LAJMI I FUNDIT:

Rumen Radev

164 Artikuj

Radev: Dëshira e Maqedonisë së Veriut për dialog është shenjë pozitive

Radev: Dëshira e Maqedonisë së Veriut për dialog është shenjë pozitive

Politikë
Osmani falënderon presidentin bullgar për mbështetjen anëtarësimit të Kosovës në KiE

Osmani falënderon presidentin bullgar për mbështetjen anëtarësimit të Kosovës në KiE

Kosovë
Radev: Rruga e Maqedonisë së Veriut për në Bruksel kalon nëpër Sofje

Radev: Rruga e Maqedonisë së Veriut për në Bruksel kalon nëpër Sofje

Politikë
Radev: Bullgaria nuk pranon deklarata dhe sjellje që bien ndesh me Marrëveshjen e fqinjësisë së mirë

Radev: Bullgaria nuk pranon deklarata dhe sjellje që bien ndesh me Marrëveshjen e fqinjësisë së mirë

Politikë
Radev: Shumë shpejt do të bëhet e qartë nëse Maqedonia e Veriut dëshiron të shkojë drejt Evropës

Radev: Shumë shpejt do të bëhet e qartë nëse Maqedonia e Veriut dëshiron të shkojë drejt Evropës

Politikë
Kurti jep detaje nga vizita në Bullgari: Pas Sofjes, vazhdojmë drejt Hanoverit të Gjermanisë

Kurti jep detaje nga vizita në Bullgari: Pas Sofjes, vazhdojmë drejt Hanoverit të Gjermanisë

Kosovë
Radev dhe Varhelyi presin që ndryshimet kushtetuese të kalojnë pas zgjedhjeve të 8 majit

Radev dhe Varhelyi presin që ndryshimet kushtetuese të kalojnë pas zgjedhjeve të 8 majit

Maqedonia e Veriut
Radev: Sjellja antievropiane e disa politikanëve në Maqedoninë e Veriut po i largon ata nga BE-ja

Radev: Sjellja antievropiane e disa politikanëve në Maqedoninë e Veriut po i largon ata nga BE-ja

Politikë
Osmani uron Bullgarinë për Ditën e saj Kombëtare: Jam e kënaqur që shoh bashkëpunimin dypalësh

Osmani uron Bullgarinë për Ditën e saj Kombëtare: Jam e kënaqur që shoh bashkëpunimin dypalësh

Kosovë
Presidenti i Bullgarisë, Radev: Do të vazhdojmë të japim ndihmë për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Presidenti i Bullgarisë, Radev: Do të vazhdojmë të japim ndihmë për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Kosovë
Osmani: Do të hapim kapituj të ri të bashkëpunimit, ne e shohim Bullgarinë si shtet mik

Osmani: Do të hapim kapituj të ri të bashkëpunimit, ne e shohim Bullgarinë si shtet mik

Kosovë
Presidenti i Bullgarisë, Rumen Radev pritet me ceremoni shtetërore nga Osmani

Presidenti i Bullgarisë, Rumen Radev pritet me ceremoni shtetërore nga Osmani

Kosovë
Presidenti i Bullgarisë, Rumen Radev në vizitë dyditore në Kosovë

Presidenti i Bullgarisë, Rumen Radev në vizitë dyditore në Kosovë

Kosovë
Radev: Kërkesat evropiane tregojnë qartë se RMV duhet të ndryshojë kushtetutën

Radev: Kërkesat evropiane tregojnë qartë se RMV duhet të ndryshojë kushtetutën

Politikë
Presidenti bullgar ‘fajëson Ukrainën’ për luftën ndaj Rusisë, kryeministri nuk pajtohet me qëndrimin e tij

Presidenti bullgar ‘fajëson Ukrainën’ për luftën ndaj Rusisë, kryeministri nuk pajtohet me qëndrimin e tij

Nga Bota
Zelensky debaton ashpër me homologun bullgar që po kundërshton dërgimin e armëve shtesë në Ukrainë

Zelensky debaton ashpër me homologun bullgar që po kundërshton dërgimin e armëve shtesë në Ukrainë

Evropa
Radev: Përfshirja e bullgarëve në kushtetutën e RMV-së është parakusht për fillimin e negociatave me BE-në

Radev: Përfshirja e bullgarëve në kushtetutën e RMV-së është parakusht për fillimin e negociatave me BE-në

Politikë
Radev: Bullgaria nuk vendos kushte të reja, Shkupi t’i plotësojë obligimet nga korniza negociuese

Radev: Bullgaria nuk vendos kushte të reja, Shkupi t’i plotësojë obligimet nga korniza negociuese

Politikë
Begaj takohet me presidentin bullgar dhe me ministrin e Jashtëm të Turqisë, flasin për zhvillimet në rajon

Begaj takohet me presidentin bullgar dhe me ministrin e Jashtëm të Turqisë, flasin për zhvillimet në rajon

Shqipëri
Radev: Maqedonia e Veriut ka shumë ndikim në institucionet evropiane

Radev: Maqedonia e Veriut ka shumë ndikim në institucionet evropiane

Politikë
Radev: Do të jetë më mirë për të gjithë që sa më parë bullgarët të futen në Kushtetutën e RMV-së

Radev: Do të jetë më mirë për të gjithë që sa më parë bullgarët të futen në Kushtetutën e RMV-së

Politikë