LAJMI I FUNDIT:

Thënie të mençura

61 Artikuj

Egoizmi i flet të gjitha gjuhët dhe i luan të gjitha rolet – edhe atë të zemërgjerësisë

Egoizmi i flet të gjitha gjuhët dhe i luan të gjitha rolet – edhe atë të zemërgjerësisë

Fjala+
Thënie të mençura nga Gabriel Garcia Marquez, të cilat ju mbushin plot shpresë

Thënie të mençura nga Gabriel Garcia Marquez, të cilat ju mbushin plot shpresë

Këshilla Lifestyle
Ndryshojeni jetën njëmend: Këshillat e Einsteinit për sukses dhe lumturi

Ndryshojeni jetën njëmend: Këshillat e Einsteinit për sukses dhe lumturi

Këshilla Lifestyle
Gjëra që nuk rregullohen më …

Gjëra që nuk rregullohen më …

Fjala+
“Të gjitha gjërat më të mira ndodhin papritur…”: Njëzet thënie që do të nguliten thellë në zemrën dhe mendjen tuaj – mesazhe për jetën

“Të gjitha gjërat më të mira ndodhin papritur…”: Njëzet thënie që do të nguliten thellë në zemrën dhe mendjen tuaj – mesazhe për jetën

Këshilla Lifestyle
Prite të papriturën!

Prite të papriturën!

Cult+
Për bijën dhe për mbesën: Kërkoje të mirën te njerëzit

Për bijën dhe për mbesën: Kërkoje të mirën te njerëzit

Cult+
Të jesh inteligjent do të thotë të dish se sa idiot je

Të jesh inteligjent do të thotë të dish se sa idiot je

Fjala+
Në vend te lirisë, turmat preferojnë barazinë në robëri

Në vend te lirisë, turmat preferojnë barazinë në robëri

Fjala+
Lumturia gjendet te qetësia e gjërave të zakonshme

Lumturia gjendet te qetësia e gjërave të zakonshme

Fjala+
Aty ku ka britma, nuk ka njohuri të vërteta

Aty ku ka britma, nuk ka njohuri të vërteta

Fjala+
Fjalët e urta dhe thëniet për misionin e lartë të mësuesit. Mendime të mençura për mësimdhënien

Fjalët e urta dhe thëniet për misionin e lartë të mësuesit. Mendime të mençura për mësimdhënien

Këshilla Lifestyle
Bota e mençur

Bota e mençur

Cult+
Fragmente nga vepra “Përtej së mirës dhe së keqes”

Fragmente nga vepra “Përtej së mirës dhe së keqes”

Fjala+
Disa anekdota me shkrimtarë hispanikë

Disa anekdota me shkrimtarë hispanikë

Fjala+
BRETKOSAT NË KOS

BRETKOSAT NË KOS

Fjala+
Si lindi thënia: “Rrejë për tokë e jo për qiell”?

Si lindi thënia: “Rrejë për tokë e jo për qiell”?

Fjala+
Thënie për përkthyesit

Thënie për përkthyesit

Fjala+
Letërkëmbimet e Mid’hat Frashërit

Letërkëmbimet e Mid’hat Frashërit

Fakte
AJO NUK E DI CILI JAM

AJO NUK E DI CILI JAM

Fjala+
Thënie për gruan: Të arsimosh një femër do të thotë të arsimosh një shoqëri

Thënie për gruan: Të arsimosh një femër do të thotë të arsimosh një shoqëri

Fjala+
Thënie të Gëtes: Nuk ka gjë më të frikshme se injoranca në veprim!

Thënie të Gëtes: Nuk ka gjë më të frikshme se injoranca në veprim!

Fjala+
Pesëdhjetë deklarata të Agollit: Deputetët – në Kuvend grindavecë, në kafe mburravecë, në shtëpi përtacë!

Pesëdhjetë deklarata të Agollit: Deputetët – në Kuvend grindavecë, në kafe mburravecë, në shtëpi përtacë!

Fjala+
Disa fjalë të urta të japonezëve dhe shqiptarëve

Disa fjalë të urta të japonezëve dhe shqiptarëve

Cult+