LAJMI I FUNDIT:

Pensionet

134 Artikuj

Shqipëri, pensionet përballë sfidave të plakjes së popullsisë dhe informalitetit në ekonomi

Shqipëri, pensionet përballë sfidave të plakjes së popullsisë dhe informalitetit në ekonomi

Shqipëri
Nënshkruhet marrëveshja e pensioneve mes Shqipërisë dhe Italisë, përfitojnë rreth 500 mijë shqiptarë

Nënshkruhet marrëveshja e pensioneve mes Shqipërisë dhe Italisë, përfitojnë rreth 500 mijë shqiptarë

Shqipëri
Njohja e pensioneve me Italinë, Rama: Sot firmoset dokumenti përfundimtar

Njohja e pensioneve me Italinë, Rama: Sot firmoset dokumenti përfundimtar

Shqipëri
FMN-ja parashikon krizë në skemën e pensioneve në Shqipëri, pritet ulje e kontribuesëve dhe rritje e pensionistëve në të ardhmen

FMN-ja parashikon krizë në skemën e pensioneve në Shqipëri, pritet ulje e kontribuesëve dhe rritje e pensionistëve në të ardhmen

Shqipëri
Qeveria thotë se ulja e pensioneve të mësimdhënësve, është “gabim teknik”

Qeveria thotë se ulja e pensioneve të mësimdhënësve, është “gabim teknik”

Kosovë
Rritja e pensioneve me 8.6 për qind në Shqipëri, pensionistët: Është tallje, ne po s’patëm fëmijë vdesim

Rritja e pensioneve me 8.6 për qind në Shqipëri, pensionistët: Është tallje, ne po s’patëm fëmijë vdesim

Shqipëri
Kosova dhe Austria me nismë për njohjen e përvojës së punës dhe pensioneve

Kosova dhe Austria me nismë për njohjen e përvojës së punës dhe pensioneve

Financa
Afati për t’u regjistruar për kalim në pension parcial kontributiv shtyhet deri më 15 shtator

Afati për t’u regjistruar për kalim në pension parcial kontributiv shtyhet deri më 15 shtator

Të Tjera
Murati: Të moshuarit mbi 80 vjeç që s’mund të lajmërohen në zyrat e pensioneve po vizitohen nga ekipet mobile

Murati: Të moshuarit mbi 80 vjeç që s’mund të lajmërohen në zyrat e pensioneve po vizitohen nga ekipet mobile

Financa
Njihen pensionet me Italinë, përfitojnë rreth 500 mijë shqiptarë

Njihen pensionet me Italinë, përfitojnë rreth 500 mijë shqiptarë

Shqipëri
Fillon zbatimi i projektit për lajmërimet në shtëpi për pensionistë në të gjitha komunat

Fillon zbatimi i projektit për lajmërimet në shtëpi për pensionistë në të gjitha komunat

Financa
Miratohet Projektligji i ri për Pensione, përfitojnë rreth 70 mijë pensionistë të larguar dhunshëm nga puna në vitet 90-ta

Miratohet Projektligji i ri për Pensione, përfitojnë rreth 70 mijë pensionistë të larguar dhunshëm nga puna në vitet 90-ta

Financa