LAJMI I FUNDIT:

Toyota

327 Artikuj

Volkswagen ishte marka më e shitur në Evropë në vitin 2023

Volkswagen ishte marka më e shitur në Evropë në vitin 2023

Auto Lajme
Gjithçka që duhet të dini për Toyota Land Cruiser 2024

Gjithçka që duhet të dini për Toyota Land Cruiser 2024

Auto Lajme
Kjo Toyota Supra e vitit 1993 – me 624,000 kilometra të kaluara – thuhet se po shitet për një çmim marramendës

Kjo Toyota Supra e vitit 1993 – me 624,000 kilometra të kaluara – thuhet se po shitet për një çmim marramendës

Auto Lajme
Modeli i ri elektrik Land Cruiser nga Toyota mund të prezantohet në vitin 2026

Modeli i ri elektrik Land Cruiser nga Toyota mund të prezantohet në vitin 2026

Auto Lajme
Yamaha vjen me një model të ri të karrocës së golfit e cila funksionon me motor me djegie hidrogjeni

Yamaha vjen me një model të ri të karrocës së golfit e cila funksionon me motor me djegie hidrogjeni

Auto Lajme
Njihuni me veturën e vetme japoneze me motor V12 të cilën mund ta bleni në SHBA

Njihuni me veturën e vetme japoneze me motor V12 të cilën mund ta bleni në SHBA

Auto Lajme
Njihuni me të vetmin model elektrik GT 2000 nga Toyota

Njihuni me të vetmin model elektrik GT 2000 nga Toyota

Auto Lajme
Toyota njofton për specifikat e modelit të ri GR Yaris

Toyota njofton për specifikat e modelit të ri GR Yaris

Auto Lajme
MG eHS pritet të jetë rivali kryesor i modelit Y të Tesla-s

MG eHS pritet të jetë rivali kryesor i modelit Y të Tesla-s

Auto Lajme
Vetëm një prodhues do ta mbyll vitin 2023 me më shumë se dhjetë milionë automjete të shitura

Vetëm një prodhues do ta mbyll vitin 2023 me më shumë se dhjetë milionë automjete të shitura

Auto Lajme
Audi, Porsche, dhe VW, pranojnë standardin e karikimit të Tesla-s

Audi, Porsche, dhe VW, pranojnë standardin e karikimit të Tesla-s

Auto Lajme
Toyota zbulon detaje nga modeli i ri, Urban

Toyota zbulon detaje nga modeli i ri, Urban

EVs
Cila është vetura e vitit në Japoni?

Cila është vetura e vitit në Japoni?

Auto Lajme
Cili lloj i veturës vidhet më së shumti

Cili lloj i veturës vidhet më së shumti

Auto Lajme
Ky Land Cruiser është aq i lehtë sa ‘mund të ngrihet nga dy persona’

Ky Land Cruiser është aq i lehtë sa ‘mund të ngrihet nga dy persona’

Auto Fun
Toyota e ka seriozisht, bateritë e teknologjisë së re dhe deri në gjashtë modele të reja deri në vitin 2025

Toyota e ka seriozisht, bateritë e teknologjisë së re dhe deri në gjashtë modele të reja deri në vitin 2025

Auto Lajme
Seria 70 Land Cruiser e Toyota-s rikthehet në treg në Japoni

Seria 70 Land Cruiser e Toyota-s rikthehet në treg në Japoni

Auto Lajme
Publikohet top dhjetëshja, cila markë e veturave vlen më shumë?

Publikohet top dhjetëshja, cila markë e veturave vlen më shumë?

Auto Lajme
Toyota Yaris Cross vjen me fuqi dhe teknologji të përmirësuar në vitin 2024

Toyota Yaris Cross vjen me fuqi dhe teknologji të përmirësuar në vitin 2024

Auto Lajme
Honda zbulon një bateri me hidrogjen që do të shërbejë për automjetet e ardhshme elektrike

Honda zbulon një bateri me hidrogjen që do të shërbejë për automjetet e ardhshme elektrike

Auto Lajme
Toyota do të tërheqë më shumë se 1.8 milionë automjete të modelit RAV4

Toyota do të tërheqë më shumë se 1.8 milionë automjete të modelit RAV4

Auto Lajme
Toyota një hap më afër prodhimit të ndërruesit manual tek makinat elektrike

Toyota një hap më afër prodhimit të ndërruesit manual tek makinat elektrike

Auto Lajme
Veturë pa komandë këmbësh, Toyota prezanton timonin me gaz dhe frena

Veturë pa komandë këmbësh, Toyota prezanton timonin me gaz dhe frena

Auto Lajme
Shitjet globale të Toyota u rritën 8.3% në prill-shtator nga një vit më parë – një rekord i ri për kompaninë

Shitjet globale të Toyota u rritën 8.3% në prill-shtator nga një vit më parë – një rekord i ri për kompaninë

Auto Lajme