LAJMI I FUNDIT:

Produktet e qumështit

28 Artikuj

Pesë kombinimet alarmante të ushqimeve dhe ilaçeve që duhet t’i shmangni

Pesë kombinimet alarmante të ushqimeve dhe ilaçeve që duhet t’i shmangni

Këshilla mjekësore
Ushqimet që nuk preferohet t’i blini kur janë pranë skadimit

Ushqimet që nuk preferohet t’i blini kur janë pranë skadimit

Këshilla Lifestyle
Ushqimet e përpunuara që e dëmtojnë bukurinë tuaj: Ndikojnë në gjendjen e lëkurës, flokëve dhe thonjve

Ushqimet e përpunuara që e dëmtojnë bukurinë tuaj: Ndikojnë në gjendjen e lëkurës, flokëve dhe thonjve

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Rikuperoni muskujt pas një aktiviteti të rëndë fizik përmes këtyre shtatë ushqimeve

Rikuperoni muskujt pas një aktiviteti të rëndë fizik përmes këtyre shtatë ushqimeve

Sport / Fitnes
Rregullat e thjeshta që ndjekin njerëzit më jetëgjatë në botë

Rregullat e thjeshta që ndjekin njerëzit më jetëgjatë në botë

Këshilla Lifestyle
Vështirë dallohen nga alergjitë, intolerancat më të shpeshta ushqimore

Vështirë dallohen nga alergjitë, intolerancat më të shpeshta ushqimore

Ushqimi dhe Dieta
Çfarë duhet shmangur te problemet e gjëndrës tiroide

Çfarë duhet shmangur te problemet e gjëndrës tiroide

Këshilla mjekësore
Të pasur me vitamina dhe minerale: Gjashtë ushqimet më të mira për forcimin e kockave

Të pasur me vitamina dhe minerale: Gjashtë ushqimet më të mira për forcimin e kockave

Ushqim i shëndetshëm
Produktet e qumështit me shumë yndyrë nuk janë shkaktarë të shtimit të peshës dhe kolesterinës: madje është e kundërta!

Produktet e qumështit me shumë yndyrë nuk janë shkaktarë të shtimit të peshës dhe kolesterinës: madje është e kundërta!

Nutricion
Konsiderohet si një ushqim i shëndetshëm, por e rrit tepër barkun: Krijon gazra dhe yndyrë, çon në kapsllëk dhe fryrje

Konsiderohet si një ushqim i shëndetshëm, por e rrit tepër barkun: Krijon gazra dhe yndyrë, çon në kapsllëk dhe fryrje

Të njohim produktet
Këto tri produkte qumështi janë më të këqijat për shëndetin dhe ne i hamë çdo ditë

Këto tri produkte qumështi janë më të këqijat për shëndetin dhe ne i hamë çdo ditë

Nutricion
‘Rritje abuzive e çmimit të qumështit në Shqipëri’ – ekspertët: Vlerat për nënproduktet nga delja e dhia po shtrenjtohen me hile

‘Rritje abuzive e çmimit të qumështit në Shqipëri’ – ekspertët: Vlerat për nënproduktet nga delja e dhia po shtrenjtohen me hile

Shqipëri
Parandalohet dalja në treg e dy produkteve “MU”, ishin të dyshimta për konsum

Parandalohet dalja në treg e dy produkteve “MU”, ishin të dyshimta për konsum

Bujqësi
Mbi 200 mijë kilogramë produkte të mishit u larguan nga tregu gjatë këtij viti, AUV-i ankohet për mungesë të kushteve dhe inspektorëve

Mbi 200 mijë kilogramë produkte të mishit u larguan nga tregu gjatë këtij viti, AUV-i ankohet për mungesë të kushteve dhe inspektorëve

Donjeta Zeqiraj
Çfarë mund t’i bëjë trupit tonë vetëm një gllënjkë qumësht i prishur?

Çfarë mund t’i bëjë trupit tonë vetëm një gllënjkë qumësht i prishur?

Shëndetësi Lajme
Ushqimet që ndihmojnë në shtimin e energjisë

Ushqimet që ndihmojnë në shtimin e energjisë

Si të…
Ngrënia e këtij ushqimi të shijshëm dy orë para darkës mund t’ju ndihmojë të konsumoni porcione më të vogla

Ngrënia e këtij ushqimi të shijshëm dy orë para darkës mund t’ju ndihmojë të konsumoni porcione më të vogla

Shëndetësi Lajme
Rëndësia e kalciumit dhe ushqimet ku gjendet

Rëndësia e kalciumit dhe ushqimet ku gjendet

Këshilla mjekësore
Këto dy lloje të ushqimeve do të pastrojnë sinuset tuaja dhe do të lehtësojnë simptomat e alergjisë sezonale

Këto dy lloje të ushqimeve do të pastrojnë sinuset tuaja dhe do të lehtësojnë simptomat e alergjisë sezonale

Të njohim produktet
Kanceri i prostatës ndikohet nga produktet e qumёshtit

Kanceri i prostatës ndikohet nga produktet e qumёshtit

Shëndetësi Lajme
Përgjigje që do t’ju befasojnë: Çfarë i ndodh organizmit kur nga ushqimi eliminoni produktet e qumështit!

Përgjigje që do t’ju befasojnë: Çfarë i ndodh organizmit kur nga ushqimi eliminoni produktet e qumështit!

Këshilla mjekësore
Ngrirja e produkteve të qumështit

Ngrirja e produkteve të qumështit

Të njohim produktet
Sa qumësht dhe bylmet saktësisht bën të konsumojmë gjatë ditës?

Sa qumësht dhe bylmet saktësisht bën të konsumojmë gjatë ditës?

Shëndetësi Lajme
Konsumimi i mishit të kuq dhe produkteve të qumështit mund të ndihmojnë që të keni një zemër me të shëndetshme

Konsumimi i mishit të kuq dhe produkteve të qumështit mund të ndihmojnë që të keni një zemër me të shëndetshme

Shëndetësi Lajme