LAJMI I FUNDIT:

Trafiku

53 Artikuj

Po vijnë semaforët me një ngjyrë tjetër, me ndihmën e inteligjencës artificiale shkencëtarët zbulojnë metodën si të reduktojnë bllokimet dhe konsumin e karburantit

Po vijnë semaforët me një ngjyrë tjetër, me ndihmën e inteligjencës artificiale shkencëtarët zbulojnë metodën si të reduktojnë bllokimet dhe konsumin e karburantit

Auto Lajme
Semaforit do t’i shtohet edhe një ngjyrë në të ardhmen, kjo do t’u kursejë shoferëve karburant si dhe para

Semaforit do t’i shtohet edhe një ngjyrë në të ardhmen, kjo do t’u kursejë shoferëve karburant si dhe para

Auto Lajme
Kryqëzimi: A lejohet makina blu të kthehet majtas?

Kryqëzimi: A lejohet makina blu të kthehet majtas?

Trend
Ekziston një mit që veturat e kuqe ndalohen më shumë në trafik, por si qëndron e vërteta?

Ekziston një mit që veturat e kuqe ndalohen më shumë në trafik, por si qëndron e vërteta?

Auto Lajme
Shoferët mund të kursejnë me litra karburant vetëm nëse shtypin një buton në veturë

Shoferët mund të kursejnë me litra karburant vetëm nëse shtypin një buton në veturë

Auto Lajme
Cila veturë ka përparësi në këtë kryqëzim, pak njerëz e dinë përgjigjen

Cila veturë ka përparësi në këtë kryqëzim, pak njerëz e dinë përgjigjen

Auto Lajme
A jeni në mesin e shoferëve të zgjuar? A po lëviz makina përpara apo mbrapa në këtë iluzion optik

A jeni në mesin e shoferëve të zgjuar? A po lëviz makina përpara apo mbrapa në këtë iluzion optik

Auto Fun
Policja e rrugores: Parakalimi i gabuar do konsiderohet vepër penale, sjell vdekje

Policja e rrugores: Parakalimi i gabuar do konsiderohet vepër penale, sjell vdekje

Shqipëri
Banorët e Stambollit kalojnë 3,5 vjet të jetës së tyre në bllokime trafiku, zbulon një studim

Banorët e Stambollit kalojnë 3,5 vjet të jetës së tyre në bllokime trafiku, zbulon një studim

Turqia
Reshjet e shiut shkaktojnë rrëmujë në rrugët e Prishtinës

Reshjet e shiut shkaktojnë rrëmujë në rrugët e Prishtinës

Kosovë
Nga 1 shtatori mbyllen për qarkullim të veturave disa rrugë në Prishtinë

Nga 1 shtatori mbyllen për qarkullim të veturave disa rrugë në Prishtinë

Prishtina
Me çfarë rendi do të lëvizin automjetet nëpër kryqëzim? Përpiquni të jepni përgjigjen në më pak se një minutë

Me çfarë rendi do të lëvizin automjetet nëpër kryqëzim? Përpiquni të jepni përgjigjen në më pak se një minutë

Trend
Një grua e zhveshur vendosi të “zgjidhte çështjen e trafikut” duke gjuajtur me armë – në një autostradë të Kalifornisë

Një grua e zhveshur vendosi të “zgjidhte çështjen e trafikut” duke gjuajtur me armë – në një autostradë të Kalifornisë

Fun Lajme
Mendoni mirë: Në cilat drejtime lejohet të lëvizë vetura e kaltër?

Mendoni mirë: Në cilat drejtime lejohet të lëvizë vetura e kaltër?

Trend
Shumica e shoferëve do të dështonin në provim për shkak të kësaj pyetjeje: Kush ka të drejtë kalimi në këtë kryqëzim?

Shumica e shoferëve do të dështonin në provim për shkak të kësaj pyetjeje: Kush ka të drejtë kalimi në këtë kryqëzim?

Trend
Sot regjim i posaçëm i trafikut në Shkup

Sot regjim i posaçëm i trafikut në Shkup

Maqedonia e Veriut
Shumica e njerëzve japin përgjigje të gabuara – një situatë që shkakton “kokëçarje”: Kush kalon i pari?

Shumica e njerëzve japin përgjigje të gabuara – një situatë që shkakton “kokëçarje”: Kush kalon i pari?

Trend
Nga njëra anë tramvaji, nga ana tjetër autobusi: Kur do të kalojë makina e kaltër nëpër kryqëzim?

Nga njëra anë tramvaji, nga ana tjetër autobusi: Kur do të kalojë makina e kaltër nëpër kryqëzim?

Trend
Vizita e Charles Michel në Kosovë, Policia njofton për ndërprerje të përkohshme të trafikut në disa segmente rrugore

Vizita e Charles Michel në Kosovë, Policia njofton për ndërprerje të përkohshme të trafikut në disa segmente rrugore

Kosovë
Një problem trafiku që ka shkaktuar polemika të shumta

Një problem trafiku që ka shkaktuar polemika të shumta

Trend
Përfundon testimi i unazës njëkahëshe në Prishtinë

Përfundon testimi i unazës njëkahëshe në Prishtinë

Prishtina
Udhëkryqi më i ndërlikuar: Kush ka të drejtë kalimi këtu?

Udhëkryqi më i ndërlikuar: Kush ka të drejtë kalimi këtu?

Trend
Si do të zhvillohet trafiku nëpër kryqëzimin ku nuk funksionojnë semaforët?

Si do të zhvillohet trafiku nëpër kryqëzimin ku nuk funksionojnë semaforët?

Trend
Ku janë bllokimet më të mëdha të trafikut?

Ku janë bllokimet më të mëdha të trafikut?

Auto Lajme