LAJMI I FUNDIT:

Thonjtë

143 Artikuj

Në sa mënyra mund të përdorësh pastën e dhëmbëve

Në sa mënyra mund të përdorësh pastën e dhëmbëve

Të tjera
Manikyr pranveror: Ide arti për pranverën 2023

Manikyr pranveror: Ide arti për pranverën 2023

Manikyr dhe pedikyr
Gjashtë rregulla kujdesi, në saje të të cilave këmbët tuaja do të duken gjithmonë perfekte

Gjashtë rregulla kujdesi, në saje të të cilave këmbët tuaja do të duken gjithmonë perfekte

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Simptoma të heshtura të kancerit që shfaqen në thonj: Nëse i vëreni këto ndryshime, shkoni menjëherë te mjeku

Simptoma të heshtura të kancerit që shfaqen në thonj: Nëse i vëreni këto ndryshime, shkoni menjëherë te mjeku

Këshilla mjekësore
Arti i vërtetë në thonjtë tuaj vetëm me ndihmën e perit të dhëmbëve

Arti i vërtetë në thonjtë tuaj vetëm me ndihmën e perit të dhëmbëve

Manikyr dhe pedikyr
Ndaloni së ngrëni thonjtë, duke shfrytëzuar këto teknika

Ndaloni së ngrëni thonjtë, duke shfrytëzuar këto teknika

Këshilla mjekësore
Buzëkuqi në thonj është obsesioni i ri i stilistëve të manikyrit

Buzëkuqi në thonj është obsesioni i ri i stilistëve të manikyrit

Manikyr dhe pedikyr
Thonj modernë: Tri lloje të manikyrit në trend – njërin e adhurojnë yjet dhe u përshtatet të gjitha moshave

Thonj modernë: Tri lloje të manikyrit në trend – njërin e adhurojnë yjet dhe u përshtatet të gjitha moshave

Manikyr dhe pedikyr
Këto janë ngjyrat më moderne të thonjve! Me to do të dukeni zonja dhe shumë elegante

Këto janë ngjyrat më moderne të thonjve! Me to do të dukeni zonja dhe shumë elegante

Manikyr dhe pedikyr
Arsyeja pse rekomandohet heqja e manikyrit para lindjes së fëmijës

Arsyeja pse rekomandohet heqja e manikyrit para lindjes së fëmijës

Shtatzëna
Dashuri edhe në thonj: Ide lozonjare dhe romantike për manikyr në frymën e Shën Valentinit

Dashuri edhe në thonj: Ide lozonjare dhe romantike për manikyr në frymën e Shën Valentinit

Manikyr dhe pedikyr
Një manikyr ideal për Ditën e të dashuruarve – Nuk ka zemra askund!

Një manikyr ideal për Ditën e të dashuruarve – Nuk ka zemra askund!

Manikyr dhe pedikyr
Lojëra Zen me nuancat e gjelbra: Manikyri që i bën nder tonit të natyrës

Lojëra Zen me nuancat e gjelbra: Manikyri që i bën nder tonit të natyrës

Manikyr dhe pedikyr
Shenjat që tregojnë se nuk ushqeheni si duhet

Shenjat që tregojnë se nuk ushqeheni si duhet

Shëndetësi Lajme
Jennifer Lopez shkëlqen me trendin e ri të thonjve me shkëlqim buzësh

Jennifer Lopez shkëlqen me trendin e ri të thonjve me shkëlqim buzësh

Manikyr dhe pedikyr
Manikyri francez është një hit i ri për thonjtë e shkurtër

Manikyri francez është një hit i ri për thonjtë e shkurtër

Manikyr dhe pedikyr
Ndreqeni thoin e thyer: Me pak ngjitës dhe llak, sërish duket si i ri!

Ndreqeni thoin e thyer: Me pak ngjitës dhe llak, sërish duket si i ri!

Manikyr dhe pedikyr
Ide për manikyr festash: Gjithçka lejohet, pyetja e vetme është – zgjidhni argjendin apo arin?

Ide për manikyr festash: Gjithçka lejohet, pyetja e vetme është – zgjidhni argjendin apo arin?

Manikyr dhe pedikyr
Hailey Bieber, me një trend tjetër të thonjve për festat e fundvitit

Hailey Bieber, me një trend tjetër të thonjve për festat e fundvitit

Manikyr dhe pedikyr
Si të veproni me thonjtë e verdhë?

Si të veproni me thonjtë e verdhë?

Manikyr dhe pedikyr
Harrojeni gërryerjen dhe qërimin: Si të hiqni lehtë xhelin-llakun nga thonjtë në tre hapa

Harrojeni gërryerjen dhe qërimin: Si të hiqni lehtë xhelin-llakun nga thonjtë në tre hapa

Manikyr dhe pedikyr
Arsyet më të zakonshme të shfaqjes së njollave të bardha në thonj

Arsyet më të zakonshme të shfaqjes së njollave të bardha në thonj

Këshilla mjekësore
Trupi përherë na paralajmëron: Nëse keni ndryshime të këtilla, shkoni te mjeku!

Trupi përherë na paralajmëron: Nëse keni ndryshime të këtilla, shkoni te mjeku!

Këshilla mjekësore
Keni thonj të dobët dhe të brishtë? Si t’i forconi dhe rikuperoni në katër veprime

Keni thonj të dobët dhe të brishtë? Si t’i forconi dhe rikuperoni në katër veprime

Manikyr dhe pedikyr