LAJMI I FUNDIT:

Siguria në trafik

25 Artikuj

Policia apelon për kujdes në rrugë nga drejtuesit e makinerive bujqësore

Policia apelon për kujdes në rrugë nga drejtuesit e makinerive bujqësore

Kosovë
Kontroll i shtuar i Policisë në trafik, në fokus autobusët

Kontroll i shtuar i Policisë në trafik, në fokus autobusët

Siguri
Aksidentet në trafik, Mehmeti: Situata është e papranueshme, pritet ndryshimi i Ligjit për sigurinë rrugore

Aksidentet në trafik, Mehmeti: Situata është e papranueshme, pritet ndryshimi i Ligjit për sigurinë rrugore

Siguri
Reshjet e borës, Policia e Kosovës apelon për kujdes të shtuar në trafik

Reshjet e borës, Policia e Kosovës apelon për kujdes të shtuar në trafik

Kosovë
Siguria në trafik vazhdon të jetë sfidë për Kosovën

Siguria në trafik vazhdon të jetë sfidë për Kosovën

Kosovë
IKSHPK apelon prindërit e arsimtarët: Kujdes me peshën e çantave të nxënësve

IKSHPK apelon prindërit e arsimtarët: Kujdes me peshën e çantave të nxënësve

Arsim
Auditori: Policia dhe Ministria e Infrastrukturës nuk kanë qenë efikase në ofrimin e sigurisë rrugore

Auditori: Policia dhe Ministria e Infrastrukturës nuk kanë qenë efikase në ofrimin e sigurisë rrugore

Kosovë
Policia e Kosovës ndalon vozitësit me pasagjerë fëmijë, iu ofron dhurata dhe broshura vetëdijesuese

Policia e Kosovës ndalon vozitësit me pasagjerë fëmijë, iu ofron dhurata dhe broshura vetëdijesuese

Kosovë
Policia me ligjërata nëpër shkolla për sigurinë në trafik

Policia me ligjërata nëpër shkolla për sigurinë në trafik

Kosovë
Policia shton masat policore për të rritur sigurinë në trafik

Policia shton masat policore për të rritur sigurinë në trafik

Kosovë
Ministrat Lekaj e Mustafa diskutojnë për sigurinë në trafikun rrugor

Ministrat Lekaj e Mustafa diskutojnë për sigurinë në trafikun rrugor

Të Tjera
Lansohet fushata që synon t’i sensibilizojë qytetarët për vendosjen e rripit të sigurisë

Lansohet fushata që synon t’i sensibilizojë qytetarët për vendosjen e rripit të sigurisë

Kosovë
Lansohet fushata “Vendose rripin, për sigurinë tuaj”

Lansohet fushata “Vendose rripin, për sigurinë tuaj”

Kosovë
Mbi 88 mijë persona janë dënuar për kundërvajtje në komunikacion gjatë 2017-së 

Mbi 88 mijë persona janë dënuar për kundërvajtje në komunikacion gjatë 2017-së 

Kosovë
Task Forcë për sigurinë në trafik

Task Forcë për sigurinë në trafik

Siguri
Lekaj: Kemi ndërmarrë hapa konkret për rritjen e sigurisë në komunikacion

Lekaj: Kemi ndërmarrë hapa konkret për rritjen e sigurisë në komunikacion

Kosovë
Mbahet Konferenca “Auditimi i sigurisë rrugore dhe zvogëlimi i aksidenteve në trafik”

Mbahet Konferenca “Auditimi i sigurisë rrugore dhe zvogëlimi i aksidenteve në trafik”

Siguri
Mbahet takimi i parë përgatitor për formimin e Këshillit për siguri në trafikun rrugor

Mbahet takimi i parë përgatitor për formimin e Këshillit për siguri në trafikun rrugor

Siguri
Lekaj, Sefaj e Maxhuni nënshkruajnë Deklaratën për rritjen e sigurisë në trafik

Lekaj, Sefaj e Maxhuni nënshkruajnë Deklaratën për rritjen e sigurisë në trafik

Kosovë
Policia apelon për kujdes të shtuar në trafik

Policia apelon për kujdes të shtuar në trafik

Siguri
Qytetarët janë të shqetësuar për sigurinë publike, Policia thotë se situata është stabile

Qytetarët janë të shqetësuar për sigurinë publike, Policia thotë se situata është stabile

Siguri
Shkaktarët e aksidenteve në rrugë nga këndvështrimi i nxënësve

Shkaktarët e aksidenteve në rrugë nga këndvështrimi i nxënësve

Kosovë
A e dini se cilat ulëse janë më të sigurta në një veturë, tren, autobus apo aeroplan, në rast të ndonjë aksidenti (Foto)

A e dini se cilat ulëse janë më të sigurta në një veturë, tren, autobus apo aeroplan, në rast të ndonjë aksidenti (Foto)

Interesante
Të dielën përkujtohen viktimat e komunikacionit rrugor

Të dielën përkujtohen viktimat e komunikacionit rrugor

Kosovë