LAJMI I FUNDIT:

Prokurimi Publik

73 Artikuj

Mungesa e ndjekjes penale për rastet e falsifikimit të dokumenteve në prokurim publik, nga Demokraci Plus thonë se është inkurajim për operatorët e tillë ekonomikë

Mungesa e ndjekjes penale për rastet e falsifikimit të dokumenteve në prokurim publik, nga Demokraci Plus thonë se është inkurajim për operatorët e tillë ekonomikë

Kosovë
Prokurimi publik, Hoti prezanton vërejtjet kryesore: Asnjë avancim gjatë vitit 2023  

Prokurimi publik, Hoti prezanton vërejtjet kryesore: Asnjë avancim gjatë vitit 2023  

Kosovë
Bishtnimi, inovacioni i shkeljeve nëpër tender

Bishtnimi, inovacioni i shkeljeve nëpër tender

Të Tjera
INPO: Komuna e Suharekës kontrakton punë 45000% më të shtrenjtë se çmimi i tregut

INPO: Komuna e Suharekës kontrakton punë 45000% më të shtrenjtë se çmimi i tregut

Të Tjera
D+ publikon raportin: Gati 80 milionë euro u shpenzuan në vitin 2022 me kontrata një burimore

D+ publikon raportin: Gati 80 milionë euro u shpenzuan në vitin 2022 me kontrata një burimore

Të Tjera
Gabimet e ekspertëve, vonesat në vendimmarrje dhe mungesa e transparencës – problemet kryesore të OSHP-së sipas D+

Gabimet e ekspertëve, vonesat në vendimmarrje dhe mungesa e transparencës – problemet kryesore të OSHP-së sipas D+

Albert Spahiu
Shpallet fituesi i tenderit për dhënien e shërbimeve të informimit nga ZKM-ja për fushatën e liberalizimit të vizave

Shpallet fituesi i tenderit për dhënien e shërbimeve të informimit nga ZKM-ja për fushatën e liberalizimit të vizave

Financa
Pagat e ulëta, OSHP-së i largohen shtatë punëtorë

Pagat e ulëta, OSHP-së i largohen shtatë punëtorë

Financa
Ministria e Ekonomisë hap tender për angazhimin e një eksperti për multimedia

Ministria e Ekonomisë hap tender për angazhimin e një eksperti për multimedia

Të Tjera
Organizimi i Forumit për Paqen dhe Sigurinë, Presidenca e Kosovës hap tenderin në vlerë prej 250 mijë eurove

Organizimi i Forumit për Paqen dhe Sigurinë, Presidenca e Kosovës hap tenderin në vlerë prej 250 mijë eurove

Financa
Zyra e Kryeministrit hap tender për shërbime të informimit, vlera e kontratës parashihet të jetë 200 mijë euro

Zyra e Kryeministrit hap tender për shërbime të informimit, vlera e kontratës parashihet të jetë 200 mijë euro

Financa
Monitorimi i katër tenderëve në ndërmarrjet publike, Demokraci Plus me të gjetura

Monitorimi i katër tenderëve në ndërmarrjet publike, Demokraci Plus me të gjetura

Të Tjera
Hoti: Po rriten keqpërdorimet në prokurim publik gjatë qeverisjes ‘Krejt dhe Drejt’

Hoti: Po rriten keqpërdorimet në prokurim publik gjatë qeverisjes ‘Krejt dhe Drejt’

Financa
Deputetja Statovci e akuzoi pronarin për falsifikim në tenderin e rrugës ‘Jim Xhema’, vjen reagimi i kompanisë Sallahu

Deputetja Statovci e akuzoi pronarin për falsifikim në tenderin e rrugës ‘Jim Xhema’, vjen reagimi i kompanisë Sallahu

Të Tjera
Nexhat Krasniqi kthehet në pozitën e drejtuesit të Prokurimit në Ministrinë e Infrastrukturës

Nexhat Krasniqi kthehet në pozitën e drejtuesit të Prokurimit në Ministrinë e Infrastrukturës

Të Tjera
Hapet tenderi për pjesën e parë të ‘Rrugës A’ në Prishtinë, pritet të kushtojë 9.5 milionë euro

Hapet tenderi për pjesën e parë të ‘Rrugës A’ në Prishtinë, pritet të kushtojë 9.5 milionë euro

Albert Spahiu
Ngritja e çmimeve lë në gjysmë punimet për pendën dhe kanalin e ujitjes në Vragoc të Pejës

Ngritja e çmimeve lë në gjysmë punimet për pendën dhe kanalin e ujitjes në Vragoc të Pejës

Financa
Kurti takon anëtarët e Bordit të OSHP-së

Kurti takon anëtarët e Bordit të OSHP-së

Të Tjera
Në kundërshtim me ligjin, Komuna e Klinës shpërblen me tender ish-shefin e Prokurimit Publik

Në kundërshtim me ligjin, Komuna e Klinës shpërblen me tender ish-shefin e Prokurimit Publik

Financa
​Kuvendi zgjodhi Bordin e Organit Shqyrtues të Prokurimit

​Kuvendi zgjodhi Bordin e Organit Shqyrtues të Prokurimit

Të Tjera
Formohet organi për përzgjedhjen e anëtarëve në Organin Shqyrtues të Prokurimit

Formohet organi për përzgjedhjen e anëtarëve në Organin Shqyrtues të Prokurimit

Të Tjera
Qeveria i dërgon Kuvendit emrat për kryetar dhe anëtarë të Bordit të OSHP-së

Qeveria i dërgon Kuvendit emrat për kryetar dhe anëtarë të Bordit të OSHP-së

Të Tjera
Kuvendi emëron dy anëtarë të Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik

Kuvendi emëron dy anëtarë të Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik

Të Tjera
U akuzua nga PDK për keqpërdorime, Durmishi arsyetohet dhe paralajmëron padi

U akuzua nga PDK për keqpërdorime, Durmishi arsyetohet dhe paralajmëron padi

Financa