LAJMI I FUNDIT:

Transparency International

43 Artikuj

TI: Shqipëria ka ngecur në vend në luftën ndaj korrupsionit

TI: Shqipëria ka ngecur në vend në luftën ndaj korrupsionit

Shqipëri
Kurti për raportin e TI-së: Lufta jonë kundër korrupsionit, po vazhdon të jap rezultate

Kurti për raportin e TI-së: Lufta jonë kundër korrupsionit, po vazhdon të jap rezultate

Kosovë
Transparency International: Kosova shënon përmirësim në luftimin e korrupsionit, Serbia bie për dy vende

Transparency International: Kosova shënon përmirësim në luftimin e korrupsionit, Serbia bie për dy vende

Të Tjera
KDI e vlerëson të gabuar strategjinë e Qeverisë për të ulur korrupsionin: Nivel i ulët i shpenzimeve dhe investimeve kapitale

KDI e vlerëson të gabuar strategjinë e Qeverisë për të ulur korrupsionin: Nivel i ulët i shpenzimeve dhe investimeve kapitale

Kosovë
Raporti i “Transparency International”: Kosova s’e ka nën kontroll korrupsionin, Qeveria të jetë më transparente

Raporti i “Transparency International”: Kosova s’e ka nën kontroll korrupsionin, Qeveria të jetë më transparente

Kosovë
TI: Shqipëria pa përmirësim në indeksin e korrupsionit, vetëm një pikë rritje

TI: Shqipëria pa përmirësim në indeksin e korrupsionit, vetëm një pikë rritje

Shqipëri
Kurti: Nevojitet demokratizimi i partive politike, nuk mjafton vetëm i institucioneve

Kurti: Nevojitet demokratizimi i partive politike, nuk mjafton vetëm i institucioneve

Politikë
Të pakapshëm nga drejtësia – fenomeni që përcjell Kosovën

Të pakapshëm nga drejtësia – fenomeni që përcjell Kosovën

Drejtësi
Deklarata e ambasadorit amerikan për sovranitetin, indeksi i perceptimit për korrupsionin dhe deklarata e Borrellit se Serbia duhet ta pranojë gjenocidin – top lajmet e javës

Deklarata e ambasadorit amerikan për sovranitetin, indeksi i perceptimit për korrupsionin dhe deklarata e Borrellit se Serbia duhet ta pranojë gjenocidin – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Çka ndikoi që Kosova të shënojë ngritje në Indeksin Perceptimit të Korrupsionit, flasin nga Transparency International

Çka ndikoi që Kosova të shënojë ngritje në Indeksin Perceptimit të Korrupsionit, flasin nga Transparency International

Kosovë
Kujt i takojnë meritat për përparimin e Kosovës në luftën kundër korrupsionit, pozita e opozita të ndarë – analistët të rezervuar

Kujt i takojnë meritat për përparimin e Kosovës në luftën kundër korrupsionit, pozita e opozita të ndarë – analistët të rezervuar

Kosovë
Selim Selimi: Suksesi në perceptimin e korrupsionit lidhet me aktivitetin e LVV-së sa ishte në opozitë

Selim Selimi: Suksesi në perceptimin e korrupsionit lidhet me aktivitetin e LVV-së sa ishte në opozitë

Politikë
Kica-Xhelili e LVV-së: Vendi i 87-të në listën e Transparency International nuk është për t’u lavdëruar

Kica-Xhelili e LVV-së: Vendi i 87-të në listën e Transparency International nuk është për t’u lavdëruar

Politikë
​Osmani për raportin e Transparency International: Po shkojmë drejt çrrënjosjes së korrupsionit

​Osmani për raportin e Transparency International: Po shkojmë drejt çrrënjosjes së korrupsionit

Kosovë
Çfarë e ka ndikuar përparimin e Kosovës në renditjen e Tranparency International për korrupsionin?

Çfarë e ka ndikuar përparimin e Kosovës në renditjen e Tranparency International për korrupsionin?

Kosovë
Kurti për raportin e Transparency International: Zotimi ynë për luftimin e korrupsionit po jep sinjale optimiste

Kurti për raportin e Transparency International: Zotimi ynë për luftimin e korrupsionit po jep sinjale optimiste

Kosovë
Sveçla: Do ta luftojmë krimin në çdo cep të Kosovës

Sveçla: Do ta luftojmë krimin në çdo cep të Kosovës

Kosovë
Pikat që Kosova duhet të fokusohet në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit, sipas KDI-së

Pikat që Kosova duhet të fokusohet në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit, sipas KDI-së

Kosovë
Shqipëria, një pikë rënie në Indeksin e Korrupsionit të Transparency International

Shqipëria, një pikë rënie në Indeksin e Korrupsionit të Transparency International

Shqipëri
Kosova shënon përparim të lehtë në luftën kundër korrupsionit

Kosova shënon përparim të lehtë në luftën kundër korrupsionit

Kosovë
Ministria e Mbrojtjes sërish i reagon KDI-së për raportin: Lënduat integritetin tonë institucional, do të iniciojmë përgjegjësi ligjore

Ministria e Mbrojtjes sërish i reagon KDI-së për raportin: Lënduat integritetin tonë institucional, do të iniciojmë përgjegjësi ligjore

Kosovë
Ministria e Mbrojtjes i reagon KDI-së: Raporti i Transparency International është për periudhën 2018-2020

Ministria e Mbrojtjes i reagon KDI-së: Raporti i Transparency International është për periudhën 2018-2020

Kosovë
TI publikon Indeksin e Integritetit në sektorin e Mbrojtjes: Kosova me rrezik të lartë të korrupsionit në këtë sektor

TI publikon Indeksin e Integritetit në sektorin e Mbrojtjes: Kosova me rrezik të lartë të korrupsionit në këtë sektor

Kosovë
Transparency International: Shqipëria, shtet i kapur nga korrupsioni

Transparency International: Shqipëria, shtet i kapur nga korrupsioni

Shqipëri