LAJMI I FUNDIT:

Pensionistët

88 Artikuj

“Pensioni qesharak që marrim nuk na del as për ilaçe”, minatorët protestë para Kuvendit të Shqipërisë, përplasen edhe me policinë

“Pensioni qesharak që marrim nuk na del as për ilaçe”, minatorët protestë para Kuvendit të Shqipërisë, përplasen edhe me policinë

Shqipëri
Ministria e Financave: Dikush po tenton t’i mashtrojë pensionistët, me premtime për përfitime monetare

Ministria e Financave: Dikush po tenton t’i mashtrojë pensionistët, me premtime për përfitime monetare

Financa
Pensionistët spanjollë marrin një bonus që shumëkush vetëm mund ta ëndërrojë

Pensionistët spanjollë marrin një bonus që shumëkush vetëm mund ta ëndërrojë

Botë
Çështja e dinarit, pensionistët serb protestojnë sot në veri

Çështja e dinarit, pensionistët serb protestojnë sot në veri

Kosovë
Presidenti i Meksikës me një propozim për pensionistët, diçka që nuk është bërë as nga vendet shumë më të pasura se vendi i tij

Presidenti i Meksikës me një propozim për pensionistët, diçka që nuk është bërë as nga vendet shumë më të pasura se vendi i tij

Amerika
Shkoi për të marrë pensionin, ndërron jetë në zyrën postare i moshuari në Pogradec

Shkoi për të marrë pensionin, ndërron jetë në zyrën postare i moshuari në Pogradec

Shqipëri
100 euro për fëmijët dhe pensionistët, pushteti lavdërohet e opozita kritikon

100 euro për fëmijët dhe pensionistët, pushteti lavdërohet e opozita kritikon

Financa
Ata që nuk i kanë plotësuar 15 vite stazh pune – ftohen pensionistët të aplikojnë për kalim në pension parcial kontribut-dhënës  

Ata që nuk i kanë plotësuar 15 vite stazh pune – ftohen pensionistët të aplikojnë për kalim në pension parcial kontribut-dhënës  

Të Tjera
Qeveria e Shqipërisë miraton bonusin e fundvitit për pensionistët, shpërndarja nis nga e hëna

Qeveria e Shqipërisë miraton bonusin e fundvitit për pensionistët, shpërndarja nis nga e hëna

Shqipëri
Mbi një mijë verifikime në shtëpi, Ministria e Financave me këshilla për pensionistët që nuk mund të paraqiten në Zyrat e Pensioneve

Mbi një mijë verifikime në shtëpi, Ministria e Financave me këshilla për pensionistët që nuk mund të paraqiten në Zyrat e Pensioneve

Financa
“Jemi të varfër dhe duam vëmendje”, 92 mijë të moshuar në Shqipëri të vetmuar

“Jemi të varfër dhe duam vëmendje”, 92 mijë të moshuar në Shqipëri të vetmuar

Shqipëri
Rama: Prej 1 tetorit pensionet rriten me 8.6 për qind, përfitues 767 mijë pensionistë në Shqipëri

Rama: Prej 1 tetorit pensionet rriten me 8.6 për qind, përfitues 767 mijë pensionistë në Shqipëri

Shqipëri
Pensionistët protestojnë para Qeverisë duke kërkuar rritje të pensioneve për 3500 denarë

Pensionistët protestojnë para Qeverisë duke kërkuar rritje të pensioneve për 3500 denarë

Maqedonia e Veriut
Afati për t’u regjistruar për kalim në pension parcial kontributiv shtyhet deri më 15 shtator

Afati për t’u regjistruar për kalim në pension parcial kontributiv shtyhet deri më 15 shtator

Të Tjera
Qeveria fton pensionistët pa 15 vjet stazh të regjistrohen në formular për pension të pjesshëm kontributiv

Qeveria fton pensionistët pa 15 vjet stazh të regjistrohen në formular për pension të pjesshëm kontributiv

Financa
Ministria e Financave nis hapjen e Zyrave të Pensioneve nëpër lokalitete të ndryshme

Ministria e Financave nis hapjen e Zyrave të Pensioneve nëpër lokalitete të ndryshme

Ekonomi
Fillon zbatimi i projektit për lajmërimet në shtëpi për pensionistë në të gjitha komunat

Fillon zbatimi i projektit për lajmërimet në shtëpi për pensionistë në të gjitha komunat

Financa