LAJMI I FUNDIT:

Surinami

20 Artikuj

Shumë yje të futbollit vijnë nga ky vend, por luajnë te Holanda – Surinami me 500 mijë banor i ka dhënë shumë sportit më të njohur

Shumë yje të futbollit vijnë nga ky vend, por luajnë te Holanda – Surinami me 500 mijë banor i ka dhënë shumë sportit më të njohur

Përfaqësueset
Daçiq: Britania i dërgon notë proteste Surinamit për shkak të Kosovës

Daçiq: Britania i dërgon notë proteste Surinamit për shkak të Kosovës

Politikë
Surinami e njohu Kosovën, e tërhoqi njohjen për “Kosovë dhe Metohi”: A është pavarësia proces i kthyeshëm? (Foto/Video)

Surinami e njohu Kosovën, e tërhoqi njohjen për “Kosovë dhe Metohi”: A është pavarësia proces i kthyeshëm? (Foto/Video)

Politikë
Mediat serbe: Ministri i Brendshëm i Surinamit konfirmoi se e kanë tërhequr njohjen e Kosovës

Mediat serbe: Ministri i Brendshëm i Surinamit konfirmoi se e kanë tërhequr njohjen e Kosovës

Kosovë
Daçiq: Tërheqja e njohjes së Kosovës, dëshmi e miqësisë së Surinamit me Serbinë

Daçiq: Tërheqja e njohjes së Kosovës, dëshmi e miqësisë së Surinamit me Serbinë

Politikë
Ellis: Njohja e Kosovës nuk është e pakthyeshme

Ellis: Njohja e Kosovës nuk është e pakthyeshme

Kosovë
Pacolli: Ne nuk kemi informata që Surinami e ka tërhequr njohjen

Pacolli: Ne nuk kemi informata që Surinami e ka tërhequr njohjen

Kosovë
Pasojat e propagandës serbe me Surinamin

Pasojat e propagandës serbe me Surinamin

Kosovë
Mediat serbe: Tërheqja e njohjes së Kosovës nga ana e Surinamit erdhi nga Moska

Mediat serbe: Tërheqja e njohjes së Kosovës nga ana e Surinamit erdhi nga Moska

Kosovë
Çnjohja e Surinamit, aktivizon aleatët strategjikë të Kosovës

Çnjohja e Surinamit, aktivizon aleatët strategjikë të Kosovës

Jehona Hulaj
Delawie: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme

Delawie: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme

Politikë
Matoshi: Ekspertët e së drejtës ndërkombëtare të përfshihen në debat për çështjen e Surinamit

Matoshi: Ekspertët e së drejtës ndërkombëtare të përfshihen në debat për çështjen e Surinamit

Politikë
Publikohet dokumenti, sipas të cilit Surinami tërhoqi njohjen e Kosovës!

Publikohet dokumenti, sipas të cilit Surinami tërhoqi njohjen e Kosovës!

Kosovë
Gazetari britanik e pyet Surinamin: A e keni tërhequr njohjen e Kosovës?

Gazetari britanik e pyet Surinamin: A e keni tërhequr njohjen e Kosovës?

Politikë
MPJ: Nuk kemi asnjë dokument zyrtar për tërheqjen e njohjes së Kosovës nga Surinami

MPJ: Nuk kemi asnjë dokument zyrtar për tërheqjen e njohjes së Kosovës nga Surinami

Politikë
Matoshi: Surinami nuk e ka tërhequr njohjen e Kosovës

Matoshi: Surinami nuk e ka tërhequr njohjen e Kosovës

Kosovë
Surinami tërheq njohjen e Kosovës, ende nuk ka konfirmim zyrtar?

Surinami tërheq njohjen e Kosovës, ende nuk ka konfirmim zyrtar?

Kosovë
Daçiq thotë se Surinami ishte nën presion për ta njohur Kosovën

Daçiq thotë se Surinami ishte nën presion për ta njohur Kosovën

Politikë
Mustafa: Njohja e Kosovës nga Surinami lajm i mirë, ftoj partitë t’i lënë anash agjendat partiake

Mustafa: Njohja e Kosovës nga Surinami lajm i mirë, ftoj partitë t’i lënë anash agjendat partiake

Kosovë
Surinami njeh Kosovën (Dokument)

Surinami njeh Kosovën (Dokument)

Politikë