpejtoni kur dikush tenton t’ju parakalojë në trafik?

Auto Lajme
Si e vëreni kur makina do të marrë flakë dhe çfarë duhet të bëni?

Si e vëreni kur makina do të marrë flakë dhe çfarë duhet të bëni?

Auto Lajme
Nëse ju ndizet kjo dritë ndaloni makinën dhe fikeni menjëherë motorin!

Nëse ju ndizet kjo dritë ndaloni makinën dhe fikeni menjëherë motorin!

Auto Lajme
Kryqëzimi: A lejohet makina blu të kthehet majtas?

Kryqëzimi: A lejohet makina blu të kthehet majtas?

Trend
Shoferët mund të kursejnë me litra karburant vetëm nëse shtypin një buton në veturë

Shoferët mund të kursejnë me litra karburant vetëm nëse shtypin një buton në veturë

Auto Lajme
Nëse jeni shofer i ri dhe hasni në vështirësi për të parkuar veturën, kjo video është për ju

Nëse jeni shofer i ri dhe hasni në vështirësi për të parkuar veturën, kjo video është për ju

Auto Lajme
Çfarë do të thotë kur ndizet drita e motorit tek vetura juaj, simboli që duhet merret gjithsesi parasysh nga shoferët e mirë

Çfarë do të thotë kur ndizet drita e motorit tek vetura juaj, simboli që duhet merret gjithsesi parasysh nga shoferët e mirë

Auto Lajme
Australia e rregulloi përfundimisht problemin e parkingut

Australia e rregulloi përfundimisht problemin e parkingut

Auto Lajme
Një metodë interesante për të pastruar pasqyrat e veturës – që çuditërisht duket se ka një rezultat efektiv

Një metodë interesante për të pastruar pasqyrat e veturës – që çuditërisht duket se ka një rezultat efektiv

Auto Fun
Cila veturë ka përparësi në këtë kryqëzim, pak njerëz e dinë përgjigjen

Cila veturë ka përparësi në këtë kryqëzim, pak njerëz e dinë përgjigjen

Auto Lajme
Mos e bëni këtë gabim me timon gjatë vozitjes nëpër kthesa

Mos e bëni këtë gabim me timon gjatë vozitjes nëpër kthesa

Auto Lajme
Si duhet të veproni në rast se ju bllokohet ndërruesi i shpejtësive

Si duhet të veproni në rast se ju bllokohet ndërruesi i shpejtësive

Auto Lajme