LAJMI I FUNDIT:

Procesi i Berlinit

88 Artikuj

MPJ Maqedoni: Hyjnë në fuqi tri marrëveshjet në kuadër të Procesit të Berlinit

MPJ Maqedoni: Hyjnë në fuqi tri marrëveshjet në kuadër të Procesit të Berlinit

Maqedonia e Veriut
Osmani: Kuvendi ka miratuar tri marrëveshjet në kuadër të Procesit të Berlinit

Osmani: Kuvendi ka miratuar tri marrëveshjet në kuadër të Procesit të Berlinit

Politikë
Maqedonia e Veriut po vonohet me ratifikimin e marrëveshjeve nga procesi i Berlinit

Maqedonia e Veriut po vonohet me ratifikimin e marrëveshjeve nga procesi i Berlinit

Politikë
Scholz: Samiti i Procesit të Berlinit do të mbahet në Tiranë më 16 tetor

Scholz: Samiti i Procesit të Berlinit do të mbahet në Tiranë më 16 tetor

Shqipëri
Rama pritet të takojë sot kancelarin gjerman në Berlin

Rama pritet të takojë sot kancelarin gjerman në Berlin

Shqipëri
Kur edhe Dodikut i vjen radha me i ‘mbajt’ BE-së ligjërata për liberalizimin e vizave për Kosovën

Kur edhe Dodikut i vjen radha me i ‘mbajt’ BE-së ligjërata për liberalizimin e vizave për Kosovën

Bosnja
Mbledhja ndërqeveritare Shqipëri-Mali i Zi, Rama: Dakord me Abazoviqin për “Ballkanin e Hapur”

Mbledhja ndërqeveritare Shqipëri-Mali i Zi, Rama: Dakord me Abazoviqin për “Ballkanin e Hapur”

Shqipëri
Tri marrëveshjet e Procesit të Berlinit – Kosova ndër vendet e para që i ratifikoi, edhe Marrëveshjen për lëvizje me letërnjoftime me BeH

Tri marrëveshjet e Procesit të Berlinit – Kosova ndër vendet e para që i ratifikoi, edhe Marrëveshjen për lëvizje me letërnjoftime me BeH

Besnike Salihu
Szunyog: Urime Kosovës që ratifikoi marrëveshjet e Procesit të Berlinit

Szunyog: Urime Kosovës që ratifikoi marrëveshjet e Procesit të Berlinit

Kosovë
Kuvendi ratifikon Marrëveshjen për lëvizjen me letërnjoftime me Bosnjë dhe Hercegovinën

Kuvendi ratifikon Marrëveshjen për lëvizjen me letërnjoftime me Bosnjë dhe Hercegovinën

Kosovë
Lëvizja me letërnjoftime në Ballkanin Perëndimor, Kuvendi sot në shqyrtim tri marrëveshjet e Procesit të Berlinit

Lëvizja me letërnjoftime në Ballkanin Perëndimor, Kuvendi sot në shqyrtim tri marrëveshjet e Procesit të Berlinit

Kosovë
Marrëveshjet e Procesit të Berlinit, Szunyog: Shpresoj në ratifikim të shpejtë nga Kuvendi

Marrëveshjet e Procesit të Berlinit, Szunyog: Shpresoj në ratifikim të shpejtë nga Kuvendi

Kosovë
Ambasadori Rohde përshëndet nënshkrimin e tri marrëveshjeve në kuadër të Procesit të Berlinit

Ambasadori Rohde përshëndet nënshkrimin e tri marrëveshjeve në kuadër të Procesit të Berlinit

Kosovë
Qeveria miraton tri marrëveshjet e Procesit të Berlinit, njëra nga to edhe lëvizja vetëm me letërnjoftime me Bosnjën

Qeveria miraton tri marrëveshjet e Procesit të Berlinit, njëra nga to edhe lëvizja vetëm me letërnjoftime me Bosnjën

Kosovë
Çuçi: Shtetasit e Ballkanit Perëndimor, në Shqipëri vetëm me dokument identifikimi

Çuçi: Shtetasit e Ballkanit Perëndimor, në Shqipëri vetëm me dokument identifikimi

Shqipëri
Kurti takoi zv.ministren gjermane të Mbrojtjes: Procesi i Berlinit, mundësia më e mirë për integrim në BE

Kurti takoi zv.ministren gjermane të Mbrojtjes: Procesi i Berlinit, mundësia më e mirë për integrim në BE

Kosovë
Pendarovski: Aktualizimi i sërishëm i Procesit të Berlinit është lajm i shkëlqyeshëm

Pendarovski: Aktualizimi i sërishëm i Procesit të Berlinit është lajm i shkëlqyeshëm

Politikë
Presidenti gjerman në Kuvendin e Shqipërisë: Procesi i Berlinit do të çojë përpara Ballkanin Perëndimor

Presidenti gjerman në Kuvendin e Shqipërisë: Procesi i Berlinit do të çojë përpara Ballkanin Perëndimor

Shqipëri
Maqedonia e Veriut depozituese e tri marrëveshjeve ndërkombëtare të nënshkruara në kuadër të Procesit të Berlinit

Maqedonia e Veriut depozituese e tri marrëveshjeve ndërkombëtare të nënshkruara në kuadër të Procesit të Berlinit

Maqedonia e Veriut
Rama nuk heq dorë nga Ballkani i Hapur: Procesi i Berlinit nuk do të jetë i përjetshëm, Ballkani po

Rama nuk heq dorë nga Ballkani i Hapur: Procesi i Berlinit nuk do të jetë i përjetshëm, Ballkani po

Shqipëri
Vështirë i realizueshëm zbatimi i marrëveshjeve të Berlinit për letërnjoftime, diploma dhe vende pune

Vështirë i realizueshëm zbatimi i marrëveshjeve të Berlinit për letërnjoftime, diploma dhe vende pune

Kosovë
Berisha: Procesi i Berlinit e groposi Ballkanin e Hapur

Berisha: Procesi i Berlinit e groposi Ballkanin e Hapur

Shqipëri
Tre marrëveshjet thelbësore për Ballkanin Perëndimor që u nënshkruan në Samitin e Procesit të Berlinit

Tre marrëveshjet thelbësore për Ballkanin Perëndimor që u nënshkruan në Samitin e Procesit të Berlinit

Maqedonia e Veriut
Samiti i Procesit të Berlinit – si u arrit të nënshkruhen tri marrëveshjet nga të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor?

Samiti i Procesit të Berlinit – si u arrit të nënshkruhen tri marrëveshjet nga të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor?

Kosovë