LAJMI I FUNDIT:

USAID

192 Artikuj

Pfeiffer: Asociacioni nuk është zgjidhje, ndërkombëtarët po i bëjnë favor Serbisë

Pfeiffer: Asociacioni nuk është zgjidhje, ndërkombëtarët po i bëjnë favor Serbisë

Kosovë
Ish-shefi i USAID-it: Kosova u ndërtua nga zero, për 25 vjet është arritur mjaftë mirë

Ish-shefi i USAID-it: Kosova u ndërtua nga zero, për 25 vjet është arritur mjaftë mirë

Kosovë
Lansohet platforma dhe këndi “Made in Kosova”, Kurti: Do të tërhiqen investime të huaja

Lansohet platforma dhe këndi “Made in Kosova”, Kurti: Do të tërhiqen investime të huaja

Ekonomi
Mbi 500 toptha të farave të drunjve hidhen nga ajri përmes dronit në majën e Butocit në Prishtinë

Mbi 500 toptha të farave të drunjve hidhen nga ajri përmes dronit në majën e Butocit në Prishtinë

Kosovë
USAID dhe Universiteti i Iowa-s ndihmojnë studentët kosovarë të përgatiten për tregun e teknologjisë informative

USAID dhe Universiteti i Iowa-s ndihmojnë studentët kosovarë të përgatiten për tregun e teknologjisë informative

Kosovë
Kurti: Dragashi dhe Graçanica janë përzgjedhur për të përfituar nga procesi i zvogëlimit të barrës administrative

Kurti: Dragashi dhe Graçanica janë përzgjedhur për të përfituar nga procesi i zvogëlimit të barrës administrative

Komunat
Vlerësimin kreditor BB nga Fitch Ratings – Power tregon çka përfton Kosova

Vlerësimin kreditor BB nga Fitch Ratings – Power tregon çka përfton Kosova

Ekonomi
Kosova arrin vlerësimin e parë kreditor sovran, konsiderohet si pasaportë për vendin

Kosova arrin vlerësimin e parë kreditor sovran, konsiderohet si pasaportë për vendin

Financa
USAID-i shton me gati 30 milionë dollarë mbështetjen për Shqipërinë

USAID-i shton me gati 30 milionë dollarë mbështetjen për Shqipërinë

Shqipëri
Diskutohet finalizimi i marrëveshjes së re të asistencës së SHBA-së për Shqipërinë

Diskutohet finalizimi i marrëveshjes së re të asistencës së SHBA-së për Shqipërinë

Shqipëri
Ditët e Epopesë dhe rrëfimi i Besarta Jasharit, deklarata e ndihmësadministratores së USAID-it dhe aksionet e PSD-së – lajmet e javës

Ditët e Epopesë dhe rrëfimi i Besarta Jasharit, deklarata e ndihmësadministratores së USAID-it dhe aksionet e PSD-së – lajmet e javës

Besnike Salihu
Vizita e ndihmësadministratores së USAID-it në Kosovë, a kishte takim me kryeministrin Kurti?

Vizita e ndihmësadministratores së USAID-it në Kosovë, a kishte takim me kryeministrin Kurti?

Kosovë
McKee nga USAID-i: Pavarësisht mosmarrëveshjeve me “qeveri të caktuara”, përkushtimi ndaj Kosovës mbetet i palëkundur

McKee nga USAID-i: Pavarësisht mosmarrëveshjeve me “qeveri të caktuara”, përkushtimi ndaj Kosovës mbetet i palëkundur

Kosovë
​Promovohen mundësitë e investimeve dhe bashkëpunimit ekonomik në ShBA

​Promovohen mundësitë e investimeve dhe bashkëpunimit ekonomik në ShBA

Biznes
Hovenier përuron nyjat qendrore arsimore: Do të përmirësojnë cilësinë në arsim

Hovenier përuron nyjat qendrore arsimore: Do të përmirësojnë cilësinë në arsim

Arsim
Lansohen tri shërbime të reja elektronike për tatimpaguesit

Lansohen tri shërbime të reja elektronike për tatimpaguesit

Financa
Ndahen 53 grante në mbi 500 mijë euro për bizneset në pronësi të grave

Ndahen 53 grante në mbi 500 mijë euro për bizneset në pronësi të grave

Bujqësi
Ministria e Financave dhe USAID nënshkruajnë marrëveshje për marrjen e vlerësimit kreditor të Kosovës

Ministria e Financave dhe USAID nënshkruajnë marrëveshje për marrjen e vlerësimit kreditor të Kosovës

Financa
Nis Edicioni i dytë i Akademisë së Integritetit të Informacionit

Nis Edicioni i dytë i Akademisë së Integritetit të Informacionit

Auto
Eileen Devitt në krye të USAID-it në Kosovë, ambasadori amerikan i uron mirëseardhje

Eileen Devitt në krye të USAID-it në Kosovë, ambasadori amerikan i uron mirëseardhje

Kosovë
“Përballje Podcast” së shpejti me tema për dezinformimin, keqinformimin, edukimin medial dhe qëndrueshmërinë e mediave

“Përballje Podcast” së shpejti me tema për dezinformimin, keqinformimin, edukimin medial dhe qëndrueshmërinë e mediave

Kosovë
Të enjten mbahet Samiti për Inovacionet në Drejtësi

Të enjten mbahet Samiti për Inovacionet në Drejtësi

Kosovë
Përmbyllet DevCamp nga USAID Kosovo & ICK – 10 propozime inovative për sistemin e drejtësisë

Përmbyllet DevCamp nga USAID Kosovo & ICK – 10 propozime inovative për sistemin e drejtësisë

Të Tjera
Guvernatori Ismaili: Thesari amerikan dhe Rezerva Federale kanë dhënë kontribut të pazëvendësueshëm për Kosovën

Guvernatori Ismaili: Thesari amerikan dhe Rezerva Federale kanë dhënë kontribut të pazëvendësueshëm për Kosovën

Financa