LAJMI I FUNDIT:

Qeveria shqiptare

84 Artikuj

Temperaturat ekstreme, qeveria shqiptare propozon uljen e orarit të punës për administratën

Temperaturat ekstreme, qeveria shqiptare propozon uljen e orarit të punës për administratën

Shqipëri
Skandali tek Onkologjiku, Lapaj: Krim shtetëror i kryer nga qeveria

Skandali tek Onkologjiku, Lapaj: Krim shtetëror i kryer nga qeveria

Shqipëri
Shqipëria si një Toskanë e vogël, priten përmirësime në ligjin për agroturizmin dhe investimet në zonat rurale

Shqipëria si një Toskanë e vogël, priten përmirësime në ligjin për agroturizmin dhe investimet në zonat rurale

Shqipëri
“Sfida dhe inovacione për diga të sigurta”, Balluku: Klima e ndryshuar e bën më sfiduese mbrojtjen e tyre

“Sfida dhe inovacione për diga të sigurta”, Balluku: Klima e ndryshuar e bën më sfiduese mbrojtjen e tyre

Shqipëri
Shqipëria kërkon 80 milionë dollarë kredi nga Banka Botërore, zbulohen sektorët të cilët parashikohen të mbështeten

Shqipëria kërkon 80 milionë dollarë kredi nga Banka Botërore, zbulohen sektorët të cilët parashikohen të mbështeten

Shqipëri
Qeveria shqiptare parashikon rritje të pagave për arsimin dhe shëndetësinë duke filluar nga 1 korriku, lehtësohet barra tatimore për të rinjtë dhe familjet me fëmijë

Qeveria shqiptare parashikon rritje të pagave për arsimin dhe shëndetësinë duke filluar nga 1 korriku, lehtësohet barra tatimore për të rinjtë dhe familjet me fëmijë

Shqipëri
Mbrojtja e Vjosës, qeveria shqiptare miraton 75 milionë euro hua për impiantet e trajtimit të ujërave të ndotura

Mbrojtja e Vjosës, qeveria shqiptare miraton 75 milionë euro hua për impiantet e trajtimit të ujërave të ndotura

Shqipëri
Qeveria shqiptare pritet të lehtësojë tatimin mbi pagën, përfiton shtresa e mesme

Qeveria shqiptare pritet të lehtësojë tatimin mbi pagën, përfiton shtresa e mesme

Shqipëri
Qeveria shqiptare, dobët në krahasim me rajonin për transparencën e dokumenteve dhe të dhënave

Qeveria shqiptare, dobët në krahasim me rajonin për transparencën e dokumenteve dhe të dhënave

Shqipëri
Strategjia e qeverisë shqiptare për zhvillimin e agroturizmit, synohet rritja e certifikimeve dhe e cilësisë

Strategjia e qeverisë shqiptare për zhvillimin e agroturizmit, synohet rritja e certifikimeve dhe e cilësisë

Shqipëri
Presidenti Begaj dekreton ndryshimet në qeveri: Shkarkohet Margariti, emërohet Blendi Gonxhja

Presidenti Begaj dekreton ndryshimet në qeveri: Shkarkohet Margariti, emërohet Blendi Gonxhja

Shqipëri
Shqipëria shton si festë kombëtare Ditën e Alfabetit, miratohet vendimi

Shqipëria shton si festë kombëtare Ditën e Alfabetit, miratohet vendimi

Shqipëri
Bashkimi i Ekonomisë dhe Kulturës në një ministri, Rama shpjegon arsyet e vendimit

Bashkimi i Ekonomisë dhe Kulturës në një ministri, Rama shpjegon arsyet e vendimit

Shqipëri
Sot dita e dytë e mbledhjeve të qeverisë dhe PS-së në Shëngjin, në fokus objektivat për vitin 2024

Sot dita e dytë e mbledhjeve të qeverisë dhe PS-së në Shëngjin, në fokus objektivat për vitin 2024

Shqipëri
Ministria e Kulturës bashkohet me Ekonominë, analisti: Duan ta kthejnë kulturën në biznes

Ministria e Kulturës bashkohet me Ekonominë, analisti: Duan ta kthejnë kulturën në biznes

Shqipëri
Qeveria shqiptare shton ministri të re, Blendi Gonxhja propozohet për ministër të Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Qeveria shqiptare shton ministri të re, Blendi Gonxhja propozohet për ministër të Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Shqipëri
Qeveria shqiptare miraton pension të posaçëm për 15 personazhe të njohura në vend

Qeveria shqiptare miraton pension të posaçëm për 15 personazhe të njohura në vend

Shqipëri
Marrëveshja e emigrantëve me Italinë, Hasani: Qeveria shqiptare në pritje të vendimit të Gjykatës Kushtetuese

Marrëveshja e emigrantëve me Italinë, Hasani: Qeveria shqiptare në pritje të vendimit të Gjykatës Kushtetuese

Shqipëri
Qeveria shqiptare gati taksën për blogerët dhe “vipat” e TikTokut që fitojnë para në internet

Qeveria shqiptare gati taksën për blogerët dhe “vipat” e TikTokut që fitojnë para në internet

Shqipëri
Shqipëria nis regjistrimin e popullsisë javën e ardhshme

Shqipëria nis regjistrimin e popullsisë javën e ardhshme

Shqipëri
Ndryshimet në qeverinë shqiptare, betohen pesë ministrat e rinj në Presidencë

Ndryshimet në qeverinë shqiptare, betohen pesë ministrat e rinj në Presidencë

Shqipëri
Kuvendi miratoi emërimet e pesë ministrave të rinj

Kuvendi miratoi emërimet e pesë ministrave të rinj

Shqipëri
Qeveria shqiptare krijon shoqëri aksioneve shtetërore për të kryer prokurime publike

Qeveria shqiptare krijon shoqëri aksioneve shtetërore për të kryer prokurime publike

Shqipëri
Shqipëri, analistët komentojnë ndryshimet në qeverinë Rama

Shqipëri, analistët komentojnë ndryshimet në qeverinë Rama

Shqipëri


mob5