LAJMI I FUNDIT:

Salih Mustafa

251 Artikuj

Zëdhënësi i Speciales: Julius von Bone caktohet mbrojtës i Salih Mustafës, Thaçit dhe Veselit iu vazhdohet paraburgimi

Zëdhënësi i Speciales: Julius von Bone caktohet mbrojtës i Salih Mustafës, Thaçit dhe Veselit iu vazhdohet paraburgimi

Drejtësi
Ministria e Drejtësisë: Afër 23 milionë euro janë shpenzuar për avokatët e tetë ish-luftëtarëve të UÇK-së

Ministria e Drejtësisë: Afër 23 milionë euro janë shpenzuar për avokatët e tetë ish-luftëtarëve të UÇK-së

Drejtësi
Vendimi i Speciales për Salih Mustafën kontestohet në Kosovë

Vendimi i Speciales për Salih Mustafën kontestohet në Kosovë

Drejtësi
Buxheti i shtetit dhe vendimet e Speciales për Mustafën dhe Haradinajn – lajmet që shënuan javën

Buxheti i shtetit dhe vendimet e Speciales për Mustafën dhe Haradinajn – lajmet që shënuan javën

Besnike Salihu
Ku do ta vuajnë dënimin të dënuarit nga Dhomat e Specializuara, flasin nga Gjykata

Ku do ta vuajnë dënimin të dënuarit nga Dhomat e Specializuara, flasin nga Gjykata

Kosovë
Vendimi i Speciales për ulje të dënimit me 22 vjet burgim për Sali Mustafën, reagon vajza e tij

Vendimi i Speciales për ulje të dënimit me 22 vjet burgim për Sali Mustafën, reagon vajza e tij

Kosovë
Avokati Musa: Pjesëtarët e ushtrisë serbe u dënuan më pak se Salih Mustafa

Avokati Musa: Pjesëtarët e ushtrisë serbe u dënuan më pak se Salih Mustafa

Drejtësi
Klinaku: Vendimi i Apelit ndaj “Calit”, skandaloz dhe politik

Klinaku: Vendimi i Apelit ndaj “Calit”, skandaloz dhe politik

Kosovë
Vendimi i Apelit për Mustafën, Prokurorja e Specializuar, West: Fitore për drejtësinë

Vendimi i Apelit për Mustafën, Prokurorja e Specializuar, West: Fitore për drejtësinë

Kosovë
Ulja e dënimit për Salih Mustafën, Specialja: Kjo nuk do të thotë se krimet për të cilat është shpallur fajtor nuk janë të rënda

Ulja e dënimit për Salih Mustafën, Specialja: Kjo nuk do të thotë se krimet për të cilat është shpallur fajtor nuk janë të rënda

Drejtësi
Apeli ia ul dënimin Salih Mustafës nga 26 në 22 vjet burgim

Apeli ia ul dënimin Salih Mustafës nga 26 në 22 vjet burgim

Kosovë
Sot shpallet vendimi i Apelit në Hagë për ish-komandantin e UÇK-së, Salih Mustafa

Sot shpallet vendimi i Apelit në Hagë për ish-komandantin e UÇK-së, Salih Mustafa

Drejtësi
Vendimi i Apelit në Hagë për ish-komandantin e UÇK-së Salih Mustafa, shpallet më 14 dhjetor

Vendimi i Apelit në Hagë për ish-komandantin e UÇK-së Salih Mustafa, shpallet më 14 dhjetor

Drejtësi
Avokati i Sali Mustafës: Trupi gjykues mori parasysh vetëm dëshmitarët që dëshmuan kundër

Avokati i Sali Mustafës: Trupi gjykues mori parasysh vetëm dëshmitarët që dëshmuan kundër

Kosovë
Rasti Salih Mustafa – sot mbahet seanca e Apelit

Rasti Salih Mustafa – sot mbahet seanca e Apelit

Drejtësi
“Akuzat ndaj Salih Mustafës të pabaza”, Dritan Goxhaj: Gjithçka e iniciuar nga Rusia, ka qëllim goditjen e NATO-s

“Akuzat ndaj Salih Mustafës të pabaza”, Dritan Goxhaj: Gjithçka e iniciuar nga Rusia, ka qëllim goditjen e NATO-s

Drejtësi
Me urdhër të Speciales i konfiskohet telefoni vëllait të Salih Mustafës

Me urdhër të Speciales i konfiskohet telefoni vëllait të Salih Mustafës

Drejtësi
Caktohet seanca e apelit në çështjen kundër Salih Mustafës

Caktohet seanca e apelit në çështjen kundër Salih Mustafës

Drejtësi