LAJMI I FUNDIT:

Rrahman Jasharaj

379 Artikuj

Jasharaj paralajmëron protestë e grevë nga 1 shtatori

Jasharaj paralajmëron protestë e grevë nga 1 shtatori

Arsim
Jasharaj i SBASHK-ut në Ditën e Mësuesit me kritika ndaj Kurtit e Nagavcit  

Jasharaj i SBASHK-ut në Ditën e Mësuesit me kritika ndaj Kurtit e Nagavcit  

Arsim
​Jasharaj: Dita e Mësuesit po vjen, por ajo po na gjen me sfida e halle shumë

​Jasharaj: Dita e Mësuesit po vjen, por ajo po na gjen me sfida e halle shumë

Arsim
Pagat në arsim, Jasharaj: Janë rritur mesatarisht 28 euro, mësimdhënësit kërkojnë që koeficienti të jetë 130

Pagat në arsim, Jasharaj: Janë rritur mesatarisht 28 euro, mësimdhënësit kërkojnë që koeficienti të jetë 130

Elfije Boletini
AAK njofton SBASHK-un për nismën e amandamentimit të Ligjit të Pagave

AAK njofton SBASHK-un për nismën e amandamentimit të Ligjit të Pagave

Kosovë
SBASHK alarmon për ndryshimet në skemën pensionale që prekin punëtorët arsimorë

SBASHK alarmon për ndryshimet në skemën pensionale që prekin punëtorët arsimorë

Arsim
Krerët e SBASHK-ut takohen me Golën, shprehin shqetësimet lidhur me ndryshimet në skemën pensionale

Krerët e SBASHK-ut takohen me Golën, shprehin shqetësimet lidhur me ndryshimet në skemën pensionale

Arsim
Jasharaj i reagon sërish Nagavcit: Mësimdhënësit duan të avancohen, por pa i nënçmuar

Jasharaj i reagon sërish Nagavcit: Mësimdhënësit duan të avancohen, por pa i nënçmuar

Arsim
Jasharaj: Diku 300 mësimdhënës kanë kërkuar pushim një vit pa pagesë, mesazh se po kërkojnë punë në tregun jashtë Kosovës

Jasharaj: Diku 300 mësimdhënës kanë kërkuar pushim një vit pa pagesë, mesazh se po kërkojnë punë në tregun jashtë Kosovës

Arsim
Jasharaj i përgjigjet Nagavcit për testimin e mësimdhënësve: Nënçmim dhe ofendim ndaj tyre

Jasharaj i përgjigjet Nagavcit për testimin e mësimdhënësve: Nënçmim dhe ofendim ndaj tyre

Arsim
Jasharaj kritikon Qeverinë: Ka tendencë për shuarjen e sindikatave

Jasharaj kritikon Qeverinë: Ka tendencë për shuarjen e sindikatave

Kosovë
ASHAK tha se sistemi i arsimit në gjendje të rëndë, i reagon Jasharaj për rekomandimin e tretë: Në të njëjtën linjë me tendencat e Qeverisë Kurti

ASHAK tha se sistemi i arsimit në gjendje të rëndë, i reagon Jasharaj për rekomandimin e tretë: Në të njëjtën linjë me tendencat e Qeverisë Kurti

Arsim
Jasharaj thotë se Nagavci po refuzon takimet me SBASHK-un

Jasharaj thotë se Nagavci po refuzon takimet me SBASHK-un

Kosovë
Vizat po shihen si shpresë për të braktisur Kosovën

Vizat po shihen si shpresë për të braktisur Kosovën

Sociale
Jasharaj mbështet grevën e minatorëve: Kurtin dhe Qeverinë do t’i zë mallkimi i tyre

Jasharaj mbështet grevën e minatorëve: Kurtin dhe Qeverinë do t’i zë mallkimi i tyre

Kosovë
SBASHK i ankohet kryetarit të Unionit të Sindikatave të Arsimit të Evropës: Qeveria po vazhdon përpjekjet për shuarjen e zërit sindikal

SBASHK i ankohet kryetarit të Unionit të Sindikatave të Arsimit të Evropës: Qeveria po vazhdon përpjekjet për shuarjen e zërit sindikal

Kosovë
​SBASHK: 400 mësimdhënës me sëmundje të rënda detyrohen të punojnë

​SBASHK: 400 mësimdhënës me sëmundje të rënda detyrohen të punojnë

Arsim
Gati një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor, Jasharaj thotë se ende ka nxënës pa tekste shkollore

Gati një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor, Jasharaj thotë se ende ka nxënës pa tekste shkollore

Mirjeta Hajzeraj
Jasharaj: Jemi kundër testimit me shkrim për mësimdhënësit

Jasharaj: Jemi kundër testimit me shkrim për mësimdhënësit

Kosovë
Jasharaj: Mësimdhënësit të mos i largojnë nga klasa nxënësit që nuk kanë tekste shkollore

Jasharaj: Mësimdhënësit të mos i largojnë nga klasa nxënësit që nuk kanë tekste shkollore

Arsim
SBASHK-u, Bislimit: Çka do t’i thuash Këshillit Ekonomik Social të Holandës – tregoju se në vend të dialogut keni zgjedhur sulmet verbale ndaj udhëheqësve sindikalë

SBASHK-u, Bislimit: Çka do t’i thuash Këshillit Ekonomik Social të Holandës – tregoju se në vend të dialogut keni zgjedhur sulmet verbale ndaj udhëheqësve sindikalë

Kosovë
“Ka tendenca të përçarjes”, SBASHK i reagon Nagavcit pasi tha se nuk e di interesat e kujt i përfaqëson Rrahman Jasharaj

“Ka tendenca të përçarjes”, SBASHK i reagon Nagavcit pasi tha se nuk e di interesat e kujt i përfaqëson Rrahman Jasharaj

Kosovë
Haradinaj viziton SBASHK-un: Nuk e kuptoj pafytyrësinë e Kurtit dhe Nagavcit

Haradinaj viziton SBASHK-un: Nuk e kuptoj pafytyrësinë e Kurtit dhe Nagavcit

Arsim
Mbi 50 mijë aplikime për subvencionim të teksteve shkollore, ankesat nuk mungojnë

Mbi 50 mijë aplikime për subvencionim të teksteve shkollore, ankesat nuk mungojnë

Arsim