LAJMI I FUNDIT:

Ndarja

140 Artikuj

Mënyra më e mirë të “shëroni zemrën” e thyer është metoda “pyka pykën e nxjerr”

Mënyra më e mirë të “shëroni zemrën” e thyer është metoda “pyka pykën e nxjerr”

Lifestyle
Strategjia për t’u ndarë përkohësisht nga bebja: Bebja nuk dëshiron të ndahet nga ju

Strategjia për t’u ndarë përkohësisht nga bebja: Bebja nuk dëshiron të ndahet nga ju

Për nënat
Pse meshkujt lidhen e fejohen me nxitim pas një ndarjeje të dhimbshme

Pse meshkujt lidhen e fejohen me nxitim pas një ndarjeje të dhimbshme

Lifestyle
Tri pyetje zbulojnë: A mund të ketë sukses lidhja me mashkullin më të ri?

Tri pyetje zbulojnë: A mund të ketë sukses lidhja me mashkullin më të ri?

Në çift
Tri pyetje që mund t’u përgjigjeni për të kuptuar nëse mes jush ka marrë fund

Tri pyetje që mund t’u përgjigjeni për të kuptuar nëse mes jush ka marrë fund

Këshilla Lifestyle
Këshilla për ndarje pa dhembje

Këshilla për ndarje pa dhembje

Lifestyle
Kush pikëllohet më shumë për dashurinë e humbur, femrat apo meshkujt?

Kush pikëllohet më shumë për dashurinë e humbur, femrat apo meshkujt?

Lifestyle
Si ta shëroni një zemër të thyer?

Si ta shëroni një zemër të thyer?

Këshilla dhe arsye
Përse gratë ndahen nga burri që e dashurojnë

Përse gratë ndahen nga burri që e dashurojnë

Lifestyle
Neuropsikiatri konstaton: Zemra e thyer shërohet për 90 sekonda

Neuropsikiatri konstaton: Zemra e thyer shërohet për 90 sekonda

Shëndetësi Lajme
Ndarja më e dhimbshme për shkak të rrjeteve shoqërore

Ndarja më e dhimbshme për shkak të rrjeteve shoqërore

Lifestyle
Fundi i lidhjes si vdekja e një miku

Fundi i lidhjes si vdekja e një miku

Shëndetësi Lajme
Kush pikëllohet më shumë për dashurinë e humbur, femrat apo meshkujt?

Kush pikëllohet më shumë për dashurinë e humbur, femrat apo meshkujt?

Lifestyle
“Nuk të dua më…”

“Nuk të dua më…”

Lifestyle
Dëshironi ta riktheni ish- partnerin? Kështu duhet të veproni

Dëshironi ta riktheni ish- partnerin? Kështu duhet të veproni

Në çift
Pesë shenja horoskopi të cilat pas ndarjes i kthehen partnerit

Pesë shenja horoskopi të cilat pas ndarjes i kthehen partnerit

Lifestyle
Vetëm në dy raste është në rregull të ndaheni nga partneri përmes telefonit

Vetëm në dy raste është në rregull të ndaheni nga partneri përmes telefonit

Në çift
Pas dimrit, çiftet e përjetojnë ‘stuhinë’ e vërtetë: Pranvera është periudha ku shumica ndahen!

Pas dimrit, çiftet e përjetojnë ‘stuhinë’ e vërtetë: Pranvera është periudha ku shumica ndahen!

Në çift
Sfidat e lidhjes dashurore dhe tejkalimi i tyre

Sfidat e lidhjes dashurore dhe tejkalimi i tyre

Në çift
Meshkujt rregullisht u kthehen në shtrat ish të dashurave. Përse?

Meshkujt rregullisht u kthehen në shtrat ish të dashurave. Përse?

Këshilla Lifestyle
Shenjat që tregojnë se jeni në një lidhje të cilës së shpejti do t’i vije fundi

Shenjat që tregojnë se jeni në një lidhje të cilës së shpejti do t’i vije fundi

Në çift
Përse disa njerëz lëndohen më shumë nga ndarjet?

Përse disa njerëz lëndohen më shumë nga ndarjet?

Këshilla Lifestyle
Ngushëllimi: Pas ndarjes, bëni seks me mikun

Ngushëllimi: Pas ndarjes, bëni seks me mikun

Në çift
Janari, muaji më i keq për lidhje dhe martesë

Janari, muaji më i keq për lidhje dhe martesë

Lifestyle