LAJMI I FUNDIT:

Subvencionet

97 Artikuj

Mashtrim me subvencione, aktakuzë ndaj 16 personave për dhënie e marrje ryshfeti dhe vepra të tjera penale

Mashtrim me subvencione, aktakuzë ndaj 16 personave për dhënie e marrje ryshfeti dhe vepra të tjera penale

Drejtësi
Rrëfimi i dëshmitarit bashkëpunues në Gjykatë – si ia kërkuan dhe si i dha 3 mijë euro për subvencionet në bujqësi

Rrëfimi i dëshmitarit bashkëpunues në Gjykatë – si ia kërkuan dhe si i dha 3 mijë euro për subvencionet në bujqësi

Drejtësi
Subvencionet, Peci paralajmëron fermerët: Çdo deklarim i rrejshëm do të ketë pasoja ligjore

Subvencionet, Peci paralajmëron fermerët: Çdo deklarim i rrejshëm do të ketë pasoja ligjore

Bujqësi
Dënohen me burgim dy bujq që mashtruan me subvencione

Dënohen me burgim dy bujq që mashtruan me subvencione

Drejtësi
Hapet aplikimi për subvencione në bujqësi, ministri Peci tregon vlerën për produkte

Hapet aplikimi për subvencione në bujqësi, ministri Peci tregon vlerën për produkte

Bujqësi
Subvencionet e Qeverisë, Hoxha: S’është forma e duhur e shpenzimit të parasë publike

Subvencionet e Qeverisë, Hoxha: S’është forma e duhur e shpenzimit të parasë publike

Financa
Rasti “Subvencioni IV” – aktakuzë kundër dhjetë personave, në mesin e tyre tetë zyrtarë

Rasti “Subvencioni IV” – aktakuzë kundër dhjetë personave, në mesin e tyre tetë zyrtarë

Drejtësi
​Sektori i energjisë më i godituri nga sanksionet e BE-së, kërkohet heqja e masave

​Sektori i energjisë më i godituri nga sanksionet e BE-së, kërkohet heqja e masave

Energjetika
Rasti “Subvencionet 3”, dënohen katër persona me nga 6 muaj burgim, njëri nga ta detyrohet t’i kompensojë 63 mijë euro

Rasti “Subvencionet 3”, dënohen katër persona me nga 6 muaj burgim, njëri nga ta detyrohet t’i kompensojë 63 mijë euro

Drejtësi
Subvencionimi energjisë elektrike, ekspertët e ekonomisë po e konsiderojnë si formë të gabuar

Subvencionimi energjisë elektrike, ekspertët e ekonomisë po e konsiderojnë si formë të gabuar

Energjetika
Hoti kritikon Qeverinë: Pas dështimeve në çdo fushë, ia kanë mësyrë shpenzimit të buxhetit përmes subvencioneve

Hoti kritikon Qeverinë: Pas dështimeve në çdo fushë, ia kanë mësyrë shpenzimit të buxhetit përmes subvencioneve

Financa
Ministria e Bujqësisë: Janë ndarë 24.6 milionë euro për Programin për Zhvillim Rural 2023

Ministria e Bujqësisë: Janë ndarë 24.6 milionë euro për Programin për Zhvillim Rural 2023

Bujqësi
KIESA fton bizneset që të aplikojnë në grantin për blerjen e makinerive prodhuese e përpunuese

KIESA fton bizneset që të aplikojnë në grantin për blerjen e makinerive prodhuese e përpunuese

Biznes
Gjermania refuzon kërkesën shtesë të Intel për subvencione për fabrikën e çipave

Gjermania refuzon kërkesën shtesë të Intel për subvencione për fabrikën e çipave

Lajme Teknologji